Sizin bu konu ile ilgili size yazmadan evvel, yanlış bi rşey de yazmamış olmayayım diye Raportör bir arkadaşımı aradım görüşlerine çok değer verdiğim.
Kendisi aslında Cebri icra daha kolay yol olur demiş olsa da mutabık kalamadık zira icra müdürlüklerindeki memurların her birisi farklı şekilde davranıyor yani bunun bir standartı olmaması nedeniyle size yazdığım yolun daha doğru olacağına kanaat getirdik ve yazdıklarımı değiştirmeden size yolladım.
Açık konuşmak gerekirse bu tarz dosyaları ben yakın takip ediyorum zira şuna inanın, önümüzdeki sene bu forumda tüketiciler olarak bizlerin verdiği mücadelelerin yasal kararlarını EMSAL olarak gösterip insanlara daha faydalı yollar göstermeye başlayacağız.
Sizin konu bu konuşmalarımıza tam bir örnek.
Mesela Vakum konusu ile ilgili 31 Ağustostaki toplantımızda 2 dosyam var bakacak olduğum. Hem de kararlarını kendi ellerimle yazacağım.
Kararı yazıp komisyondan geçirdikten sonra karşı tarafın 15 günlük itiraz süresini de bekleyip süreci takip edip sonucu ile birlikte paylaşacağım zira kararı yazmadan evvel tüketici evini ziyaret edip YERİNDE TESPİT de yapacağım. Her ne kadar vakumsuz montajın tespiti olmasa da montajı kontrol etmek ve en önemlisi cihazların seri numaralarını fotoğraf ile kayıt altına almak istiyorum.
15 günlük itiraz sürecini de takip edeceğim bakalım firma karar itiraz edecek mi, ki hiç sanmıyorum zira Mahkeme başkanı içlerinden geçer benim yazacağım kararı okuduktan sonra.
İşte bunların tamamı gerçek tüketici deneyimi olarak önümüzdeki aylarda forumumuzda yer almaya başlayacak.
Siz de bulardan birisi olacaksınız