- Bütçe
- 45000
- Marka Model Bilgisi
- LG
Merhaba ,Philips 55 oled 807 ile LG oled 55CS3VA arasında kaldım , bu akşam satın alacağım acil tavsiye verir misiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayırlı olsun inceleme bekliyoruz bu model ile alakalı. Ben de düşünüyorum şu anphilips 55 oled 807 serisini aldım , gelince deneyimlerimi paylaşırım umarım pişman olmam bir yanım hala LG istiyor![]()
Teşekkürler Hocam , geldiğinde muhakkak deneyimlerimi paylaşacağım ama fiyatlar her geçen gün artıyor , dün 45 e aldım trendyoldan , bugün sabah uyandığımda aynı satıcı fiyatı 50K yapmış , teknosada fiyat 70KHayırlı olsun inceleme bekliyoruz bu model ile alakalı. Ben de düşünüyorum şu an![]()
1 gün önce akşam MM'da 41.500dü hocam. Alıp almamak konusunda tereddütte kaldım. Güzel bir inceleme bekliyorum.Teşekkürler Hocam , geldiğinde muhakkak deneyimlerimi paylaşacağım ama fiyatlar her geçen gün artıyor , dün 45 e aldım trendyoldan , bugün sabah uyandığımda aynı satıcı fiyatı 50K yapmış , teknosada fiyat 70K![]()
1 gün önce akşam MM'da 41.500dü hocam. Alıp almamak konusunda tereddütte kaldım. Güzel bir inceleme bekliyorum.![]()
Servis fişine ölü piksel, yabancı madde bulunmaktadır yazdırıp değişim isteyin.Kurulum bugün yapılacak , çok fazla philips tv lerde ölü piksel sorunju görmeye başladım ya da toz umarım böyle bir şeyle karşılaşmam , kurulum esnasında böyle bir şeyle karşılaşırsam ne yapmam gerekiyor ?
Kurulum yapıldı , çok şükür bir sorun yok şimdilik ilk izlenimim mükemmellll , yıllarca tv izlememişim gibiServis fişine ölü piksel, yabancı madde bulunmaktadır yazdırıp değişim isteyin.
Hayırlı olsun sorunsuz kullanırsınız umarım.Kurulum yapıldı , çok şükür bir sorun yok şimdilik ilk izlenimim mükemmellll , yıllarca tv izlememişim gibi![]()
Merhaba hocam , ürünü 2 gündür kullanıyorum ,1 gün önce akşam MM'da 41.500dü hocam. Alıp almamak konusunda tereddütte kaldım. Güzel bir inceleme bekliyorum.![]()
https://www.sikayetvar.com/philips-tv/philips-55pml9507-model-miniled-tvde-ps5-vrr-destegi-sorunuMerhaba hocam , ürünü 2 gündür kullanıyorum ,
* Film - dizi için mükemmel bir tv görüntüsü inanılmaz
* Ambilight teknolojisi gerçekten muhteşem bir hava atmosfer katıyor ,
* Ses sistemi inanılmaz , gayet yeterli evimde harman kardon auro studio 3 ses sistemi var , bağlamama gerek kalmadı , dolby atmos inanılmaz
* Oyun konusuna gelince , 120 hz tazeleme hızı hdmi ile mevcut , oyunlarda görüntü kalitesi çok iyi (ps5 ile denedim) , fakat şöyle bir durum var , VRR desteği internetteki açıklamalarda var deniyor fakat , PS5 ayarlardan VRR desteğini açmak istediğimde bu tv desteklemiyor diyor , yani eğer ps5 o an 120 hz yenileme hızı vermezse tv devreye girip , otomatik gecikme hızını minimuma indiremiyor VRR olmadığı için. Bu konu biraz üzdü , bu kadar para verince desteklenmiyor uyarısını görmek üzüyor maalesef. İyi bir internet varsa eksikliği oyunlarda hissedilmez.
* Menü geçişleri çok hızlı takılma yapmıyor.
* Kurulumu hızlı yapıldı , istanbul içi teknik servis gelip kurdu.
Özetle ben LG OLED 55CS3VA ile arasında kalmıştım , bana göre görüntü kalitesi philips oled 55 807 modelinin daha gerçekçi , LG çok yapay duruyor , ek olarak ambilight seçeneği var.
Tek eksi yazabileceğim nokta VRR desteğinin internette var olarak yazılmasına rağmen PS5 menüsünde desteklenmiyor yazması.
Şimdilik aldığıma memnunum umarım sorun olmadan kullanmaya devam ederim
30K rakamlara led tv almaktansa (az bir rakam değil) - 10-15.000 tl civarında daha ekleme yapılabilirse kesinlikle oled alınmalı bence
Farklı sorularınız olursa cevaplayabilirim bu tv hakkında
Hocam çok teşekkür ederim , dediğini yaptığımda oldu VRR desteği aktif hale geldi , artık tv ile ilgili hiç soru işaretim kalmadı çok memnunum diyebilirimhttps://www.sikayetvar.com/philips-tv/philips-55pml9507-model-miniled-tvde-ps5-vrr-destegi-sorunu
Linkteki ayarları yapıp dener misiniz?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.