Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea all easy pro iç ünite temizlik ve elektrik tüketim verileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gölge46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Yeni mi aldın abi bu cihazı
Aynen kardeşim yeni aldım karışık biraz kafamı yaktı Türkçe değil ya?
Ekran ışığını bile kapatamadım :tara
Benim neyime gerekte aldıysam basit olan yeter işte :yumruk
Şimdi mecburen bunun pdf şeklinde kullanım kılavuzunun sayfalarını pc den Türkçe'ye çevirmem gerekiyor hazır kendime iş çıkardım.

Adamlar okadar malmış ki hafıza için pil koymamışlar ve fişten çekince 50dk boyunca açık kalabiliyor kapanınca tarih saat gidiyor muhtemelen yapamadığım ayarlarda sıfırlanır?

Mavi ışıklı watt ölçer doğru ölçüm yapıyor ve yeterli olacaktır.
IMG_20231107_005523.jpg

Son düzenleme:
Şimdi mecburen bunun pdf şeklinde kullanım kılavuzunun sayfalarını pc den Türkçe'ye çevirmem gerekiyor hazır kendime iş çıkardım.

Adamlar okadar malmış ki hafıza için pil koymamışlar ve fişten çekince 50dk boyunca açık kalabiliyor kapanınca tarih saat gidiyor muhtemelen yapamadığım ayarlarda sıfırlanır?

Mavi ışıklı watt ölçer doğru ölçüm yapıyor ve yeterli olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 9122
O mavi ışıklı watölçer bende de var ama ışığı yok acaba açılıyor ben mi bulamadım

Mavi ışıklı watt ölçer doğru ölçüm yapıyor ve yeterli olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 9122
Şu açma kapama anahtarındaki ışık kabaca 1 watt tüketiyor.
Günde 24 watt ile senede 8.7kw yani kabaca 20 liramızı kemiriyor :D

Abi bunlar ürünleri geliştirme yaptıkça berbat etmişler
Ekranın öyle açık durması ömür açısından hoş değil bence tam özelliğini bilmiyorum daha ama uzaktan görüldüğü gibi durmuyor şimdiden beğenmedim ?

Abi sonunda o ışığı kapattım :tara
şimdi sırada diğer bilinmeyenler kaldı ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Pdf kullanma kılavuzu nu Türkçe yapamayaydım halım harap tı :hihi
Screenshot_2023-11-07-22-27-47-35_b73d025e34d3569bf7e97abab31af632.jpg

Belki faydası olur düşüncesi ile ekleyeyim dedim.

Hava şartları hâlâ oturmadığı için klima ne olursa olsun set derecesini 30 da yapsak termostat farz dır.

Video nun çekildiği sıralar gece 23:00 dışarısı 14° nem %60 klima set 26°
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Belki faydası olur düşüncesi ile ekleyeyim dedim.

Hava şartları hâlâ oturmadığı için klima ne olursa olsun set derecesini 30 da yapsak termostat farz dır.

Video nun çekildiği sıralar gece 23:00 dışarısı 14° nem %60 klima set 26°
224 wat tüketim normal tüketim mi yoksa termostat yaparken ki tüketim mi

224 olan volt bir altı amper onun altı 400 kusur olan yer watt
Pardon yanında yazıyormuş zaten videoyu büyütünce farkettim :) buarada biraz önce eve geldim açık bir süredir kasa genleşme sesi normal çalışırken denk gelmedim sadece termostatta yaptı bugün öyle denk geldi yani bakacam ilerki zamanlarda

Pardon yanında yazıyormuş zaten videoyu büyütünce farkettim :) buarada biraz önce eve geldim açık bir süredir kasa genleşme sesi normal çalışırken denk gelmedim sadece termostatta yaptı bugün öyle denk geldi yani bakacam ilerki zamanlarda
bu duruma sevindim zamanla dahada iyi olacaktır inşallah.

Benimkinde şuan durum stabil çok çok uzaktan gelen tatlımsı şeklinde olanı bile sıfıra indi diyebilirim.

yukarıdaki video normalde 20dk idi toplamda 2 termostat 2 ısıtma vardı hepsini yüklemeye gerek duymadım
Gece çektim ortam da sıfır ses vardı.
Video da sadece fan hava sesi var ?

bu duruma sevindim zamanla dahada iyi olacaktır inşallah.

Benimkinde şuan durum stabil çok çok uzaktan gelen tatlımsı şeklinde olanı bile sıfıra indi diyebilirim.

yukarıdaki video normalde 20dk idi toplamda 2 termostat 2 ısıtma vardı hepsini yüklemeye gerek duymadım
Gece çektim ortam da sıfır ses vardı.
Video da sadece fan hava sesi var ?
Aynen abi herhangi bir ses duymadım ben eline sağlık :)

Hayırlısıyla Bu akşam itibariyle artık voltcraft ile kayda başladım.
Şuan için set değeri 25°

Hayırlısıyla Bu akşam itibariyle artık voltcraft ile kayda başladım.
Şuan için set değeri 25°
Hayırlı olsun abi bende kombiyi açtım dün havalar buz olana kadar çalıştırmam klimayı dinlensin biraz :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri