Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz Eşya Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

DeepState

Süper Üye
İnceleyen Kulüp
Bütçe
90000
Marka Model Bilgisi
Siemens, Bosch, LG, Electrolux
Merhabalar beyaz eşya almam gerekiyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. Siemens, bosch, LG yada Samsung düşünüyorum. Olursa electrolux modellerini de beğeniyorum. Buzdolabı alttan donduruculu olacak. Buzdolabı ve bulaşık makinesi inox olmasını istiyorum. Çamaşır ve kurutma makinesi beyaz olabilir. buzdolabı litre olarak 450-500 arası yeterli olacaktır. Kurutma da 9kg ve üstü yeterli. Çamaşır makinesininde 10kg olmasını düşündüm fakat çok iyi bir model 9kg var derseniz o da olabilir. Bulaşık makinesinde fazla programa gerek yok düzgün yıkasın ve inox olsun 4-5 program yeterli. 4 parça için kafamdaki rakat ortalama 80 ile 90 bin arası en fazla.

Samsung RL4353FBASL Buzdolabı
Samsung DW60A8050FS Bulaşık Makinesi
Samsung WW11BB944DGHAH Çamaşır Makinesi
Samsung DV90BB9445GHAH Kurutma Makinesi

Samsung RL4353FBASL Buzdolabı
Samsung DW60A8050FS Bulaşık Makinesi
Samsung WW11BB944DGHAH Çamaşır Makinesi
Samsung DV90BB9445GHAH Kurutma Makinesi
Hocam teşekkür ederim cevabınız için peki siemens veya electrolux için ne düşünüyorsunuz veya yazığım markalar dışında bunları alacağına şunu al dediğiniz bir marka model var mı? tek dikkat ettiğim olabiliyorsa tek marka olsu çeşit çeşit olmasın.

Hocam teşekkür ederim cevabınız için peki siemens veya electrolux için ne düşünüyorsunuz veya yazığım markalar dışında bunları alacağına şunu al dediğiniz bir marka model var mı? tek dikkat ettiğim olabiliyorsa tek marka olsu çeşit çeşit olmasın.
Electrolux'ün servis işleri sıkıntılı. Keza Bosch-Siemens'te aynı. Yerlilerde Arçelik, ithallerde Samsung tercih edilebilecek markalar.

+4 yıl ek garanti artık bosh siemens grubunda yok sürekli her yıl +1 yıl olarak güncel fiyattan alıyorsunuz oyüzden benim önereceğim marka +4 yıl ek garanti ile 7 yıl garanti 10 yılda kompresör garantisi fırsatından ve geniş servis ağı yüzünden BEKO olur

+4 yıl ek garanti artık bosh siemens grubunda yok sürekli her yıl +1 yıl olarak güncel fiyattan alıyorsunuz oyüzden benim önereceğim marka +4 yıl ek garanti ile 7 yıl garanti 10 yılda kompresör garantisi fırsatından ve geniş servis ağı yüzünden BEKO olur
Sizin önerdiğiniz beko modelleri nelerdir peki ?

Beko bulaşık makinelerinde genelde 6 program ve üzerinde prosmart inverter motor kullanılıyor oyüzden 6 program almanı öneririm özelliklerden kontrol edersin prosmartı. Buzdolaplarında ise genelde 500 litre üzerinde kullanılıyor 10 yıl garantili prosmart inverter komprösör ben bizim şahsen kullandığımız ve alınableceklerden bir liste yapayım bekle bulayım

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim hocam hepsini inceleyeceğim tek tek.
Buzdolabı ve bulaşık makinesinin dengi yok Grundig'de o yüzden onları Arçelik'ten önerdim. Çamaşır ve kurutma makinelerinin aynısı Arçelik'te daha pahalıya satıldığı için onları Grundig'den önerdim ucuza gelsin diye. İster Samsung ister Arçelik hangisinden alırsanız muhakkak yetkili servise ek garanti yaptırın.

Buzdolabı ve bulaşık makinesinin dengi yok Grundig'de o yüzden onları Arçelik'ten önerdim. Çamaşır ve kurutma makinelerinin aynısı Arçelik'te daha pahalıya satıldığı için onları Grundig'den önerdim ucuza gelsin diye. İster Samsung ister Arçelik hangisinden alırsanız muhakkak yetkili servise ek garanti yaptırın.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Ben de çok araştırıp düşünerek Arçelikten aldım, aslında gezip beğendiklerim arasında Hoover ürünleri de vardı ancak Arçelik bayisinde çeyizlik olarak bekletebiliyor olmam nedeniyle Arçelik tercih etmiş oldum.
Alacağınız ürünlerin motorları inverter olursa çok daha iyi olacaktır artık.
Benim gezip görerek beğendiğim ve çeyizlik olarak aldığım şuan bayide duran modeller(siz inox renklerine bakabilirsiniz) :

Buzdolabı:

Bulaşık Makinesi:

Çamaşır Makinesi:

Kurutma Makinesi:

Çamaşır ve kurutma makinesi birlikte alımda 3500₺ civarı indirim kampanyaları oluyor bilginiz olsun.

Samsung iyi bir buzdolabı, tv, telefon üreticisi. Bulaşık çamaşır diğer markalara bakın.
Bosch Siemens eskiden ithal modeller vardı. Ama şimdi fiyat farkı çok açıldı. Gözün kapalı al derdim eskiden olsa.
Inverter motorlu uzun garanti veren modellere bakın. Arçelik Beko genelde üst serileri bir tık daha kaliteli. Giriş ve orta seviye gitgide kalitesizleşiyor. Mutlaka artı 4 yıl uzatın. Electrolux çamaşır makinem var çok memnunum. Bulaşık makinem LG. İthal ürünlerin kalitesi başka oluyor. Ama gitgide vergi vs fiyatları arttı. Buzdolabı dolabın gireceği yere en büyük kapasitede olan yüksek Siemens aldım. O da iyi gidiyor.

Samsung iyi bir buzdolabı, tv, telefon üreticisi. Bulaşık çamaşır diğer markalara bakın.
Bosch Siemens eskiden ithal modeller vardı. Ama şimdi fiyat farkı çok açıldı. Gözün kapalı al derdim eskiden olsa.
Inverter motorlu uzun garanti veren modellere bakın. Arçelik Beko genelde üst serileri bir tık daha kaliteli. Giriş ve orta seviye gitgide kalitesizleşiyor. Mutlaka artı 4 yıl uzatın. Electrolux çamaşır makinem var çok memnunum. Bulaşık makinem LG. İthal ürünlerin kalitesi başka oluyor. Ama gitgide vergi vs fiyatları arttı. Buzdolabı dolabın gireceği yere en büyük kapasitede olan yüksek Siemens aldım. O da iyi gidiyor.
Samsung'un bulaşık makinelerini Midea üretir ve göz kapalı alınacak modellerdir. BSH grubunun makinelerinden daha iyidir Samsung bulaşıklar.

Genel bir görüşüm var. Herkesin uzmanlık alanı farklı oluyor. Samsung bulaşık alanlardan çok anım var kötü. Samsung, Lg buzdolabı tv üretmeli ?
Bosch Siemens üst seriler güzel kaliteli.
Electrolux bulaşık çamaşır güzel.
Arçelikler eski kalitesi yok. Çok hızlı bir şekilde kalitesiz ve pahalı oldular.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri