yayın aktif şekilde devam etmektedir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
karışık saatler yapsan ya biraz da, full rap ya da full türkü yerine.herkese iyi günler ?
inceleriz fm radyosunda her gün çalmak üzere :
00.00-00.30 karadeniz
00.30-02.00 yabancı-yabancı nostalji karışık
02.00-04.00 arabesk
04.00-16.00 pop
16.00-22.00 rap
22.00-24.00 türkü
şeklinde bir yayın programı hazırlanmıştır.
herkese keyifli dinlemeler ?
İNCELERİZ FM DİNLE
Free Shoutcast Hosting Radio Stream Hosting inceleriz fm radyosunda her gün çalmak üzere karadeniz yabancı-yabancı nostalji k...incelerizfm.blogspot.com
hepsini karıştırayım istersen ? gün boyu karışık çalsın ? daha mı iyi olur sencekarışık saatler yapsan ya biraz da, full rap ya da full türkü yerine.
karışığa aldım düzen iptalkaradeniz müziği hem 30 dk hem de gece 12 den sonra. bu durum biraz üzdü benishow tv kırmızı nokta mı olm gece 12 den sonraya koyuyorsun
![]()
Vedalaşılmadan gidilen her şey mutlak dönme riski taşırşarkı kesiliyor, ama ilginç şekilde cümle sonlarında falan kesiliyor.hiçbir söz yarım kalmıyor yani.
introda falan mı sıkıntı var acaba hala devam ediyor muşarkı kesiliyor, ama ilginç şekilde cümle sonlarında falan kesiliyor.hiçbir söz yarım kalmıyor yani.
Faruk kardeşim kolay gelsin. Emeklerine sağlık. Çok destek veremesek de azimle ilerliyorsun tebrik ederim öncelikle.İnceleriz fm yayınına duraksamadan devam etmektedir.
İNCELERİZ FM DİNLE
Free Shoutcast Hosting Radio Stream Hosting inceleriz fm radyosunda her gün çalmak üzere karadeniz yabancı-yabancı nostalji k...incelerizfm.blogspot.com
inceleriz fm radyosunda her gün çalmak üzere
karadeniz
yabancı-yabancı nostalji karışık
arabesk
türkçe pop
türkçe rap
anadolu türküleri
türlerinden bir yayın programı hazırlanmıştır.
herkese keyifli dinlemeler ?
bakalım ?Faruk kardeşim kolay gelsin. Emeklerine sağlık. Çok destek veremesek de azimle ilerliyorsun tebrik ederim öncelikle.
Türk telekomla yaşadığımız sıkıntı nedeniyle ziyarete geldiler emekçi dostlarımız, günlük rutin işler de araya girince anca oturabildim masama.
Radyo açayım dedim fakat çalışmıyor şu an bilgin olsun istedim.![]()
düzelttim. üye olduğum veri sunucusunu 14 günde bir yeniden login olmam gerekiyor onu unutmuşum düzeltildi. teşekkürler uyarı için dün akşam saatlerinde kapanmış olmalı.Faruk kardeşim kolay gelsin. Emeklerine sağlık. Çok destek veremesek de azimle ilerliyorsun tebrik ederim öncelikle.
Türk telekomla yaşadığımız sıkıntı nedeniyle ziyarete geldiler emekçi dostlarımız, günlük rutin işler de araya girince anca oturabildim masama.
Radyo açayım dedim fakat çalışmıyor şu an bilgin olsun istedim.![]()
Sanırım kesintisiz 2 saate yakın kulaklıkla dinledim. Sesin bazı zamanlarda kendi kendine seviye değiştimesi dışında sorun duymadım.şuan sıkıntı var mı?
Türkçe karakter sorunu hariç gayet iyi olmuş.radyomuzda çalan parçanın isminin başlıkta gözükmesi ve güncellenmesi için gerekli otomasyon yapılmıştır. çalan şarkının ismi başlıkta görülecektir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.