Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Philips 55 OLED 807 - LG OLED 55CS3VA acill tavsiye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

burak.keles214

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
45000
Marka Model Bilgisi
LG
Merhaba ,Philips 55 oled 807 ile LG oled 55CS3VA arasında kaldım , bu akşam satın alacağım acil tavsiye verir misiniz

LG 3 bin tl daha uygundu , son 1 ürün vardı , sepetime attım benden önce satıldı , şu an her iki tv de 45.000 tl , çok kararsız kaldım , kullanıcı deneyimi olan varsa yazabilirse çok sevinirim

İkisi oldukça benzer düzeyde ürünler hocam. Philips’in ambilight avantajı var, LG ise 2023 olması nedeniyle avantajlı. İkisinin de servisleri kötü. O yüzden hangisi ucuzsa onu alın ? Hue ampülleriniz varsa ya da satın almayı düşünüyorsanız ambilight senkronizasyonu ile sinema deneyimi başka bir boyuta taşınıyor bu konuda da maalesef rakibi yok Philips’in.

Hayırlı olsun inceleme bekliyoruz bu model ile alakalı. Ben de düşünüyorum şu an :)
Teşekkürler Hocam , geldiğinde muhakkak deneyimlerimi paylaşacağım ama fiyatlar her geçen gün artıyor , dün 45 e aldım trendyoldan , bugün sabah uyandığımda aynı satıcı fiyatı 50K yapmış , teknosada fiyat 70K :(

Teşekkürler Hocam , geldiğinde muhakkak deneyimlerimi paylaşacağım ama fiyatlar her geçen gün artıyor , dün 45 e aldım trendyoldan , bugün sabah uyandığımda aynı satıcı fiyatı 50K yapmış , teknosada fiyat 70K :(
1 gün önce akşam MM'da 41.500dü hocam. Alıp almamak konusunda tereddütte kaldım. Güzel bir inceleme bekliyorum. :)

Selamlar , şehir dışına çıktığım için çarşamba günü kuruluma gelecekler , heyecanla bekliyorum inceleme de yapacağım , fakat acil bir inceleme isterseniz bu video bana çok yeterli geldi , philips diğerlerine göre daha gerçekçi görüntüler veriyor gibi videoda :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Kurulum bugün yapılacak , çok fazla philips tv lerde ölü piksel sorunju görmeye başladım ya da toz umarım böyle bir şeyle karşılaşmam , kurulum esnasında böyle bir şeyle karşılaşırsam ne yapmam gerekiyor ?

Kurulum bugün yapılacak , çok fazla philips tv lerde ölü piksel sorunju görmeye başladım ya da toz umarım böyle bir şeyle karşılaşmam , kurulum esnasında böyle bir şeyle karşılaşırsam ne yapmam gerekiyor ?
Servis fişine ölü piksel, yabancı madde bulunmaktadır yazdırıp değişim isteyin.

1 gün önce akşam MM'da 41.500dü hocam. Alıp almamak konusunda tereddütte kaldım. Güzel bir inceleme bekliyorum. :)
Merhaba hocam , ürünü 2 gündür kullanıyorum ,

* Film - dizi için mükemmel bir tv görüntüsü inanılmaz
* Ambilight teknolojisi gerçekten muhteşem bir hava atmosfer katıyor ,
* Ses sistemi inanılmaz , gayet yeterli evimde harman kardon auro studio 3 ses sistemi var , bağlamama gerek kalmadı , dolby atmos inanılmaz
* Oyun konusuna gelince , 120 hz tazeleme hızı hdmi ile mevcut , oyunlarda görüntü kalitesi çok iyi (ps5 ile denedim) , fakat şöyle bir durum var , VRR desteği internetteki açıklamalarda var deniyor fakat , PS5 ayarlardan VRR desteğini açmak istediğimde bu tv desteklemiyor diyor , yani eğer ps5 o an 120 hz yenileme hızı vermezse tv devreye girip , otomatik gecikme hızını minimuma indiremiyor VRR olmadığı için. Bu konu biraz üzdü , bu kadar para verince desteklenmiyor uyarısını görmek üzüyor maalesef. İyi bir internet varsa eksikliği oyunlarda hissedilmez.
* Menü geçişleri çok hızlı takılma yapmıyor.
* Kurulumu hızlı yapıldı , istanbul içi teknik servis gelip kurdu.

Özetle ben LG OLED 55CS3VA ile arasında kalmıştım , bana göre görüntü kalitesi philips oled 55 807 modelinin daha gerçekçi , LG çok yapay duruyor , ek olarak ambilight seçeneği var.

Tek eksi yazabileceğim nokta VRR desteğinin internette var olarak yazılmasına rağmen PS5 menüsünde desteklenmiyor yazması.

Şimdilik aldığıma memnunum umarım sorun olmadan kullanmaya devam ederim :ok

30K rakamlara led tv almaktansa (az bir rakam değil) - 10-15.000 tl civarında daha ekleme yapılabilirse kesinlikle oled alınmalı bence :yeah

Farklı sorularınız olursa cevaplayabilirim bu tv hakkında

Son düzenleme:
Merhaba hocam , ürünü 2 gündür kullanıyorum ,

* Film - dizi için mükemmel bir tv görüntüsü inanılmaz
* Ambilight teknolojisi gerçekten muhteşem bir hava atmosfer katıyor ,
* Ses sistemi inanılmaz , gayet yeterli evimde harman kardon auro studio 3 ses sistemi var , bağlamama gerek kalmadı , dolby atmos inanılmaz
* Oyun konusuna gelince , 120 hz tazeleme hızı hdmi ile mevcut , oyunlarda görüntü kalitesi çok iyi (ps5 ile denedim) , fakat şöyle bir durum var , VRR desteği internetteki açıklamalarda var deniyor fakat , PS5 ayarlardan VRR desteğini açmak istediğimde bu tv desteklemiyor diyor , yani eğer ps5 o an 120 hz yenileme hızı vermezse tv devreye girip , otomatik gecikme hızını minimuma indiremiyor VRR olmadığı için. Bu konu biraz üzdü , bu kadar para verince desteklenmiyor uyarısını görmek üzüyor maalesef. İyi bir internet varsa eksikliği oyunlarda hissedilmez.
* Menü geçişleri çok hızlı takılma yapmıyor.
* Kurulumu hızlı yapıldı , istanbul içi teknik servis gelip kurdu.

Özetle ben LG OLED 55CS3VA ile arasında kalmıştım , bana göre görüntü kalitesi philips oled 55 807 modelinin daha gerçekçi , LG çok yapay duruyor , ek olarak ambilight seçeneği var.

Tek eksi yazabileceğim nokta VRR desteğinin internette var olarak yazılmasına rağmen PS5 menüsünde desteklenmiyor yazması.

Şimdilik aldığıma memnunum umarım sorun olmadan kullanmaya devam ederim :ok

30K rakamlara led tv almaktansa (az bir rakam değil) - 10-15.000 tl civarında daha ekleme yapılabilirse kesinlikle oled alınmalı bence :yeah

Farklı sorularınız olursa cevaplayabilirim bu tv hakkında
https://www.sikayetvar.com/philips-tv/philips-55pml9507-model-miniled-tvde-ps5-vrr-destegi-sorunu
Linkteki ayarları yapıp dener misiniz?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri