Güzel abi ??Wat ölçer şuan 2 gün gösteriyor çalışma zamanını yukarıdaki saati de hesaba katarsak 3gun diyelim
Şuana kadar sadece akşamları 3.5kw yakmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzel abi ??Wat ölçer şuan 2 gün gösteriyor çalışma zamanını yukarıdaki saati de hesaba katarsak 3gun diyelim
Şuana kadar sadece akşamları 3.5kw yakmış
Aynen kardeşim yeni aldım karışık biraz kafamı yaktı Türkçe değil ya?Yeni mi aldın abi bu cihazı
O mavi ışıklı watölçer bende de var ama ışığı yok acaba açılıyor ben mi bulamadımAynen kardeşim yeni aldım karışık biraz kafamı yaktı Türkçe değil ya?
Ekran ışığını bile kapatamadım
Benim neyime gerekte aldıysam basit olan yeter işte
Şimdi mecburen bunun pdf şeklinde kullanım kılavuzunun sayfalarını pc den Türkçe'ye çevirmem gerekiyor hazır kendime iş çıkardım.
Adamlar okadar malmış ki hafıza için pil koymamışlar ve fişten çekince 50dk boyunca açık kalabiliyor kapanınca tarih saat gidiyor muhtemelen yapamadığım ayarlarda sıfırlanır?
Mavi ışıklı watt ölçer doğru ölçüm yapıyor ve yeterli olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 9122
Şu açma kapama anahtarındaki ışık kabaca 1 watt tüketiyor.Aynen kardeşim yeni aldım karışık biraz kafamı yaktı Türkçe değil ya?
Ekran ışığını bile kapatamadım
Benim neyime gerekte aldıysam basit olan yeter işte
Şimdi mecburen bunun pdf şeklinde kullanım kılavuzunun sayfalarını pc den Türkçe'ye çevirmem gerekiyor hazır kendime iş çıkardım.
Adamlar okadar malmış ki hafıza için pil koymamışlar ve fişten çekince 50dk boyunca açık kalabiliyor kapanınca tarih saat gidiyor muhtemelen yapamadığım ayarlarda sıfırlanır?
Mavi ışıklı watt ölçer doğru ölçüm yapıyor ve yeterli olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 9122
Abi bunlar ürünleri geliştirme yaptıkça berbat etmişlerŞu açma kapama anahtarındaki ışık kabaca 1 watt tüketiyor.
Günde 24 watt ile senede 8.7kw yani kabaca 20 liramızı kemiriyor![]()
Normalde sadece fişte takılı iken ışığı yanıyorO mavi ışıklı watölçer bende de var ama ışığı yok acaba açılıyor ben mi bulamadım
Anladım abiNormalde sadece fişte takılı iken ışığı yanıyor
Kabaca bunların hepsi birbirine benzer olması lazım ama olmayada bilir
Abi sonunda o ışığı kapattımŞu açma kapama anahtarındaki ışık kabaca 1 watt tüketiyor.
Günde 24 watt ile senede 8.7kw yani kabaca 20 liramızı kemiriyor![]()
224 wat tüketim normal tüketim mi yoksa termostat yaparken ki tüketim miBelki faydası olur düşüncesi ile ekleyeyim dedim.
Hava şartları hâlâ oturmadığı için klima ne olursa olsun set derecesini 30 da yapsak termostat farz dır.
Video nun çekildiği sıralar gece 23:00 dışarısı 14° nem %60 klima set 26°
224 olan volt bir altı amper onun altı 400 kusur olan yer watt224 wat tüketim normal tüketim mi yoksa termostat yaparken ki tüketim mi
Pardon yanında yazıyormuş zaten videoyu büyütünce farkettim224 olan volt bir altı amper onun altı 400 kusur olan yer watt
bu duruma sevindim zamanla dahada iyi olacaktır inşallah.Pardon yanında yazıyormuş zaten videoyu büyütünce farkettimbuarada biraz önce eve geldim açık bir süredir kasa genleşme sesi normal çalışırken denk gelmedim sadece termostatta yaptı bugün öyle denk geldi yani bakacam ilerki zamanlarda
Aynen abi herhangi bir ses duymadım ben eline sağlıkbu duruma sevindim zamanla dahada iyi olacaktır inşallah.
Benimkinde şuan durum stabil çok çok uzaktan gelen tatlımsı şeklinde olanı bile sıfıra indi diyebilirim.
yukarıdaki video normalde 20dk idi toplamda 2 termostat 2 ısıtma vardı hepsini yüklemeye gerek duymadım
Gece çektim ortam da sıfır ses vardı.
Video da sadece fan hava sesi var ?
Hayırlı olsun abi bende kombiyi açtım dün havalar buz olana kadar çalıştırmam klimayı dinlensin birazHayırlısıyla Bu akşam itibariyle artık voltcraft ile kayda başladım.
Şuan için set değeri 25°
Sağolasın dostum.Hayırlı olsun abi bende kombiyi açtım dün havalar buz olana kadar çalıştırmam klimayı dinlensin biraz![]()
Hayırlı geceler abiSağolasın dostum.
Bende tek alternatif klima kış sonuna kadar devam![]()
Hayırlı geceler ??Hayırlı geceler abi![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.