Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Comnet internete yapılan ani zam mağduriyeti hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Upgrade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Upgrade

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba,

Forumda yeniyim ama bir süredir Adem Helvacıyı youtube da takip ediyor kullanıcılara verdiği desteği takdir ediyorum.

Comnet internet kullanıcısıyım ve 1 eylül itibari ile yaklaşık %50 zam gerçekleştirdi. Öncelikle enflasyonist bir ortamdayız ve diğer Türk telekom, türknet, süperonline vb kıyasla uygun sayılabilecek bir internet sağlayıcı zam yapılmasını normal buluyorum fakat Comnet herhangi bir duyuru, bilgilendirme yapmadan aniden zammı yaptı.

Comnet ön ödemeli bir internet hizmeti verdiği için önceden satın alımlarla 1 yıla kadar hizmetin ücretini ödeyip, oluşabilecek zamlara karşı kullanıcılar kendini koruma altına alabiliyordu fakat Comnet internet ne bir sms ile ne e-mail ne telefonla bilgilendirme yapmadı. Hatta kendi internet sitesinde duyurular kısmında geçmişte zamları haber vermesine rağmen bu sefer duyuru yapmadı. Kısa bir araştırma sonrası mobil uygulama kullanıcılarına zamdan bir süre önce "bildirim" gönderdiğini öğrendim ama uygulama içerisinde yine ayrı bir duyuru yok yani örneğin telefonunuza whatsapp bildirimi düşer ve whatsappa girince o mesajı okursunuz ya öyle değil içeride bir mesaj yok bildirimi görmedin mi bitti ki herkes uygulama kullanmak zorunda da değil. Bu konuda bir bilgilendirme yapmadığını ve müşteri mağduriyeti yarattığını comnet destek bölümüne yazdım fakat kurumsal bir dil kullanılmamasını geçtim, neredeyse tersler nitelikte cevaplar verildi yazışmaları ekran görüntüsü olarak paylaşacağım.

Yardım istediğim husus ise bu gibi durumlarda firmalar zam haberini müşterilere haber vermek zorunda diye biliyorum ve karşılaştığım bu tutuma istinaden ne yapabiliriz?

iyi forumlar,

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-09-01 231536.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-01 231536.png
    131.7 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran görüntüsü 2023-09-04 175135.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-04 175135.png
    72.6 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2023-09-04 2046397.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-04 2046397.png
    85.2 KB · Görüntüleme: 38
ekran görüntüleri neden okunaksız çıkmış anlamadım :/

Whatsapp gibi sıkıştırma yapılıyordur. Forumu sunucuyu yormasın diye. Yazılı resimlerde sıkıntı oluyor.

Şimdi zammı alıştıra alıştıra söylese kaçma durumun var. Aniden yapınca acıtmadan tek hamlede....?

durumun kanuni kısmıyla ilgili bi bilgin yok anlaşılan shaolin :)

Önden ödemeli olduğu için toplu bir ödeme yaptıysanız zaten sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Süreniz bitince zamlı fiyattan ödeme yapmaya devam edersiniz. Bana kalırsa bu tip firmalara zaten bulaşmayın geçenlerde kullanıcılarının verilerini çaldırdı Comnet.

Önden ödemeli olduğu için toplu bir ödeme yaptıysanız zaten sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Süreniz bitince zamlı fiyattan ödeme yapmaya devam edersiniz. Bana kalırsa bu tip firmalara zaten bulaşmayın geçenlerde kullanıcılarının verilerini çaldırdı Comnet.
önden ödemeli olduğu için zam gelmeden hizmet satın alamadık sorun burada. Zam geleceği belli olsa idi alırdık en azından bir süre daha garantiye alırdık kendimizi

önden ödemeli olduğu için zam gelmeden hizmet satın alamadık sorun burada. Zam geleceği belli olsa idi alırdık en azından bir süre daha garantiye alırdık kendimizi
Taahhütsüz fiyatlandırmada bu şekilde işliyor süreç. Bakkala gidip de bir paket un aldınız 13 TL, ertesi gün tekrar gidince 18 TL diyor. Taahhütsüz şekilde kullanılan abonelikler de bu şekilde.

Ben ona comnet demiyorum COWNET diyorum. Hakkım onlara haram zıkkım olsun. İnternetim neden yavaş çözüm neden sunmuyorsunuz diye desteğe yazdım Cuma gecesi netimi kesip hesabımı bloke ettiler, portuda iptal ettiler 5 gün mağdur ettiler port açtırma parasını da ödedim mecburen direk savcılığa gittim THH'ye git oradan karar çıksın gel hallederiz dedi şimdi kararı bekliyorum hakem heyetine bile savunma vermemişler ne maillere nede telefona cevap vermiyorlar. Davacı ve şikayetçi olucam. Yine en kralı Turknet yeminle

Ben ona comnet demiyorum COWNET diyorum. Hakkım onlara haram zıkkım olsun. İnternetim neden yavaş çözüm neden sunmuyorsunuz diye desteğe yazdım Cuma gecesi netimi kesip hesabımı bloke ettiler, portuda iptal ettiler 5 gün mağdur ettiler port açtırma parasını da ödedim mecburen direk savcılığa gittim THH'ye git oradan karar çıksın gel hallederiz dedi şimdi kararı bekliyorum hakem heyetine bile savunma vermemişler ne maillere nede telefona cevap vermiyorlar. Davacı ve şikayetçi olucam. Yine en kralı Turknet yeminle
En kralı Turknet kısmına katılmasam da THH'ye savunma vermemesi sizin işinize gelen bir durum. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı, ucuza internet bu kadar oluyor, demek ki bunlar da böyle bir cins firma.

En kralı Turknet kısmına katılmasam da THH'ye savunma vermemesi sizin işinize gelen bir durum. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı, ucuza internet bu kadar oluyor, demek ki bunlar da böyle bir cins firma.
Aynen öyle hocam cins ki ne cins... Heryer de yaptıklarını yazıyorum 3 - 5 kuruş ucuz diye girmeyin diyorum. Ön ödemeli olduğu için 12 aya indirimi fazla verip insanları kandırıyorlar. Benim 3 aylık ücretimin üstüne yattılar. THH'ye verirken bütün fatura vs delilleri verdim hem paramı istiyorum hemde port ücretini diye bakalım karar ne çıkacak. En kralı Turknet derken de taahhütsüz firmalar arasında bana göre yani deneyimlerime göre turknet dedim taahhütlüde superonline derim.

Aynen öyle hocam cins ki ne cins... Heryer de yaptıklarını yazıyorum 3 - 5 kuruş ucuz diye girmeyin diyorum. Ön ödemeli olduğu için 12 aya indirimi fazla verip insanları kandırıyorlar. Benim 3 aylık ücretimin üstüne yattılar. THH'ye verirken bütün fatura vs delilleri verdim hem paramı istiyorum hemde port ücretini diye bakalım karar ne çıkacak. En kralı Turknet derken de taahhütsüz firmalar arasında bana göre yani deneyimlerime göre turknet dedim taahhütlüde superonline derim.
deneyimlediğim internetlerden en kralı türknetti cidden. comnete bir şey sorduğunda bildiğin tersliyorlar. dediğiniz gibi biraz karşılık verdin mi anında iptal ediyolarmış senin gibi mağdurları da çok

Ülke de işler değişti vatandaş yoğun olarak ne kullanıyor ne tüketiyor ise eli mahkum mecbur alacak diye keyfi zam yapılıyor yıllardır İnternet faturası elektrik faturasının yarısından az gelirdi şimdi İnternet faturası elektrik faturasından fazla geliyor araplar borç taktı kaçtı bankaları kurtarmak için devlet TT'de kalan hisseleri devir aldı ee bu parayı birisi ödemeli hem gerekli yatırımlar yapılmamış hemde borç takılmış faturası vatandaşa kesildi ISS'ler burada suçlu değil mecburi zam yapacaklar onların da giderleri var belli oranda kâr etmeliler TT doğru dürüst altyapı yatırımı yapmaz bütün toptan perakende paketlere durmadan zam yapar..

Şikayet edecek bir durumda yok artık sandık geldi devam dedi halk bence herşey harika oluyor Avrupa bizi kıskanıyor...

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri