- Marka Model Bilgisi
- Arçelik 15325
Adem hocam merhaba,
Youtube kanalınızda bilgi içeren tüm videolarını sarmadan sıkılmadan zevkle izledim. Gerek tecrübeniz,gerek konuşma ve anlatım tarzınızdan dolayı size teşekkür ederim… Bir videonuzda 15 saniyede karar verilmez demişsiniz
ben genelde bir ürün almadan önce günlerce araştırmama rağmen yine yanlış karar veriyorum. Malesef Elektronik ürünler konusunda da epey şansızım. Soruma gelince, 35 metrekare iki cephesi komple cam olan iş yerime 3 sene önce 18 btu samsung klima almıştım. İlk 6 ayda 2 defa arıza yaptı. Bu sene Mayıs ayında ise garantisi biter bitmez arızalandı. Özel bir servis Tamir için 6000 tl istedi,yapabilirsiniz dedim. Klima yapıldı 4 gün sonra tekrar arıza yaptı. C64 hatası veriyordu. Daha fazla uğrasmamak icin,havalarda daha fazla ısınmadan klima arayışına geçtim.(keşke önce sizin videolarinizi gorseydim) Hem uygun fiyata hemde servis ağı genişliğinden dolayı arçelik 15 ekolojik 15btu klima aldım. Klima haziran ayının ilk haftası takıldı. Eski samsung 18 btu klimamin 30 dk da buz gibi yaptigi is yerimi,arcelik 15 btu klima sabahtan aksama kadar son hızda calismasina ragmen sadece oda sicaklagini 25 dereceye dusurebiliyor… klimayi saat sabah 10 da 18 derecede calistiriyorum. Aksam 18 de oda sicakligi daha yeni geni 25 derece oluyor. evde kullandigim 12 btu lg klimam bile daha iyi calisiyor. Sizin cevabiniza istinaden servis cagirmayi dusunuyorum. Klimanin tam verimli calismadigini dusunuyorum. Diger bir dusuncemde, 15 btu degerleri sizce gercek mi? Yoksa 12 btu klimalara 15 btu diyerek satısmı yapiyorlar? Son olarak klimam saatlik 1.2kw tuketiyor ve kesinlikle istedigim sicakligi elde edemiyorum. 18 btu klimam 0.7 kw harciyordu. Sizce Klimamda sorun varmidir? Vakit ayirip Bilgi verirseniz cok sevinirim. Yoksa klimayi arcelik servisin onunde benzin döküp yakicam 
Youtube kanalınızda bilgi içeren tüm videolarını sarmadan sıkılmadan zevkle izledim. Gerek tecrübeniz,gerek konuşma ve anlatım tarzınızdan dolayı size teşekkür ederim… Bir videonuzda 15 saniyede karar verilmez demişsiniz