Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TELEVİZYON İÇİN ÜRÜN BİLGİSİNDE YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GENC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

GENC

Meraklı
Meraklı
Bütçe
20000
Marka Model Bilgisi
SAMSUNG LG TLC BEKO
Merhaba Adem abi. Televizyon için instagramdan Mayıs ayı önerilerine baktım ve elimdeki kısıtlı imkanlar ile bayağı uğraştım ama senin de dediğin gibi abi vatandaş gözü ile anlamadığımız konular videolarını da izledim abi tartışma vs olsun.
Abi askerde görevdeyim 3 haftada anca yeni çıktım bugün teknosaya gittim elimdeki modeller olmayınca kafamı allak pullak ettiler. Elimdeki telefon ekranından saatlerce araştırma yapıp inceleme de yapamıyorum. Elimde kala kala sizin forumlarda yazdığınız Samsung 55AU8000 serisi ile TLC 55C725 modelleri kaldı. Teknosa da Nanocell öneriyor ellerinde 55NANO776 var. Yukardaki modeller olacak diye birşey de yok onlar araştırma yapıp emek verdiğimin ispatı olsun diye yazdım Samsung 50q60b modeline varana kadar baktım. Geçtiğimiz sezondan kalma satışı yok vs de dediler. Gittim ekranlarına hafifçe vurdum dalgalanma vs baktım. Dediğim gibi farklarını anlamıyorum anca sizden ne öğrendiysek. Şimdi abi özet geçeçek olursak 1 aydır kısıldım kaldım tv diye diye ki daha 2 ay rahat başka ilde olacağım vaktim yok. Yeni zamlarda kapıda biliyorsundur. Sizden kendinize maks 20-24bin bandında tv alır gibi öneri istiyorum size zahmet. Konuya kesinlikle soru sormayacağım bozuk çıktı o bu şu demeyeceğim. Benim açtığım konuya yarum yapacak diğer arkadaşlardan da aynı özveriyi istiyorum. Ben sizin samimiyetinize güveniyorum. İlla 20 olacak değil siz 7 bin tl lik televizyonda önere bilirsiniz. Gidip onu alıcam veya sipariş edicem. Tercihen maks 2mt den izlenecek film ve gerek bilgisayara veya ps4/5 bağlayıp oyun oynanacak televizyon arıyorum. Cevabınıza ihtiyacım var abi.
**Bir ricam da anneme ve ablama çamaşır kurutma makinası almak istiyorum abi. Ben hepsini zamanında Beko dan aldım çıktım. Sizi tanımış olsaydım seçerdim. Rengi beyaz ve siyah olabilir abi marka model sorun değil.

20-24 bin arasında Philips 55PUS8807 alınabilir. Kurutma makinesi için bütçe nedir?

20-24 bin arasında Philips 55PUS8807 alınabilir. Kurutma makinesi için bütçe nedir?
Cevap için teşekkür ederim. Ama abi dikkatinizi çekerim illa 20-24 olacak değil 15 lik bir makinaya da razıyım ben oyun ve film için.Adem abiye artan fiyatlardan dolayı çok düşün dürtmemek için yazdım değeri. Alınca bi 5 sene kullanıcam İnş. olursa. Kurutma makinası için de 15 civarı abi. Tekrardan teşekkür ederim

Abi ADEM ABİ bu ürün hakkında zamanında böyle bir paylaşımda bulunmuş. Dediğim gibi görev vs vaktim yok servis konusunda da bana sorun çıkarır mı bilemedim........Merhaba; Kabul etmek gerekir ki Philips özellikle Ambi desteği sayesinde çok ciddi bir albeni avantajına sahip ve görüntü işleme teknolojisi anlamınd ayıllardır takdir ederim philips markasını ancak aynı Philips ne yazık ki ülke genelinde inanılmaz rezil bir satış sonrası hizmet anlayışına ve yedek parça politikasına sahip dolayısı ile karar vermeniz gereken asıl husus şu; ''ben ürün odaklı yaklaşayım, bozulursa da bozulsun amaaaan, yenisini alırım'' modundaysanız elbette ki 8807 alınmalıdır. Ancak SSh konusunda bir muhatabınız olsun, ürün de iyi olsun gibi bir düşünceniz var ise tercih edilmesi gereken ürün C728 olur.

Cevap için teşekkür ederim. Ama abi dikkatinizi çekerim illa 20-24 olacak değil 15 lik bir makinaya da razıyım ben oyun ve film için.Adem abiye artan fiyatlardan dolayı çok düşün dürtmemek için yazdım değeri. Alınca bi 5 sene kullanıcam İnş. olursa. Kurutma makinası için de 15 civarı abi. Tekrardan teşekkür ederim
İşin içine PS5 girince şuanda piyasadaki en ucuz en iyi televizyon PUS8807. Kurutma makinesi olarakta Grundig GPDH 9854 alabilirsiniz. Alınca Arçelik yetkili servisine +4 yıl ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.

Abi ADEM ABİ bu ürün hakkında zamanında böyle bir paylaşımda bulunmuş. Dediğim gibi görev vs vaktim yok servis konusunda da bana sorun çıkarır mı bilemedim........Merhaba; Kabul etmek gerekir ki Philips özellikle Ambi desteği sayesinde çok ciddi bir albeni avantajına sahip ve görüntü işleme teknolojisi anlamınd ayıllardır takdir ederim philips markasını ancak aynı Philips ne yazık ki ülke genelinde inanılmaz rezil bir satış sonrası hizmet anlayışına ve yedek parça politikasına sahip dolayısı ile karar vermeniz gereken asıl husus şu; ''ben ürün odaklı yaklaşayım, bozulursa da bozulsun amaaaan, yenisini alırım'' modundaysanız elbette ki 8807 alınmalıdır. Ancak SSh konusunda bir muhatabınız olsun, ürün de iyi olsun gibi bir düşünceniz var ise tercih edilmesi gereken ürün C728 olur.
Televizyon çok güzel ama Philips'in daha doğrusu Tp-Vision denen firmanın servis politikası kötü maalesef. TCL C735 kalsaydı onu önerecektim zaten. Aceleniz yoksa C745'in gelmesini beklersiniz.

İşin içine PS5 girince şuanda piyasadaki en ucuz en iyi televizyon PUS8807. Kurutma makinesi olarakta Grundig GPDH 9854 alabilirsiniz. Alınca Arçelik yetkili servisine +4 yıl ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin.
Abi benim hatam 2 tane alacağım için mebla 30 civarı oluyor bu sefer. Bu kurutma makinasına altarnatif daha hesaplı bir seçenek var mı? Gene marka model önemli değil şöyle 3 5 sene işimi görecek sağlam bir makina 9/10 kg civarı.

Abi benim hatam 2 tane alacağım için mebla 30 civarı oluyor bu sefer. Bu kurutma makinasına altarnatif daha hesaplı bir seçenek var mı? Gene marka model önemli değil şöyle 3 5 sene işimi görecek sağlam bir makina 9/10 kg civarı.
Makina başına 6-7 Bin TL bütçeye kurutma makinası zor. Daewoo D-TR TD 0801W var 6800 TL. Vestel üretimidir.
Sizce çıkış ne zaman ve ne kadara olur. Bir tahmininiz var mı?
Bilemiyorum.

LG 43UR81006LJ 4K Ultra HD 43 inç 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV​

Değerlendirme değeri yok ortalama derecelendirme değeri 0.0/5. 0 Yorumu Oku Aynı sayfa bağlantısı.
Mediamarkta indirim var. Bende bu TV hoşuma gitti. Ancak panel teknolojisi vs nedir bilmiyorum. Ips panel ve sesi iyi olan bir TV lazım. Şuan %15 indirim olduğu için acil cevap verirseniz sevinirim.
@Adem Helvacı bu modelin sonu LJ ama LB olanına cevap yazmış kardeşim.
Selam
6 COF olduğunu biliyorum da geri kalan detayı aklımda yok, ofise gidince bakarım yarın.
IPS
1300:1
%3 AG ve 2H sert katman
T
eknolojik anlamda önermeme engel teşkil edecek bir durumu yok.
Sadece LG markasının aynen Philips de olduğu gibi Satış Sonrası Hizmet politikası çok benimsediğimiz, kabul ettiğimiz politikalar içermediği için çok fazla öneri listemize almıyoruz.

43'' grubunda 6 COF ideal bir ölçüdür ki bunun dışında zaten genellikle daha yüksek COF saıları kolay kolay bu ebat için denk gelmez. 12 COF 43'' ürünler vardı fakat 3D paneldi onlar :) ...............Böyle yazmış kardeşim.

@Adem Helvacı abim @Murat ALA abimize istinaden ekleme yapmak isterse beni sevindirirsin. Onun harcinde @Murat ALA abimize teşekkür ederim şimdiden taksit vs işlerine bakarak kurutma makinası problemini çözdüm. Geriye TLC tv ve Philips tv arasında kaldım. İnş çözecez. Tekrar teşekkür ederim. Hayırlı geceler.

Selam
6 COF olduğunu biliyorum da geri kalan detayı aklımda yok, ofise gidince bakarım yarın.
IPS
%3 AG ve 2H sert katman
T
Sadece LG markasının aynen Philips de olduğu gibi Satış Sonrası Hizmet politikası çok benimsediğimiz, kabul ettiğimiz politikalar içermediği için çok fazla öneri listemize almıyoruz.

43'' grubunda 6 COF ideal bir ölçüdür ki bunun dışında zaten genellikle daha yüksek COF saıları kolay kolay bu ebat için denk gelmez. 12 COF 43'' ürünler vardı fakat 3D paneldi onlar :) ...............Böyle yazmış kardeşim.

@Adem Helvacı abim @Murat ALA abimize istinaden ekleme yapmak isterse beni sevindirirsin. Onun harcinde @Murat ALA abimize teşekkür ederim şimdiden taksit vs işlerine bakarak kurutma makinası problemini çözdüm. Geriye TLC tv ve Philips tv arasında kaldım. İnş çözecez. Tekrar teşekkür ederim. Hayırlı geceler.
Daewoo'yu mu aldınız?

Selam
IPS
%3 AG ve 2H sert katman
T

Teşekkür ederim.

Selam
IPS
%3 AG ve 2H sert katman
T

LG 43UQ81006LB 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV bu modele yorum yapılmış yanlış olmasın aman dikkat.

Abi ilk attığınız modeli paraf kart ile ayda 1700 liraya buldum. Ondan 2 adet almayı planlıyorum İnş. Daewooyu buldum abi ayda 725 lira şu ek zam vs kesinleşsin bütçe belli olsun ona göre alabilirim.
Alabiliyorsanız attığım Grundig'i alın servise garanti uzattırmayı ihmal ettirmeyin.

Alabiliyorsanız attığım Grundig'i alın servise garanti uzattırmayı ihmal ettirmeyin.
Teknosa vs herhangi bir platformdan alıp X bir Arçelik servis veya bayisinden garanti uzatma yapabilir miyim. Ayrıca size zahmet şu televizyon Philips in yerine muadil de yazsanız olur mu. Bu Allah CC. muhafaza servis işi vs olursa evde yaşlı insanlar var uğraşamazlar. Bende olamayınca olamıyorum bekler durur. Durumdan dolayı biraz servis işleri korkuttu beni.

Teknosa vs herhangi bir platformdan alıp X bir Arçelik servis veya bayisinden garanti uzatma yapabilir miyim. Ayrıca size zahmet şu televizyon Philips in yerine muadil de yazsanız olur mu. Bu Allah CC. muhafaza servis işi vs olursa evde yaşlı insanlar var uğraşamazlar. Bende olamayınca olamıyorum bekler durur. Durumdan dolayı biraz servis işleri korkuttu beni.
Herhangi bir yerden alacaksınız alırken size söyledikleri garanti denen ama markayla alakası olmayan şeyi almayacaksınız. Makine eve geldikten sonra Grundig çağrı merkezini arayıp montaj talebi bırakacaksınız talep oluştururken ek garanti yaptıracağınızı da belirtin gelen ekiplerin önceden haberi olsun. Ekipler eve gelince tekrar söyleyin onlara da onlar uzatacak ücreti de onlara vereceksiniz. Televizyon konusuna gelirsek önerecek balka televizyon yok konsol için şuanda. C735'ler stokta kalsaydı alın derdim maalesef kalmadı.

Herhangi bir yerden alacaksınız alırken size söyledikleri garanti denen ama markayla alakası olmayan şeyi almayacaksınız. Makine eve geldikten sonra Grundig çağrı merkezini arayıp montaj talebi bırakacaksınız talep oluştururken ek garanti yaptıracağınızı da belirtin gelen ekiplerin önceden haberi olsun. Ekipler eve gelince tekrar söyleyin onlara da onlar uzatacak ücreti de onlara vereceksiniz. Televizyon konusuna gelirsek önerecek balka televizyon yok konsol için şuanda. C735'ler stokta kalsaydı alın derdim maalesef kalmadı.
@Murat ALA Teşekkür ederim. Konsol durumu çok zorluyorsa seçenekleri. Şöyle söyleyeyim illa mükemmel bir oyun istiyorum diyen biri değilim. Buna istinaden varsa model yoksa şuan için @Adem Helvacı abinin formuna girdiğimi öğrenen ve az buz tanıyan asker arkadaşlar çıktı. Önerileri Adem abininde trenyol listesinde bulunan TCL 55P725G modeli oldu. Ama şu zam arefesi ve maaşlara yapılacak zam durumuna kadar sanırım 745 modelini bekleyede bilirim. Ama diyelimki 28 30 bandında çıkma ihtimali olması beni yine sorgulatıyor.

@Murat ALA Teşekkür ederim. Konsol durumu çok zorluyorsa seçenekleri. Şöyle söyleyeyim illa mükemmel bir oyun istiyorum diyen biri değilim. Buna istinaden varsa model yoksa şuan için @Adem Helvacı abinin formuna girdiğimi öğrenen ve az buz tanıyan asker arkadaşlar çıktı. Önerileri Adem abininde trenyol listesinde bulunan TCL 55P725G modeli oldu. Ama şu zam arefesi ve maaşlara yapılacak zam durumuna kadar sanırım 745 modelini bekleyede bilirim. Ama diyelimki 28 30 bandında çıkma ihtimali olması beni yine sorgulatıyor.
O zaman 55C635 alacaksınız beklemeyecekseniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri