Abi bende trolleyecektim ablayı da dedim boşver.

1-2 hafta önce biri telefondan video çektik bunu pc'e attık pc kasıyor diyor. Dedim codec'i ne ? yani telefondan çekilen ne ? sıkıştırılmış mı ? H265 çekmiş telefondan bunu bilgisayara atıyorlar pc kasıyor. Dedim ki donanımı ne yani ? 10 küsür senelik makine ama, diyo niye oynatmıyor, ya dedim codec yok donanımsal hızlandırması yok oynatmaz. İnandıramadım ya diyor sen nereden bileceksin vs. e bu codec satılıyor mu format atsak olur mu vs. yok windows 8'i 10 yapsak düzelir mi, yeni hızlandırıcı taktık ( ssd'i söylüyor) yok neden olmadı dolandırdılar bizi vs. ya abi yani üstüne ben para verip abla yeter sus diyecektim o noktaya getirtti beni engelledim sonra.

Ya tamam abi herkes herşeyi bilmek zorunda değil ama biraz insan sorgular ya, sen gitmişsin a53'den yani 2022 model telefondan sıkıştırılmış h265 codecli video çekiyorsun sonra 13 senelik falan 1. nesil i5 li radeon hd bilmemne gpulu sistemde kasıyor sonrada mevzuyu sen bilmiyorsuna getirip oradan vuruyor falan böyle insanlara yardım etmek bile istemiyorum artık, insanı pişman ediyorlar. Valla bundan sonra başından yazıcam soru sormak paralı kardeşim. Sorunun mu var ? ateşle şu hesaba 100 lirayı öyle cevaplayayım.