Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Elektrik gidip geldiğinde açılan TV!

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ozkets

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Grundig

Grundig 55 GEU 7830 B modele sahibim daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım ancak son zamanlarda bir hayli kesinti oluyor ve eve geldiğimde cihazı çalışır halde buluyorum bunun çözümü nedir?​

Grundig 55 GEU 7830 B modele sahibim daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım ancak son zamanlarda bir hayli kesinti oluyor ve eve geldiğimde cihazı çalışır halde buluyorum bunun çözümü nedir?​

Philips'te android ayarlarından yapılıyordu sanrım. L3 Onvo'da servis menüsünden yapılıyor. Elektrik gidip gelince (ya da fişe takılınca) TV'nin ne yapmasını istediğimiz ayar. Power Mode kısmında, Standby seçiliyse güç gelince TV açılmaz. On seçiliyse, güç gelince TV otomatik olarak açılır. (eğer süre ayarlı değilse de hiç kapanmaz, süre ayarlıysa ayarlanan süre sonunda kapanır), Last diye bir seçenek de var. TV en son kapalı ise kapalı kalır. açık ise açılır tekrar. Yani TV kapalıyken elektrik gitti geldi (ya da fiş çıkarılıp takıldı) tv kapalı kalır. Yok tv açıkken elektrik gitti geldi (ya da fiş çıkarılıp takıldı) tv açılır. Bu ayar farklı yerlerde de olsa TV'lerde mevcut. Muhtemelen Grundig'de de vardır.

Servis menüsüne girdim oradan ac direct onu kapattım artık gelmeyecek inşallah :))

Diğer ayarlarda da ince ayarlar var onların da yazılısını bulabilsem keşke :P

Fişini çekip takın anlarsınız düzeldi mi düzelmedi mi diye. Servis menüsünü kurcalamayın bozarsınız televizyonu.
OFF konumunda olmasına rağmen elektriği anahtarlı prizden aç kapa yaptığımda yine açılıyor,kaydedemediğimi düşünerek işlemden sonra yeniden girdiğimde ise off görünüyor.

OFF konumunda olmasına rağmen elektriği anahtarlı prizden aç kapa yaptığımda yine açılıyor,kaydedemediğimi düşünerek işlemden sonra yeniden girdiğimde ise off görünüyor.
AC Direct On özelliği kapalı olmasına rağmen yine açılıyorsa başka bir problem olabilir.

Merhaba ,
Aynı sorunu bende yaşıyorum.Elektrik gelince TV açılıyor.

Menü -> 6687 -> General setting -> power mode : STAND BY , Hotel on/off : OFF

Bu şekilde ayar yapıyorum , servis menüsünden exit ile çıkıyorum, televizyonu kumandadan kapatıp açıp servis menüsüne tekrar girdiğimde ayarlar değişmiyor fakat fişi çekip-takınca power mode : ON konumuna geri geliyor.

Hotel on-off ayarıyla oynadığımda kaydediyor sadece power mode'u kaydetmiyor. Tüm hdmi'a bağlı cihazlar söküldü.
Durum aynı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba bendede aynı sorun var. Toshiba Android tv 55ua3e63dt. Yazılım ve herşey Vestel e ait. Sadece marka farklı enerji kesintisi esnasında tv açıksa geri geldiğinde TV açılıyor. Kapalıysa sıkıntı yok kapalı kalıyor. Servis menüsünden Power ON menüsü var orada 3 seçenek var Direct Memory ve Secondary burda bana sunduğu kelime anlamca çok garip Direct ile Memory arasında hiç bir fark yok denedim. Secondary kısmına aldığımda tv açılmıyor güzel ama Stand by lambası elektrik geldiğinde sürekli kırmızı beyaz yanıp sönüyor. ve Servis Menüsü Şifresi girmeden TV kesinlikle açılmıyor. Çok bişey istemiyorum. Elektrik kesildiği anda tv açıksa geri geldiğinde ben açmassam kendini stand by a alsın. Power ON menüsündeki seçeneklerde çok garip yazılımsal bir hata olabilir mi? Vestel konuyu çözemedi o öyle olur deyip çekildiler. Yardımlarınızı bekliyorum.

Açma kapama tuşuna uzun süre basın ekrana kapatmak istiyor musunuz yazısı gelir tamam deyip kapatabilirsiniz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri