Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Yatak odası 9000 btu klima tavsiye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ali_Vardar

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
13.000
Marka Model Bilgisi
Arçelik ekolojik inverter09325
İstanbuldayım kuzey cephedeki yatak odasına yazın soğutma amaçlı klima tavsiyesi istiyorum bütçem 13 bin,odamda18 m2 9000 btu kaira dtrx serisi veya arçelik 09325 ekolojik inverter arasında kaldım.Bunlar twin rotarymi acaba çünkü dış üniteyi koyacağım duvarla komsularımızın camları arasında 6 m mesafe var dış ünitenin sessiz olması lazım.Arçelige daha yakınım servisten dolayı.Kendimde elektrikçiyim 9000 btu arceligi bağladım dış ünite çok sessizdi.Siz ustaların tavsiyesini bekliyorum.

İstanbuldayım kuzey cephedeki yatak odasına yazın soğutma amaçlı klima tavsiyesi istiyorum bütçem 13 bin,odamda18 m2 9000 btu kaira dtrx serisi veya arçelik 09325 ekolojik inverter arasında kaldım.Bunlar twin rotarymi acaba çünkü dış üniteyi koyacağım duvarla komsularımızın camları arasında 6 m mesafe var dış ünitenin sessiz olması lazım.Arçelige daha yakınım servisten dolayı.Kendimde elektrikçiyim 9000 btu arceligi bağladım dış ünite çok sessizdi.Siz ustaların tavsiyesini bekliyorum.
Bu Ürünler Single Rotary, Twin Rotary mesela Toshiba Daisekai klimada bulabilirsiniz.
Klimalar nominal seviyelerde ses yapmaz ancak en üst frekansta inleme, en alt frekansta ise vuruntu sesi mutlaka duyarsınız.

Doğrudur, 9 luk olanında DST102MAA kodlu Twin Rotary kompresör kullanılıyor.
Eski bir broşürde beko klimalarda twin rotary kompresör kullanıldığına dair bir ibare gördüm.Acaba bazı modellerindemi var

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-07-20-13-25-33-94_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-07-20-13-25-33-94_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    56.1 KB · Görüntüleme: 11
Eski bir broşürde beko klimalarda twin rotary kompresör kullanıldığına dair bir ibare gördüm.Acaba bazı modellerindemi var
Twin Rotary kullanılsa Arçeliğin pahalı klimalarında kullanılır. Arçelik ve LG klimalar temelde aynı ama LG de ek baxı özellikler olduğu için pahalı. E Arçelik'te ucuza sattığı için LG'ye nazaran bazı yerlerini kısıyor

Twin Rotary kullanılsa Arçeliğin pahalı klimalarında kullanılır. Arçelik ve LG klimalar temelde aynı ama LG de ek baxı özellikler olduğu için pahalı. E Arçelik'te ucuza sattığı için LG'ye nazaran bazı yerlerini kısıyor
Arçelik ekolojik 9000 ile lg dualcool 9000 fiyat olarak yakınlardı.Media markta 12999 dualcool vardı ama stok tükenmiş dün.

Bugün arçelik genel merkezle iletişim kurdum 09325 ekolojik ürününde twin rotary sistem varmış.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri