Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 40 - 45 Bin Tl Bandında Tv

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre506
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Emre506

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40- 45 Bin
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhaba arkadaşlar, bir kaç haftadır Tv önerileri için forumu incelemekteyim. Öncelikle 65 inç boyutunda bir tv almayı düşünüyorum. Biraz fazla incelememden kaynaklı sanırım sürekli fikir ayrılıkları yaşıyorum. Yaza düğünüm olacağı için şimdiden tv almak istiyorum. Philips marka tvler ambilight teknoloji açısından çok ilgimi çekti ama hem okuduğum yorumlar hemde incelemelerimde pihilips markasının servisinde sıkıntılar olduğunu gördüm. Bilgili ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

- Genel itibari ile film dizi izlemek
- oled ekranlarda yanık sorunu nedeni ile qled düşünüyorum ( tabi bilgili arkadaşlar bu konuyu daha iyi yorumlayıp öneri verebilir)
- servis konusundan sıkıntı yaşamayacağım
- uzun süre dayanaklı olmalı
- 40 bin ya da maks 45 bin bandında fiyat ortalaması arıyorum
- genelde akşam daha çok vakit geçirilecek ancak yansıma sorunu olsun istemiyorum

Şimdiden öneriler için teşekkür ederim ?

Ls03b 30bin bandında bence üzerine 10 bin tl daha katarak çok daha iyi bi tv alınabilir yansıma o kadar çok şart değil başka öneriniz var mı

Bu iki ürün o fiyat bandında kağıt üstündeki en iyi ürünlerden. Youtube incelemelerine bakarak veya varsa mağazalarda bizzat inceleme yaparak karar vermenizi tavsiye ederim. Ayrıca özellikle bu segmentteki TV ler için (malum pahalı ürünler) satış sonrası hizmetler de göz önünde bulundurulmalı. Her ikisi de Qled özelliği içeriyor. Ayırt edici farkları ise; TCL Google TV ve MiniLED, Samsung Tizen ve MiniLED değil*.

*MiniLED olması OLEDe yakın bir siyah performansı sağlayacaktır.
*TCL Google TV olduğu için harici Ambilight LED Box takmayı da deneyebilirsiniz fakat ne kadar uyumlu çalışıyorlar, en fazla kaç inç ekran destekliyorlar bilemiyorum.

Bunlara ekstra olarak bütçe biraz daha aşılabilirse 8k MiniLED Samsung 65QN700B TVyi de inceleyebilirsiniz. Tabii düşük çözünürlüklü içeriklerin 8k ya upscale performansı da önemli olacaktır.

Teşekkür ederim en yakın zamanda inceleyeceğim, tabi canlı canlı görmekte gerek
Umarım önerilen tvler kasım bitmeden kampanyaya dahil olurlar, ekim 30 da incelediğim pus8808 model tv 37 binken kasım ayı kampanya yalanı ile suan 44 bin tl ye satılıyor?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri