Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Bütçe 15.000

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tharlyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tharlyn

Yeni Üye
Yeni Üye
Öncelikle böyle bir forum oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Çok değerli ve arayıp bulamayacağımız bilgiler paylaşıyorsunuz.
Ekran boyutu 50'-55' , hem karşıdan hem yaklaşık 45 derece açıyla izlenilecek, karasal yayın YouTube Netflix kullanıyoruz. Karanlık sahneleri iyi gösteren, arayüzü akıcı, uzun ömürlü servisi iyi bir TV arıyorum. Samsung 55bu8100 gözüme takıldı ama izleme açısı problem olur mu acaba?

Öncelikle böyle bir forum oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Çok değerli ve arayıp bulamayacağımız bilgiler paylaşıyorsunuz.
Ekran boyutu 50'-55' , hem karşıdan hem yaklaşık 45 derece açıyla izlenilecek, karasal yayın YouTube Netflix kullanıyoruz. Karanlık sahneleri iyi gösteren, arayüzü akıcı, uzun ömürlü servisi iyi bir TV arıyorum. Samsung 55bu8100 gözüme takıldı ama izleme açısı problem olur mu acaba?
merhaba. eğer söylediğin model ayarında birşey bakıyorsan 55bu8100 yerine üzerine biraz daha koyup 60bu8000 almanı tavsiye ederim. söylediğim seride samsung sharp ın panelini kullanmış yani aşağı yukarı aynı özellikler fakat panel olarak daha kaliteli ve uzun ömürlü olduğu söyleniyor.

Hocam günlerdir araştırma yapıyorum psikolojim bozuldu ben 65 inc 2.1 hdmi olan bir cihaz arıyorum ps 5 için arkadasimda tcl 55p615 var onda oynadık gayet goruntü güzel bana önerebilceginiz 20bin tl ye kadar ürün varmıdır tcl 65p725 iyimdir yeterlimidir benim için saygılar sevgiler kurtarın...

merhaba. eğer söylediğin model ayarında birşey bakıyorsan 55bu8100 yerine üzerine biraz daha koyup 60bu8000 almanı tavsiye ederim. söylediğim seride samsung sharp ın panelini kullanmış yani aşağı yukarı aynı özellikler fakat panel olarak daha kaliteli ve uzun ömürlü olduğu söyleniyor.
Teşekkür ederim cof değeriyle çok iyi gözüküyor, yaklaşık 3 metre mesafeden izlenilecek 60 ekran büyük gelmez değil mi?

Teşekkür ederim cof değeriyle çok iyi gözüküyor, yaklaşık 3 metre mesafeden izlenilecek 60 ekran büyük gelmez değil mi?
ekran büyüklüğünü mağazaya gidip test etmen daha iyi olur çünkü göreceli kavram. izlemek istediğin mesafeden bakıp test edebilirsin. ayrıca söylediğin samsung 55q70b yerine imkan varsa 55q80b öneririm. hem ses sistemi açısından daha güçlü hem de panel aydınlatması full array yani yandan değil arkadan aydınlatma. genelde tavsiye edilen modeldir Q serisinde. fiyatı hepsiburadada 24.300 civarı ama akşam 10 dan sonra vatanın sitesinde %15 indirimle 23bine düşüyor. ben de bu modeli alacağım nasıipse kredi kartının dönmesini bekliyorum. inşallah indirim bitmez :) 2 bin çek olayını anlamadım. eğer her yerde kullanılıyorsa vatanda tadından yenmez.

ekran büyüklüğünü mağazaya gidip test etmen daha iyi olur çünkü göreceli kavram. izlemek istediğin mesafeden bakıp test edebilirsin. ayrıca söylediğin samsung 55q70b yerine imkan varsa 55q80b öneririm. hem ses sistemi açısından daha güçlü hem de panel aydınlatması full array yani yandan değil arkadan aydınlatma. genelde tavsiye edilen modeldir Q serisinde. fiyatı hepsiburadada 24.300 civarı ama akşam 10 dan sonra vatanın sitesinde %15 indirimle 23bine düşüyor. ben de bu modeli alacağım nasıipse kredi kartının dönmesini bekliyorum. inşallah indirim bitmez :) 2 bin çek olayını anlamadım. eğer her yerde kullanılıyorsa vatanda tadından yenmez.
Samsung kendi sitesinde, öğrenci indirimiyle 55q80 23 bin + 2 bin çek, 55q70 18 bin + 2 bin çek aradaki farka değer mi

Son iki model arasında kaldım ne dersiniz ?
Öğrenci kampanyası ile
60bu8000 (14.500)
55q70b (18.000)
Aradaki farka değer derseniz q70b alabilirim.

Son iki model arasında kaldım ne dersiniz ?
Öğrenci kampanyası ile
60bu8000 (14.500)
55q70b (18.000)
Aradaki farka değer derseniz q70b alabilirim.
şimdi baktım sitesine 60bu8000 fiyatı 19500 yazıyor 1500 hediye çeki var. 14500 nasıl oluyor o.? şu işi bana detaylı anlatır mısın kardeşim :) büyük sevaba girersin. hediye çeki tutardan mı düşüyor yoksa başka alışveriş için mi kullanılıyor?

şimdi baktım sitesine 60bu8000 fiyatı 19500 yazıyor 1500 hediye çeki var. 14500 nasıl oluyor o.? şu işi bana detaylı anlatır mısın kardeşim :) büyük sevaba girersin. hediye çeki tutardan mı düşüyor yoksa başka alışveriş için mi kullanılıyor?
Edu uzantılı öğrenci maili ile kaydolup fiyatlara bakarsanız düşüyor :)

kötü haber geldi arkadaşlar stok bitmiş. kaçırdık gül gibi fiyatı. pazartesi alacaktım kredi kartı hesap kesimi bugündü bir günden sebep ilk taksiti hemen vermeyelim dedik ama :(

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri