Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

REGAL 58R754U ÖLÜ PİKSEL DURUMU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdo205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

erdo205

Yeni Üye
Yeni Üye
Cümleten merhaba, ürünü yeni aldım bugün gelip kurulum yaptı servis sonra kontrollerimi yaparken fark ettim ki bayağı bir ölü piksel mevcut, tekrardan çağrı merkezini arayıp durumu izah ettim yarın servis gelip bakacak zaten bu tarz durumlarda direkt değişim yapıyorlar, daha önce yaşadığım 70U9600 mevzusuna dönmez inşallah, bu arada cihazda CHOT Panel mevcut. Hayırlı günler gelişmeleri buradan yazacağım

Ekli dosyalar

• IMG_20230915_165006_540.jpg
    IMG_20230915_165006_540.jpg
    100.7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20230915_165041_528.jpg
    IMG_20230915_165041_528.jpg
    40.5 KB · Görüntüleme: 35
Cümleten merhaba, ürünü yeni aldım bugün gelip kurulum yaptı servis sonra kontrollerimi yaparken fark ettim ki bayağı bir ölü piksel mevcut, tekrardan çağrı merkezini arayıp durumu izah ettim yarın servis gelip bakacak zaten bu tarz durumlarda direkt değişim yapıyorlar, daha önce yaşadığım 70U9600 mevzusuna dönmez inşallah, bu arada cihazda CHOT Panel mevcut. Hayırlı günler gelişmeleri buradan yazacağım
Ölü piksel değilde sanki içinde yabancı madde varmış gibi. Parmağınızın ucuyla yavaş yavaş o lekenin altına ekrana zarar vermeden vurur musunuz aşağıya düşecek mi diye?

Ölü piksel değilde sanki içinde yabancı madde varmış gibi. Parmağınızın ucuyla yavaş yavaş o lekenin altına ekrana zarar vermeden vurur musunuz aşağıya düşecek mi diye?
Hocam resimde çok detaylı gözükmüyor ama değil bariz ölü piksel, piksellerin üstüne hafifce bastırdım hiçbir şekilde değişiklik olmuyor şimdi sizin dediğinizi de yaptım aynı o şekilde duruyor ama gözle yakından bakınca çok net belli ölü piksel

Ekli dosyalar

• IMG_20230915_180208_826.jpg
    IMG_20230915_180208_826.jpg
    912.9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20230915_180212_673.jpg
    IMG_20230915_180212_673.jpg
    915.5 KB · Görüntüleme: 35
Hocam resimde çok detaylı gözükmüyor ama değil bariz ölü piksel, piksellerin üstüne hafifce bastırdım hiçbir şekilde değişiklik olmuyor şimdi sizin dediğinizi de yaptım aynı o şekilde duruyor ama gözle yakından bakınca çok net belli ölü piksel
Tamam bu fotoğraflarda belli olmuş ölü piksel olduğu. Serviste çağırmışsınız zaten yapacağınız iş yok şuan. Gelsinler baksınlar bakalım.

Ben hala ölü piksel olduğundan şüpheliyim. Çok dikkatli baktım. ölü piksel dediğmiz şey ilgili pikselin çerçevesi dışına taşamaz. Burada bir pikselin bir kısmı ölü, bir kısmı diri gibi görünüyor.

Tamamen fotoğrafa göre konuşuyorum. Sanki orada bir şey varmış gibi.

Servis yetkilileri daha iyi gözlemleyecektir.

Ben hala ölü piksel olduğundan şüpheliyim. Çok dikkatli baktım. ölü piksel dediğmiz şey ilgili pikselin çerçevesi dışına taşamaz. Burada bir pikselin bir kısmı ölü, bir kısmı diri gibi görünüyor.

Bana da ölü piksel gibi gelmedi. Kenarlardan pikselin çalıştığı gözüküyor. Panel içerisinde bir şey kalmış gibi.

Merhaba. Ürünün renk canlılığı vs. nasıl? Alınabilir mi? Fiyatı çok uygun geldi.

Servis geldi dün baktı inceledi panel hatası var dedi, resimlerini çekti manisa merkeze bildireceğim değişim istediğinizi söyleyeceğim dedi gitti.

Merhaba. Ürünün renk canlılığı vs. nasıl? Alınabilir mi? Fiyatı çok uygun geldi.
Hocam ürün fiyatına göre çok iyi benim eski cihazım da zaten mb230 CHOT Paneldi ondamda memnundum, parlaklığı, siyah tonu, renk doygunluğu gayet tatmin edici cihszın, ses güzel yeterli, renkleri ve portal hızı 55F950'den iyi bunu açıkça söyleyebilirim, normal uyduda kanal geçişleri yavaş 55F950'ye göre, tek sıkıntı şansımıza sıkıntılı bir panele denk geldik, inşallah değiştirdiklerinde sorunsuz bir panel ile gelir yeni cihaz, bu konuda aslında Manisa merkeze hiç güvenim yok çünkü daha önce de 70U9600 ile manisa'dan gelen cihazlarda hep sıkıntı sorun olmuştu, inşallah sıkıntı yaşamadan başımızı ağrımadan bu değişimi yaparlar mutlu mesut kullanırım.

Son düzenleme:
Bugün manisa'dan aradılar ürüne değişim değil de onarım yapabileceklerini söylüyorlar, televizyonu alacaklarmış Manisa'ya geri götüreceklermiş orada paneli değişecekmiş sonra bana geri göndereceklermiş kullanıma engel bir durum olmadığı için değişim yapmıyorlarmış, ben de dedim böyle bir şey olabilir mi paneli kusurlu ürünü bana gönderiyorsun sonra da kullanıma engel bir durum yok diye kafanıza göre dedim bir yorum yapıyorsunuz, bunu değiştirmeyecekseniz iade alın dedim hiç dedim beni uğraştırmayın, telefondaki hanımefendi de ben onarımı kabul etmediğinizi değişim istediğinizi not düşüyorum ona göre size tekrardan dönüş yapacağız dedi @Adem Helvacı abim böyle bir durumda ufak bir bilgi verebilir misin nasıl bir yol izleyelim, Cihazı Hepsiburada üzerinden Regal kurumsal mağaza yetkili satıcısından aldım ya da hiç uğraşmadan kolay iade mi yapayım ne yapayım bunlar bu televizyonu anladığım kadarıyla başımıza kakacaklar.

Böyle bir mesaj geldi yüksek ihtimal yarın arayıp ürünü değiştireceklerini yenisini göndereceklerini söyleyecekler,

Ekli dosyalar

• 1695137977615.jpg
    1695137977615.jpg
    44.6 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba yeni cihaz bugün geldi kurdular gidenden daha beter klasik zaten Manisa işi hep böyle ben manisa'dan düzgün bir cihaz geldiğini görmedim gelen cihaz 270 dakika çalışmış, test etmek için çalışmıştır diyor servis ekrana bakın arkadaşlar yani bunu test ederken bunları görmemişler ?? direkt servise tutanak tutturdum sol köşedeki kısımda çizik var ondan dolayı öyle o tarz bir hasar almış direkt rapor tutturdum benim paramı verin dedim bakalım Manisa tekrar arayacak görüşeceğiz nedir ne değildir belli olur

Ekli dosyalar

• IMG_20230922_123919_869.jpg
    IMG_20230922_123919_869.jpg
    49.6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20230922_123543_117.jpg
    IMG_20230922_123543_117.jpg
    49.8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20230922_123536_475.jpg
    IMG_20230922_123536_475.jpg
    44.9 KB · Görüntüleme: 16
Herkese merhaba son gelende ürün için direkt değişim verdiler, ama gelen 2 cihazda da bu tarz sıkıntılar olduğu için müşteri memnuniyeti adına bana 65R754UR vermek istediklerini söylediler, ben de kabul ettim ürün pazartesi manisa'dan çıkış yaptı bugün servis geldi kurulumunu yaptı hiçbir sıkıntı problem yok ölü piksel hatalı piksel cihazda hiçbir kusuru yok. Servis menüden baktığımda panelin SAKAI panel olduğu gözüküyor ama araştırmalarım sonucunda bu üründe bu panelin kullanılmadığı söylenmişti, ben yine buraya bırakıyorum servis menüsünü bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevnirim, cof adedi panel yapısı vs teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

• IMG_20230927_132534_445.jpg
    IMG_20230927_132534_445.jpg
    55.4 KB · Görüntüleme: 16
Herkese merhaba son gelende ürün için direkt değişim verdiler, ama gelen 2 cihazda da bu tarz sıkıntılar olduğu için müşteri memnuniyeti adına bana 65R754UR vermek istediklerini söylediler, ben de kabul ettim ürün pazartesi manisa'dan çıkış yaptı bugün servis geldi kurulumunu yaptı hiçbir sıkıntı problem yok ölü piksel hatalı piksel cihazda hiçbir kusuru yok. Servis menüden baktığımda panelin SAKAI panel olduğu gözüküyor ama araştırmalarım sonucunda bu üründe bu panelin kullanılmadığı söylenmişti, ben yine buraya bırakıyorum servis menüsünü bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevnirim, cof adedi panel yapısı vs teşekkürler şimdiden
Evet SAKAI panel. Demek ki bu panelle de üretime girmiş.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri