Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Hangi televizyon?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FuRkYy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

FuRkYy

Yeni Üye
Yeni Üye
Hocam günlerdir araştırma yapıyorum psikolojim bozuldu ben 65 inc 2.1 hdmi olan bir cihaz arıyorum ps 5 için arkadasimda tcl 55p615 var onda oynadık gayet goruntü güzel bana önerebilceginiz 20bin tl ye kadar ürün varmıdır tcl 65p725 iyimdir yeterlimidir benim için saygılar sevgiler kurtarın beni hocam kafayı yiyeceğim:)))

Hocam günlerdir araştırma yapıyorum psikolojim bozuldu ben 65 inc 2.1 hdmi olan bir cihaz arıyorum ps 5 için arkadasimda tcl 55p615 var onda oynadık gayet goruntü güzel bana önerebilceginiz 20bin tl ye kadar ürün varmıdır tcl 65p725 iyimdir yeterlimidir benim için saygılar sevgiler kurtarın beni hocam kafayı yiyeceğim:)))
65'' ve HDMI 2.1 bu bütçeye zor canım kardeşim :(
Yenilenmiş ürün 65C728 vardı o bile 21.000tl idi düşün artık.
55C735 18.000tl bilgisi veren dostlar oldu bugün.
65'' için bütçe büyütmek veya hdmı 2.1 için ekran küçültmek mantıklı olur.

Hemen alınabilir durumda 55C728 var şu an 19.000tl.

Yukarıdaki mesajımda olduğu gibi ben gece indirimlerini takip edip 55C735 koşturmanızı tavsiye ederim.

Şu an vatan da 55C735 TV 19.871 TL ustam
Var olun, ne güzel bu indirimleri yakalayabilmek.

Aslında çok nefret ettiğim bir şey biliyor musunuz :(
Kardeşim bir malın adam gibi bir fiyatı olur, insan kendini o fiyata adapte eder birikim yapar veya birikimi zaten vardır karar verir satın alır konu kapanır.

Bu nedir böyle sen 19 a aldın ben 23 e aldım diğeri 17 ye almış vs

Var olun, ne güzel bu indirimleri yakalayabilmek.

Aslında çok nefret ettiğim bir şey biliyor musunuz :(
Kardeşim bir malın adam gibi bir fiyatı olur, insan kendini o fiyata adapte eder birikim yapar veya birikimi zaten vardır karar verir satın alır konu kapanır.

Bu nedir böyle sen 19 a aldın ben 23 e aldım diğeri 17 ye almış vs
Adem Bey hazır tcl TV konuşuyorken ben sizden ogrendiklerim ile 55c735 TV de karar kılmıştım.biraz fiyat azaltması yapıp 55c635 alsam 144 Hz den 50 Hz ye düşmekten başka ne gibi özelliklerden feragat etmiş olurum? aydınlatırsanız çok memnun olurum.

Adem Bey hazır tcl TV konuşuyorken ben sizden ogrendiklerim ile 55c735 TV de karar kılmıştım.biraz fiyat azaltması yapıp 55c635 alsam 144 Hz den 50 Hz ye düşmekten başka ne gibi özelliklerden feragat etmiş olurum? aydınlatırsanız çok memnun olurum.
Ben 15bine 55c635 i aldım sabah iptal ettim ? şimdi pismanim kaç gündür kafayı yedirdi bu iş?

Cevap vermemiş gibi olmayayım, tam toplantı yolculuk öncesi yoğun zamana denk gelmiş.
Ürün aldınız ise buna şu an cevap verirsem kafanızı karıştırmaktan başka işe yaramamış olurum :D

Yok Adem bey daha almadım.cevabinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Aralarındaki en temel fark zaten donanım olarak panelin farklı olması biliyorsunuz.
Bunun dışında gerek işletim sistemi ve gerekse yazılım dnanım mühendislik anlamında eksiklik görmezsiniz.
Malumunuz işte HDMI port sayıları farklı olur birisinde 4 ise diğerinde 3 gibi.
Dijital kopya koruması birisinde protokol 2.3 ise diğerinde 2.2 gibi mesela ancak temel olarak bizlerin en çok ilgilendiği görsel özelliklere yönelik hertz haricinde eksiklik hissetmezsiniz.

Ancak yine de en büyük eksikliğin hertz olacağını unutmamak lazım.

Bu arada bugün 3 video çektim, birincisini yayınladım foruma da konusunu ekledim 65C735 satın alan @Ömer Kalkan dostumuzun memnuniyetine dair.

Diğer ikisi ise 55C735 televizyonlardan memnun kalan sevgili @pisagor ve @youngzpider dostlarımızın tv ve hizmet memnuniyetlerine dair, onları yarın yayınlayacağım.

Hem kendilerinin geri dönüşleri çok önemli hem de sizlerin bu geri dönüşlerden fikir almanız çok önemli.

Elbette ki sizlerin tercihlerinin de sonuçlarını, sizlerin gerçek kullanıcı deneyimi olarak burada görmek isteyeceğiz :)

Aralarındaki en temel fark zaten donanım olarak panelin farklı olması biliyorsunuz.
Bunun dışında gerek işletim sistemi ve gerekse yazılım dnanım mühendislik anlamında eksiklik görmezsiniz.
Malumunuz işte HDMI port sayıları farklı olur birisinde 4 ise diğerinde 3 gibi.
Dijital kopya koruması birisinde protokol 2.3 ise diğerinde 2.2 gibi mesela ancak temel olarak bizlerin en çok ilgilendiği görsel özelliklere yönelik hertz haricinde eksiklik hissetmezsiniz.

Ancak yine de en büyük eksikliğin hertz olacağını unutmamak lazım.

Bu arada bugün 3 video çektim, birincisini yayınladım foruma da konusunu ekledim 65C735 satın alan @Ömer Kalkan dostumuzun memnuniyetine dair.

Diğer ikisi ise 55C735 televizyonlardan memnun kalan sevgili @pisagor ve @youngzpider dostlarımızın tv ve hizmet memnuniyetlerine dair, onları yarın yayınlayacağım.

Hem kendilerinin geri dönüşleri çok önemli hem de sizlerin bu geri dönüşlerden fikir almanız çok önemli.

Elbette ki sizlerin tercihlerinin de sonuçlarını, sizlerin gerçek kullanıcı deneyimi olarak burada görmek isteyeceğiz :)
Çok tşk ederim Adem bey

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri