Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz Eşya ve TV Tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Algoritma

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
75000
Marka Model Bilgisi
Marka takıntım yok
Selamlar, teknolojinin her türlüsüne deli olan birisi olarak kronik sorunları olmayan, üst seviye buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve TV bakıyorum. Bütçem 75.000₺.

Aradığım özellikler:
Buzdolabının dondurucusu altta olmalı.
Çamaşır makinesi minimum 9kg olmalı.
TV 65' ve üzeri olmalı. Android olup olmaması çok önemli değil, çünkü Apple TV 4K 2022 ile kullanacağım. Standart TV yayınından ziyade YouTube, Netflix gibi platformlarda özellikle akşamları 2-3 saat civarı film ve dizi izlemek için kullanacağım. Oyun oynayacağım.
(Beyaz eşyalardaki renk tercihim beyazdır.)

Düşündüğüm modeller:
Çamaşır makinesi: Arçelik 10140 PM, LG F4V5RYP0W
Bulaşık Makinesi: Arçelik 6167
Buzdolabı: Altus ALK 471 X
TV: TCL 65C735, Vestel 65Q9900, Vestel 65O9930/65O9900, Philips 65PUS8807, LG 65QNED7S6QA, Samsung 65Q67B, Samsung 65Q60B

Marka takıntım yok. Sizin de ekleyip çıkarmak istediğiniz ürün varsa tavsiyelerinize açığım, teşekkürler.
@Murat ALA @Adem Helvacı

Samsung RL4353FBAWW Buzdolabı
Samsung WW11BB534DAEAH Çamaşır Makinesi
Samsung DW60A8050FS ya da DW60M5052FW Bulaşık Makinesi
Televizyon: 65PUS8807 (Philps-Tp Vision'un kötü servis politikasını hatırlatayım) ya da 65C735

Samsung RL4353FBAWW Buzdolabı
Samsung WW11BB534DAEAH Çamaşır Makinesi
Samsung DW60A8050FS ya da DW60M5052FW Bulaşık Makinesi
Televizyon: 65PUS8807 (Philps-Tp Vision'un kötü servis politikasını hatırlatayım) ya da 65C735
Spesifik olarak bu beyaz eşyaları önermenizdeki sebep nedir? Mesela benim baktığım ürünlere kıyasla ne artı-eksileri var?

Bütçeniz yüksek olduğu için biraz daha kaliteli ürünler olsun dedim isterseniz değişiriz.
Çamaşır makinesinde LG'nin Direct Drive olması beni cezbediyor. Mantıken düşündüğümde aracı olmadan direkt olarak tamburun motora bağlı olması uzun vadede daha az sarsıntı ve ses yapar gibime geliyor.

Arçelik bulaşık makinesindeki fıskiyenin kendine has hareketlerinin olması dikkatimi çekmişti.

Buzdolabında görünen çok bir yenilik yok diye Altus alıp geçerim diye düşünüyordum.?

Aslında şeytan diyor ki bir tane Samsung 65S90C al, beyaz eşyayı Altus diz. ?

TV'den ödün vermemek kaydıyla bir alt bütçe için tavsiyeleriniz neler olur?

Oyun oynayacaksaniz eger kesinlikle c735 serisini tavsiye ederim. Ben de ps5 ile c735 serisi kullaniyorum gayet memnunum

Hiç oyun oynamayacağım.
@Murat ALA @Adem Helvacı Sizce Vestel UM9900 mı yoksa 65C735 mi?
UM9900 önünde her ne kadar Vestel yazsa da Vestel üretimi olmayan yurtdışından ithal edilmiş Miniled bir televizyondur. Bir de UM9910 var. Bu televizyon Vestel'in kendi anakartıyla Vestel Manisa fabrikasında üretilmiştir. Oyun felan oynamayacaksanız UM9900 işinizi görecek 3 yıl Vestel garantili güzel bir televizyondur.

Bugün AVM'ye gidip 15 20 tane televizyon inceledim. Çalışan personeli milyon tane teknik sorularla darladım. TVlerden aynı videoyu açıp izledim.
Bir ara 65 inç LG QNED81 (2023) modelini Mediamarkt'ta ekstra indirimle 32.000₺'ye az daha alıyordum ki Rtings.com'daki detaylı incelemesinde televizyonun iyi ama parasını haketmediğini düşünüp vazgeçtim.
Ondan sonra TCL 65C935 modelini görüp dahili Onkyo 2.1 60w hoparlöleri ve pasparlak mini led görüntü kalitesine vuruldum. Her ne kadar fiyatı 55.000₺'den 50.000₺'ye düşse de bütçemi aşıyordu. Bu yüzden hüzünle vazgeçtim.
Daha sonra ondaki ses kalitesini görünce e daha uygun fiyatlı bir televizyon alıp altına güzel bir 3.1 soundbar alırım diye düşünüp yine Mediamarkt'ta sırayla bir sürü soundbar denedikten sonra TCL TS8132'yi beğendim. Eve dönüp incelemelerine bakarken bir üst versiyonu olan TS9030'u daha çok beğendim.

Sonuç olarak TV olarak TCL 65C735, soundbar olarak TCL TS9030'u karar kıldım. Evde sitelere bakarken televizyonunun Vatan'da webe özel gece indirimiyle 24.800₺'ye düştüğünü görünce hemen satın aldım. Üstelik peşin fiyatına 4 taksitle. ?
İnşallah yarın iş dönüşü televizyonu kardeşimle beraber mağazaya gidip teslim alacağız. Alırken soundbara da bakıp alacağım.

Tunçmatik marka akım korumalı prizlerden de almalı mıyım?

@Murat ALA @Adem Helvacı Hocam Vestel'de 4'lü alıma 8.700₺ indirim kampanyası var. Kullandığım kredi kartına da Arçelik grubunun aksine peşin fiyatına 9 taksit imkanı var. Vestel'den aşağıdaki ürünleri tavsiye eder misiniz?
Bulaşık Makinesi: BM 6302
Çamaşır Makinesi: CMI 108222
Buzdolabı: NFK 52001
Kurutma Makinesi: KM 10701
Çamaşır Makinesi ve kurutma makinesine +4 yıl garantiye birlikte toplam 48.000₺ yapıyor. Vestel grubundan başka ürün tavsiyeniz varsa onu da söyleyebilirsiniz.

@Murat ALA @Adem Helvacı Hocam Vestel'de 4'lü alıma 8.700₺ indirim kampanyası var. Kullandığım kredi kartına da Arçelik grubunun aksine peşin fiyatına 9 taksit imkanı var. Vestel'den aşağıdaki ürünleri tavsiye eder misiniz?
Bulaşık Makinesi: BM 6302
Çamaşır Makinesi: CMI 108222
Buzdolabı: NFK 52001
Kurutma Makinesi: KM 10701
Çamaşır Makinesi ve kurutma makinesine +4 yıl garantiye birlikte toplam 48.000₺ yapıyor. Vestel grubundan başka ürün tavsiyeniz varsa onu da söyleyebilirsiniz.
Vestel'den bulaşık makinesi hariç beyaz eşyalarda uzak durmak en iyisi.

Alırsınız sonra başta çamaşır makinesi olmak üzere bin pişman olursunuz. Bu dörtlü ürüne ne kadar bütçeniz kaldı ona göre başka bir şeyler önereyim?
Hocam Card Finans'a 9 taksite bölen bir marka olursa bütçem buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için 50.000₺.
Aklımda Arçelik grubundan bulaşık makinesi 6167, çamaşır makinesi 10140 PM, buzdolabı 270482 MB var. Trendyol üzerinden aldığımda bu üçü vade farkıyla beraber 48000₺ yapıyor.

Hocam Card Finans'a 9 taksite bölen bir marka olursa bütçem buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için 50.000₺.
Aklımda Arçelik grubundan bulaşık makinesi 6167, çamaşır makinesi 10140 PM, buzdolabı 270482 MB var. Trendyol üzerinden aldığımda bu üçü vade farkıyla beraber 48000₺ yapıyor.
Buzdolabını 270561 EB ile değişirseniz daha güzel olur. Kalan ürünler tamamdır. Bayilerle görüştünüz mü bayiler 9 taksit yapıyordu bildiğim kadarıyla.

Buzdolabını 270561 EB ile değişirseniz daha güzel olur. Kalan ürünler tamamdır. Bayilerle görüştünüz mü bayiler 9 taksit yapıyordu bildiğim kadarıyla.
Bugün nişanlımla bayileri dolaştık. Samsung almaya karar verdik. Buzdolapları ve çamaşır makinelerinin motorlarına 20 yıl garanti veriyor. Siz de tamam derseniz 1 hafta içerisinde alacağım modeller şöyle:
Buzdolabı: RT46K6000WW (buzluğu altta olanlardan vazgeçtik.)
Çamaşır makinesi: WW11BBA046AEAH
Bulaşık makinesi: DW60M6072FW/TR

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri