Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Grundig 55 GEU 7830 B modele sahibim daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım ancak son zamanlarda bir hayli kesinti oluyor ve eve geldiğimde cihazı çalışır halde buluyorum bunun çözümü nedir?
Fişini çekip takın anlarsınız düzeldi mi düzelmedi mi diye. Servis menüsünü kurcalamayın bozarsınız televizyonu.Servis menüsüne girdim oradan ac direct onu kapattım artık gelmeyecek inşallah)
Diğer ayarlarda da ince ayarlar var onların da yazılısını bulabilsem keşke![]()
OFF konumunda olmasına rağmen elektriği anahtarlı prizden aç kapa yaptığımda yine açılıyor,kaydedemediğimi düşünerek işlemden sonra yeniden girdiğimde ise off görünüyor.Fişini çekip takın anlarsınız düzeldi mi düzelmedi mi diye. Servis menüsünü kurcalamayın bozarsınız televizyonu.
AC Direct On özelliği kapalı olmasına rağmen yine açılıyorsa başka bir problem olabilir.OFF konumunda olmasına rağmen elektriği anahtarlı prizden aç kapa yaptığımda yine açılıyor,kaydedemediğimi düşünerek işlemden sonra yeniden girdiğimde ise off görünüyor.
Tv box etki eder mi bu duruma ? Başka bir seçenek gelmiyor aklıma.AC Direct On özelliği kapalı olmasına rağmen yine açılıyorsa başka bir problem olabilir.
HDMI cec aktif ise, android box ta açılıyor ise tetikleyebilir, ayırarak deneyinizTv box etki eder mi bu duruma ? Başka bir seçenek gelmiyor aklıma.
Bazen de kumandası tepki vermiyor yazılım varsa güncelleyeyim mi?
Abi aynı şekilde tvyi açtığımda xbox açılıyor otomatik. Onu nasıl devre dışı bırakabilirim? Film izleyeceğim ama xbox açılıyor gereksiz yere.HDMI cec aktif ise, android box ta açılıyor ise tetikleyebilir, ayırarak deneyiniz
Onda da cec ayarları mevcut, pasif hale getirmeyi deneAbi aynı şekilde tvyi açtığımda xbox açılıyor otomatik. Onu nasıl devre dışı bırakabilirim? Film izleyeceğim ama xbox açılıyor gereksiz yere.
TV üstünden mi xboxtan mı?Onda da cec ayarları mevcut, pasif hale getirmeyi dene
Buna da bakayım bir.HDMI cec aktif ise, android box ta açılıyor ise tetikleyebilir, ayırarak deneyiniz
İkisine de bak sen ?TV üstünden mi xboxtan mı?
Açma kapama tuşuna uzun süre basın ekrana kapatmak istiyor musunuz yazısı gelir tamam deyip kapatabilirsinizGrundig 55 GEU 7830 B modele sahibim daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım ancak son zamanlarda bir hayli kesinti oluyor ve eve geldiğimde cihazı çalışır halde buluyorum bunun çözümü nedir?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.