Merhaba, geçen sene aynı başlığı farklı forumda tcl 65c728 için yazmıştım, 14544 TL ye vatan bilgisayardan bu piyasa şartlarında böyle bir TV alabildiğim için arçeliğe teşekkür ediyorum, TV beklentilerimi karşıladı , ses konusunda beklentimi aştı , ses çok güzel , görüntüyü çok beğendim , MEMC özelliği güzel çalışıyor gayet akıcı , hareketli sahnelere çok takılırım görüntüde parçalanmayı takılmayı sevmem, 3 metreden izliyorum görüntü gayet net , kumandasını beğendim, akşam siyah ekranda sorun yok, ışık sızması bulutlanma yok, uyku modu değilde tamamen kapatılmışsa ilk açıldığında kumanda biraz takılabiliyor , alt yazılar yağ gibi akıyor , kurulum için saat 17 ye randevu aldım , vaktinde gelip kurdular memnun kaldım , 2 sene önce aynı kasaya sahip Beko 55 b975 almıştım hiç beğenmemiştim, aynı 58pus8505 gibi görüntüde kumlanma vardı, ram ve hafıza daha azdı , ses de aynı elac olmasına rağmen 9760 gibi değildi , iade garantisi olduğu için iade etmiştim, son 4 yılda kırılma, iade, değişim, beğenmeyip satma derken oled - Qled dahil 11 tane TV kullanmışım , artık 65c728 ve 65ggu9760 bozulana kadar TV faslını kapattım,
Not : kimseye tavsiye etmiyorum, herkesin ihtiyacı, tatmin olma derecesi farklı olabilir, ya da karma panel olabilir bilmiyorum, o yüzden herkes bildiğini yapsın.
Not : kimseye tavsiye etmiyorum, herkesin ihtiyacı, tatmin olma derecesi farklı olabilir, ya da karma panel olabilir bilmiyorum, o yüzden herkes bildiğini yapsın.