Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma VESTEL 55UA9090 vs 55QA9700 Değişim Hakkı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

high_technology

Meraklı
Meraklı
Selam Dostlar ?
Vestel 55UA9090 modelini vestel yetkili satıcıdan aldım horoz lojistik ile geleceğini ve servis tarafından buqün kurulum yapılacağı söylendi.
Dikkat etmem gereken veya talep etmem gereken bir durum test ettirme vs. gibi varmıdır.
Aslında
55QA9700 de aklımdaydı lakin nasip bu modeleymiş bu iki model arasındaki varsa farklılıklarıda bilqi sahibi kişilerden yorumlamasını rica ediyorum en azından vermiş olduğum kararın ne denli doğru olduğunu da mukayese etmiş olurum.
Şimdiden Teşekkür ediyorum ?
@Adem Helvacı @Vesteloji

Hayırlısı olsun,
En önemli etken, panel kontrolüdur, cihazda piksel hatası veya başka kusur var mı bakınız.
Servis kendisi nakliye montaj yapiyotsa kırık hasarli vs derdi olmayacak herşeyi onlar halledecek içiniz rahat olsun.
Kozmetik kusur var mı kontrol edin. Gerisi hemen çıkan durum değil zaten.

ilave olarak ,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Hocam tcl 50p735 ve tcl 50c635 bunlardan biri ni sipariş verecem hangi modeli almam gerekiyor panel kalitesi görüntü kalitesi ve İnternet konusunda iyi olan modeli hangisi

Hocam tcl 50p735 ve tcl 50c635 bunlardan biri ni sipariş verecem hangi modeli almam gerekiyor panel kalitesi görüntü kalitesi ve İnternet konusunda iyi olan modeli hangisi
Dostum ben iki tvyide canlı canlı gördüm 50c635 görüntü kalitesi olarak daha iyi diğer özellikleri tercihe göre değişir ama görüntüde 50c635 daha canlı QLED bir model

Son düzenleme:
Selam Dostlar ?
Vestel 55UA9090 modelini vestel yetkili satıcıdan aldım horoz lojistik ile geleceğini ve servis tarafından buqün kurulum yapılacağı söylendi.
Dikkat etmem gereken veya talep etmem gereken bir durum test ettirme vs. gibi varmıdır.
Aslında
55QA9700 de aklımdaydı lakin nasip bu modeleymiş bu iki model arasındaki varsa farklılıklarıda bilqi sahibi kişilerden yorumlamasını rica ediyorum en azından vermiş olduğum kararın ne denli doğru olduğunu da mukayese etmiş olurum.
Şimdiden Teşekkür ediyorum ?
@Adem Helvacı @Vesteloji
Hayırlı olsun. Çok güzel bir televizyon. Bende 65 olanı var. Açılarda herhangi bir renk vs kayıp yok. Android performansı tatmin edici. Ses temiz ve yüksek ama Bass bekleme. Bende Lg soundbar var. 65le birleşince sinema tadında oluyor. Lakiiinnn gelelim ışık sızması, sehim ve bulutlanma olayına! Buna çok ama çok dikkat et. Servisçi arkadaşlar TV'yi kuruduktan sonra çay çorba ver beklet ? Netflix, Disney vs platformdan korku filmi aç. Perdeleri kapatıp ortamı sinema salonuna çevir. Karşısına geçip yukarıda bahsettiğim sıkıntılar var mı yok mu diye kontrol et. Sonra benim gibi iadeyle uğraşma! Benimde yenisiyle değişecek bekliyorum

Hayırlı olsun. Çok güzel bir televizyon. Bende 65 olanı var. Açılarda herhangi bir renk vs kayıp yok. Android performansı tatmin edici. Ses temiz ve yüksek ama Bass bekleme. Bende Lg soundbar var. 65le birleşince sinema tadında oluyor. Lakiiinnn gelelim ışık sızması, sehim ve bulutlanma olayına! Buna çok ama çok dikkat et. Servisçi arkadaşlar TV'yi kuruduktan sonra çay çorba ver beklet ? Netflix, Disney vs platformdan korku filmi aç. Perdeleri kapatıp ortamı sinema salonuna çevir. Karşısına geçip yukarıda bahsettiğim sıkıntılar var mı yok mu diye kontrol et. Sonra benim gibi iadeyle uğraşma! Benimde yenisiyle değişecek bekliyorum
20230228_165111.jpg20230228_163721_resized.jpg
Dün saat 19 gibi kuruldu servisi bekletmek mümkün değil adam ışık hızıyla taktı 2 ekrana vurdu gitti Bunlar normal mi buqün bi test ettim yetkili satıcıdan aldım yetkili servis ürünü getirip kurdu akım korumalı prizde aldım vestel safe pro @Adem Helvacı @Vesteloji

Rahatsız ediyor servise başvurdum bir sorun tespit edilmesse 150 tl ücreti varmış ama bariz bir hata bu başka yerlerinde niye yokta sade orasında var dediğiniz gibi ya yabancı bir cisim var ya canlı pixel yada ölü pixel

Bu süreç nasıl ilerliyecek Daha sonra neler olacak
dediğim gibi servis görselleri alacak, fabrika değerlendirecek, ama ilk başta dediğim gibi görsellerde yanıltıyor olabilir, o karanlık cisim dediğimzi yer panel katmanlarının şubuğu bile olabilir görmek daha mantıklı, sonuç çıkınca size bilgi verecekler

Televizyonu seyrederken seni rahatsız ediyorsa sonuna kadar hakkını kullan ve değişim iste. Olmuyorsa zorlama para iadesi iste ve Vestel'e elveda! Benim tv geldiğinde aynı sorun olursa direkt para iadesi isteyeceğim.
Servis geldi Resmini çekti değişim talebi açtı değişim talebi onaylanırsa yeni ürün direk fabrikadan gelecek dedi beklemedeyim hayırlısı @Vesteloji o görünen yabancı bir cisimmiş pixel hatası değil

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri