Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Grundig 65ggu9760 , teşekkürler arçelik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azrael85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

azrael85

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, geçen sene aynı başlığı farklı forumda tcl 65c728 için yazmıştım, 14544 TL ye vatan bilgisayardan bu piyasa şartlarında böyle bir TV alabildiğim için arçeliğe teşekkür ediyorum, TV beklentilerimi karşıladı , ses konusunda beklentimi aştı , ses çok güzel , görüntüyü çok beğendim , MEMC özelliği güzel çalışıyor gayet akıcı , hareketli sahnelere çok takılırım görüntüde parçalanmayı takılmayı sevmem, 3 metreden izliyorum görüntü gayet net , kumandasını beğendim, akşam siyah ekranda sorun yok, ışık sızması bulutlanma yok, uyku modu değilde tamamen kapatılmışsa ilk açıldığında kumanda biraz takılabiliyor , alt yazılar yağ gibi akıyor , kurulum için saat 17 ye randevu aldım , vaktinde gelip kurdular memnun kaldım , 2 sene önce aynı kasaya sahip Beko 55 b975 almıştım hiç beğenmemiştim, aynı 58pus8505 gibi görüntüde kumlanma vardı, ram ve hafıza daha azdı , ses de aynı elac olmasına rağmen 9760 gibi değildi , iade garantisi olduğu için iade etmiştim, son 4 yılda kırılma, iade, değişim, beğenmeyip satma derken oled - Qled dahil 11 tane TV kullanmışım , artık 65c728 ve 65ggu9760 bozulana kadar TV faslını kapattım,

Not : kimseye tavsiye etmiyorum, herkesin ihtiyacı, tatmin olma derecesi farklı olabilir, ya da karma panel olabilir bilmiyorum, o yüzden herkes bildiğini yapsın.

IMG_20230726_005456.jpg
IMG_20230726_005949.jpg

Merhaba, geçen sene aynı başlığı farklı forumda tcl 65c728 için yazmıştım, 14544 TL ye vatan bilgisayardan bu piyasa şartlarında böyle bir TV alabildiğim için arçeliğe teşekkür ediyorum, TV beklentilerimi karşıladı , ses konusunda beklentimi aştı , ses çok güzel , görüntüyü çok beğendim , MEMC özelliği güzel çalışıyor gayet akıcı , hareketli sahnelere çok takılırım görüntüde parçalanmayı takılmayı sevmem, 3 metreden izliyorum görüntü gayet net , kumandasını beğendim, akşam siyah ekranda sorun yok, ışık sızması bulutlanma yok, uyku modu değilde tamamen kapatılmışsa ilk açıldığında kumanda biraz takılabiliyor , alt yazılar yağ gibi akıyor , kurulum için saat 17 ye randevu aldım , vaktinde gelip kurdular memnun kaldım , 2 sene önce aynı kasaya sahip Beko 55 b975 almıştım hiç beğenmemiştim, aynı 58pus8505 gibi görüntüde kumlanma vardı, ram ve hafıza daha azdı , ses de aynı elac olmasına rağmen 9760 gibi değildi , iade garantisi olduğu için iade etmiştim, son 4 yılda kırılma, iade, değişim, beğenmeyip satma derken oled - Qled dahil 11 tane TV kullanmışım , artık 65c728 ve 65ggu9760 bozulana kadar TV faslını kapattım,

Not : kimseye tavsiye etmiyorum, herkesin ihtiyacı, tatmin olma derecesi farklı olabilir, ya da karma panel olabilir bilmiyorum, o yüzden herkes bildiğini yapsın.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Bizde de 55 GGU 8960 var, memnunuz. TV ilk açıldığında biraz beklemek gerekiyor kumandayı kullanmak için.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Bizde de 55 GGU 8960 var, memnunuz. TV ilk açıldığında biraz beklemek gerekiyor kumandayı kullanmak için.
Bende de 55GGU 9760A var. TV sıfırdan 37 saniyede açılıyor. Yani TV yayını 37 saniyede geliyor. TV yayını geldikten sonra da bir 20 küsür saniye kadar TV'nin stabil duruma geçmesi için bekleniyor. Kumanda ile verdiğiniz komutu uygulamıyor amaaa biriktiriyor. TV stabil duruma geçtikten sonra biriktirdiği komutları peşpeşe yapıyor. Bilginiz olsun.

Arkadaşlar dediğiniz mevzu televizyonlarla alakalı değil Android'le alakalı bilginiz olsun. Telefonlar da aynı. Nasıl sıfırdan açınca 10-15 saniye beklemeniz gerekiyor kendine gelmesi için bu da aynı mantık,.

Arkadaşlar dediğiniz mevzu televizyonlarla alakalı değil Android'le alakalı bilginiz olsun. Telefonlar da aynı. Nasıl sıfırdan açınca 10-15 saniye beklemeniz gerekiyor kendine gelmesi için bu da aynı mantık,.
Ayrıntılı bilgi verme sebebim şuydu.

Evde eşim TV açılır açılmaz sesi açmaya çalıştı. Açılmadı. daha da ısrarcı oldu. Hatta kızdı. Pili mi bitti bu kumandanın diye. Sonra TV kendine geldi. Komutu saklamış. Hepsini birden uyguladı. Ses patlaması oldu.

Kendisine durumu izah ettim. Olayı anladı.

Bende sizdeki gibi çok uzun bir gecikme yok , sadece tamamen kapatıldıysa 2-3 saniyelik bir gecikme oluyor, eğer uyku modundan açıldıysa hiç gecikme yok,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Bende sizdeki gibi çok uzun bir gecikme yok , sadece tamamen kapatıldıysa 2-3 saniyelik bir gecikme oluyor, eğer uyku modundan açıldıysa hiç gecikme yok,

Yüklediğiniz videolar beni doğrulamış. Sıfırdan 37 saniyede açılıyor. Sizin videoda da öyle. Uyku modundan bir kaç saniyede açılıyor. Benimki de öyle. Tek fark şu: Sıfırdan açıldığında görüntü ekrana gelince sizinkinde takılma olmuyor. Ben görmedim. Bizimkinde 20 küsür saniye sonra TV tamamen normale dönüyor.

Bu benim TV'nin videosu: 49. saniye civarında çocuğun gözlerine dikkatli bakın. bir anlık donma oluyor. O donma zamanına kadar kumandadan gelen komutları almıyor ama biriktiriyor.

Yüklediğiniz videolar beni doğrulamış. Sıfırdan 37 saniyede açılıyor. Sizin videoda da öyle. Uyku modundan bir kaç saniyede açılıyor. Benimki de öyle. Tek fark şu: Sıfırdan açıldığında görüntü ekrana gelince sizinkinde takılma olmuyor. Ben görmedim. Bizimkinde 20 küsür saniye sonra TV tamamen normale dönüyor.

Bu benim TV'nin videosu: 49. saniye civarında çocuğun gözlerine dikkatli bakın. bir anlık donma oluyor. O donma zamanına kadar kumandadan gelen komutları almıyor ama biriktiriyor.

Evet sizdeki tv geç kendine geliyor, belki güncelleme ile düzelir, ilk kurulumda 1 gb tan daha büyük bir güncelleme yükledi bendeki tv, sıfırdan açılırken uzun sürmesi diğer android tv lerde de aynı, philips de kullandım, tcl de kullanıyorum onlarda da uzun sürüyor, ama zaten hep uyku modun da bekliyor sorun olmuyor benim için.

Bu konu özelinde şunu sormak lazım, Grundig 9760 standart bir ev kullanıcısı için fiyat uygunluğu ile muadilleri arasında ideal mıdır? Yoksa Toshiba ve/veya Vestel gibi alternatiflerinden geride midir. Yok canım 3 markada size hep bir yerde eksik hissettirir denilir mi? TCL, LG, Philips, Samsung varken bunlara bakmam demek doğru mudur? Bence bu soruların tek bir cevabı yok ama soranı çok.

Bu konu özelinde şunu sormak lazım, Grundig 9760 standart bir ev kullanıcısı için fiyat uygunluğu ile muadilleri arasında ideal mıdır? Yoksa Toshiba ve/veya Vestel gibi alternatiflerinden geride midir. Yok canım 3 markada size hep bir yerde eksik hissettirir denilir mi? TCL, LG, Philips, Samsung varken bunlara bakmam demek doğru mudur? Bence bu soruların tek bir cevabı yok ama soranı çok.
Bu sorunun cevabı kendim için ilk defa bu kadar basit ve net, ama kendim için, sizin için uzmanlar yanıtlar umarım

Arçelik üretimi son televizyonlar gördüğüm kadarıyla görüntü ve ses açısından çoğu tüketiciyi tatmin ediyor. Işık sızması sorunlarıyla karşılaşan tüketicileri de göz önünde bulunduralım bu arada. Ama üretimlerde hangi paneller kullanılıyor bilmediğimiz için öneremiyoruz. Yerlilerde televizyon olarak Vestel almak daha güvenli ne kullanıldığını bildiğimiz için.

Arçelik üretimi son televizyonlar gördüğüm kadarıyla görüntü ve ses açısından çoğu tüketiciyi tatmin ediyor. Işık sızması sorunlarıyla karşılaşan tüketicileri de göz önünde bulunduralım bu arada. Ama üretimlerde hangi paneller kullanılıyor bilmediğimiz için öneremiyoruz. Yerlilerde televizyon olarak Vestel almak daha güvenli ne kullanıldığını bildiğimiz için.
Kullanıcı deneyimi aslında en belirgin gösterge tabi bunun bir skoru, objektif bir tarafı yok. Aradaki fark bu kadar olmasa zaten çok tercih edilebilecegini de sanmıyorum, ama aynı ölçüdeki benzer markalarla %50-60 fazlası fiyat farkı olunca insanin aklına ne kadar kötü olabilir ki sorusu geliyor.

Kullanıcı deneyimi aslında en belirgin gösterge tabi bunun bir skoru, objektif bir tarafı yok. Aradaki fark bu kadar olmasa zaten çok tercih edilebilecegini de sanmıyorum, ama aynı ölçüdeki benzer markalarla %50-60 fazlası fiyat farkı olunca insanin aklına ne kadar kötü olabilir ki sorusu geliyor.
Kötü değil kötü olsa millet memnun kalmaz ama ne olduğunu bilmiyoruz o hoş değil. O yüzden öneri listelerimizde olmuyor.

Merhabalar herkese bende bu tv ye sahibim ama ne yazık ki pek memnun olduğum söylenemez. Tv 3 defa değişti hepsinde bolca ışık sızması mevcut ve menü geçişleri akıcı şekilde değil. Kumandanın sesli arama özelliği için bluetooth eşleştirmesini yaptıktan bir süre sonra sesli arama özelliği iptal tekrar tekrar eşleştirmek gerekiyor. Çokca film ve dizi izlediğim için pek çok platformda üyeliklerim var akşamları salonda ışıkları kapatıp seyrettiğimden dolayı tv nin karanlık sahnelerdeki ışık sızmaları acayip derecede rahatsız edici. Gerçi bu aralar PS5 de last of us2 oynuyorum renkli ortamlarda performansı iyi. Bu arada bana gelen tüm tv lerde ekrana sol yandan bakınca tv nin üst tarafında ortasına yakın bir noktada 2-3 cm genişliğinde plastik kasanın yukarı doğru esnemiş şekilde olduğunu gördüm. Konudaki arkadaşın dediği gibi tv kapalıysa ilk açılışı çok uzun sürüyor. Bu arada tv nin eski yazılımı fat32 formatına uyumlu olduğu için usb belleklere yüksek boyutlu film atılamıyordu. Son güncelleme ile usb bellekler için ntfs desteği geldi ve sorun düzeldi. Usb belleğe attığım 4k filmi kendi medya playerı sorunsuz oynattı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri