Bu sefer birlikte okursak olur hatunTebrik ederim başarının belgesini de aldın
Bu son olmayabilir bize belli olmaz . An gelir yeniden öğrenci oluruz. Öğrenmenin sonu yok. Bilgiye aç olmak mutluluk veriyor bizlere.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sefer birlikte okursak olur hatunTebrik ederim başarının belgesini de aldın
Bu son olmayabilir bize belli olmaz . An gelir yeniden öğrenci oluruz. Öğrenmenin sonu yok. Bilgiye aç olmak mutluluk veriyor bizlere.
Diplomasızlar neler neler oldu bu ülkede sayın hocam, bırakın sahtesi de olsa bari diplomalı tohturlarımız olsunHocam tebrikler. Diplomayı sahteciler için kapamanızı tavsiye ederimZira sahteciler doktor bile oldu en son ?
Hayırlı olsun. Ben de açıktan 2. üniversitemi okuyorum, sağlık yönetimi. Dikey geçişle 4 yıla tamamlayın derim.E hadi bakalım. Diplomayı aldık. Bu da bitti.
Yükseği için uğraşmaya değmez diye düşünüyorum ama zamana bırakalım bakalım zaman bize neler gösterecek![]()
@Yelda Helvacı duyurulurHayırlı olsun. Ben de açıktan 2. üniversitemi okuyorum, sağlık yönetimi. Dikey geçişle 4 yıla tamamlayın derim.
Okulla alaka seviyem@Yelda Helvacı duyurulur![]()
Bölüme karar verelim de gerisi gelir@Yelda Helvacı duyurulur![]()
Kamu Yönetimi Okuyalım, 65 yaşımda Kaymakam olayımBölüme karar verelim de gerisi gelir![]()
Abi en mantıklı seçim olur diğer bölümler boş AÖF'teKamu Yönetimi Okuyalım, 65 yaşımda Kaymakam olayım![]()
Abi gel de bu piyasanın altını üstüne getirelimYeniden sınava girecegam, Möhendizlik okuyacegam ve saaa rakip olacegam. Havuz piyasası bendan sorulacah![]()
Şaka bir yana, ülkedeki eğitim sisteminin tam özetidir benim aldığım diploma.Abi en mantıklı seçim olur diğer bölümler boş AÖF'te
Tam olarak böyle bir sınavla İngilizce muafiyet sınavından geçtim okul kaydındaŞaka bir yana, ülkedeki eğitim sisteminin tam özetidir benim aldığım diploma.
Yani sanki ''Adocum ya sen arasıra gel şu sınavlara gir, biz sana 2 senenin sonunda diploma verelim' demişler gibi.
What is this?
This is An umbrella
Aferim otur al sana diploma
Tamam benim şanslı olduğum bir konu d avar o ayrı konu. Okuduğum bölüm bazı kollarda direkt, bazı kollarda dolaylı yoldan zaten mesleğim ile ilgili de, yukarıdaki gibi sorularla da sınav yapılıp diploma verilmez be kardeşim.
Şaka yapmadım haaaa, hakikaten ilk senemde çıkan sorulardan birisiydi bu.Tam olarak böyle bir sınavla İngilizce muafiyet sınavından geçtim okul kaydında![]()
Eğitim sistemimizin bir örneğidir bu. Sonra bu insanlar niye İngilizce'de böyleler? Umbrelladan öteye gidemedik kiŞaka yapmadım haaaa, hakikaten ilk senemde çıkan sorulardan birisiydi bu.
Yukarıda What is This diye sormuşlar.
Altına bir şemsiye fotosu ekleyip en altına da 4 şık eklemişler.
Hatta Ekampüse girsem bulurum bile eksi sorulardan![]()
Ben şeyi de biliyorum, This is e pensılEğitim sistemimizin bir örneğidir bu. Sonra bu insanlar niye İngilizce'de böyleler? Umbrelladan öteye gidemedik ki![]()
Üüfff o zaman sen uluslararası oturumlarda bulunabilirsin. Biliyorsun ki iki kelimeye zaten yetiyor oturum için sende var e dahil dört kelime en azBen şeyi de biliyorum, This is e pensıl
Di li geçmiş zamanlı haliylen hemi de![]()
Hocam dünyanın çok yerinde what is this, what is your name, where are you from gibi temel konuşma sorularına yanıt veremeyecek insanlar var. Ben bu konuda ülkemle cidden gurur duyuyorum, ciddi anlamda İngilizce giriş kısmı çok kişide var. Ukrayna, Çekya, İspanya, Bosna H. gibi ülkelerde çokça İngilizce sıkıntısı yaşandığını gördüm. Biz ciddi onlara nazaran iyiyiz.Şaka yapmadım haaaa, hakikaten ilk senemde çıkan sorulardan birisiydi bu.
Yukarıda What is This diye sormuşlar.
Altına bir şemsiye fotosu ekleyip en altına da 4 şık eklemişler.
Hatta Ekampüse girsem bulurum bile eksi sorulardan![]()
Didim de çalışırken kimsenin yardımı olmadan bütün turistlerle gayet sağlıklı iletişim kurar ve ürün tanıtımı yapardım zira hele ki benim çalıştıım 2008 2010 yılları dolaylarında Didim bildiğimiz İngiliz Cumhuriyeti gibi bir şeydi. Her gün gittiğimiz 10 müşterinin 4 veya 5 i İngilizdi.Hocam dünyanın çok yerinde what is this, what is your name, where are you from gibi temel konuşma sorularına yanıt veremeyecek insanlar var. Ben bu konuda ülkemle cidden gurur duyuyorum, ciddi anlamda İngilizce giriş kısmı çok kişide var. Ukrayna, Çekya, İspanya, Bosna H. gibi ülkelerde çokça İngilizce sıkıntısı yaşandığını gördüm. Biz ciddi onlara nazaran iyiyiz.
Baldızın ortaokul, lise kolej mezunu. Ayrıca ingilizce tercuman çeviri kursuna gitti lisedeyken.Didim de çalışırken kimsenin yardımı olmadan bütün turistlerle gayet sağlıklı iletişim kurar ve ürün tanıtımı yapardım zira hele ki benim çalıştıım 2008 2010 yılları dolaylarında Didim bildiğimiz İngiliz Cumhuriyeti gibi bir şeydi. Her gün gittiğimiz 10 müşterinin 4 veya 5 i İngilizdi.
Açıkçası ben bir de bu İngilizlerin konuştuğu İngilizceyi daha net anlayabiliyorum veya seviyorum diyeyim. Sanırım anlayabildiğim için de anlatabilmek kolay oluyordu.
Haa tabi İngilizceyi süper söktüğümden değil de, tanıttığımız cihazların özelliklerini biliyor olmamızdan ve temel iletişim becerimizden dolayı sorun yaşamıyorduk.
Yoksa yani oturup günlük hayattan ''Ne olacak bu memleketin hali?'' dese WTF der kalırdım sanırım
Yeldoş için de aynı durum Bodrum'da geçerliydi. Yeldoş koptu, eskisi kadar değil fakat benim baldız halen çatır çatır konuşur mesela.
Yabancı dil önemli abi, Etiyopyaca bil ama yine de fazladan bir dil mutlaka bil yani o derece.
Aman abi ben İngilizleri anlamıyorumDidim de çalışırken kimsenin yardımı olmadan bütün turistlerle gayet sağlıklı iletişim kurar ve ürün tanıtımı yapardım zira hele ki benim çalıştıım 2008 2010 yılları dolaylarında Didim bildiğimiz İngiliz Cumhuriyeti gibi bir şeydi. Her gün gittiğimiz 10 müşterinin 4 veya 5 i İngilizdi.
Açıkçası ben bir de bu İngilizlerin konuştuğu İngilizceyi daha net anlayabiliyorum veya seviyorum diyeyim. Sanırım anlayabildiğim için de anlatabilmek kolay oluyordu.
Haa tabi İngilizceyi süper söktüğümden değil de, tanıttığımız cihazların özelliklerini biliyor olmamızdan ve temel iletişim becerimizden dolayı sorun yaşamıyorduk.
Yoksa yani oturup günlük hayattan ''Ne olacak bu memleketin hali?'' dese WTF der kalırdım sanırım
Yeldoş için de aynı durum Bodrum'da geçerliydi. Yeldoş koptu, eskisi kadar değil fakat benim baldız halen çatır çatır konuşur mesela.
Yabancı dil önemli abi, Etiyopyaca bil ama yine de fazladan bir dil mutlaka bil yani o derece.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.