Bilemedim, kararı siz verin artık

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yetkili servisin kulaklarını temizletmesini öneririm.Bilemedim, kararı siz verin artık
Ben de makine boş diye düşündüm ama yetkili servis de gitmiş kontrol etmiş. ''Normal Değil'' demişler fakat firma baskısı var tabi üzerlerinde o yüzden evraka ''normal'' yazıp geçmişler.Boş çalışan çamaşır makinesi gibi ses çıkarıyor. Tek makineyle bulaşık ve çamaşırlar yıkanabiliyor, tebrik etmek lazım.
Devirdaim kaynaklı bir sorun mu ki?Ben de makine boş diye düşündüm ama yetkili servis de gitmiş kontrol etmiş. ''Normal Değil'' demişler fakat firma baskısı var tabi üzerlerinde o yüzden evraka ''normal'' yazıp geçmişler.
Üretim yeri neresi acaba? Bizde bu serinin Almanya üretimi 6 programlı olanı var, 44 desibel ses düzeyi var. 10 yıldır kullanıyoruz. İçi boşken 70 derecede bile bu kadar ses yapmıyor. Anneannemde 2 programlı Bosch var sesi bu videodakinden daha fazla. Son zamanlarda ses yalıtımını azalttılar mı acaba?Bilemedim, kararı siz verin artık
Bana göre izolasyon kaynaklıDevirdaim kaynaklı bir sorun mu ki?
Aynı makinenin yıllar önce üretilen serisinde aynı koşullarda aynı programda çalışıren ses yok ama bunda var. Bana göre de izolasyondan biraz (ç)alınmış gibi.Üretim yeri neresi acaba? Bizde bu serinin Almanya üretimi 6 programlı olanı var, 44 desibel ses düzeyi var. 10 yıldır kullanıyoruz. İçi boşken 70 derecede bile bu kadar ses yapmıyor. Anneannemde 2 programlı Bosch var sesi bu videodakinden daha fazla. Son zamanlarda ses yalıtımını azalttılar mı acaba?
İyilik de yaramıyor değil miHelal olsun firmaya insanların evine romantizmi sokmuş. Yağmurda ilerleyen lokomotif sesi alıyorum. Çayı demle, ışıkları karart, geç karşısına. Hatta rgb ledlerle ambiyansı arttırmak mümkün. Muhteşem teknoloji!
Kesinlikle hocam. Adamlar dolby surround özellikli makina vermişler yine yaranamamışlar.İyilik de yaramıyor değil mi![]()
Yok hocam ilk makine kayınvalidesine aldığı sıfır makineymiş tüketicinin, ikinci yani boyaları silinmiş görünense vatandaşın kendi kullandığıymış. Yani eski üretimde ne kadar sessiz çalışırken yeni alınandaki farkı ve rahatsızlığı vurgulamak istemiş.Kesinlikle hocam. Adamlar dolby surround özellikli makina vermişler yine yaranamamışlar.
Bu arada bu makine sıfır yeni kurulmuş ama tuşlar niye silinmiş? Acaba o da mı normal? Onlarda doğa dostu boya ile üretilip 1 ay içinde aramızdan ayrılacak mı diye düşünmeden edemedim ?
O siyah bant gibi şey makinelerin arkasına konulmuyor artık buda ses ve ısı kaybına yol açıyor. Bir ara o siyah malzemeden aramıştım ama ya çok pahalıydı yada bulamamıştım.12 senelik bosch bulaşık makinasının ön kapak içi fotosunu paylaşıyorum, tamir esnasında çekmiştim. Aynı zamanda makinanın yan, üst taraflarında sünger mevcut. Büyük ihtimal siyah renkli izolasyon malzemesinde sıkıntı vardır. @Adem Helvacı Ekli dosyayı görüntüle 9345
Sanıyorum ismi ''bitüself'' arabalarda vs. sıkça kullanılıyor. Fiyatı yüksek bir ürün.O siyah bant gibi şey makinelerin arkasına konulmuyor artık buda ses ve ısı kaybına yol açıyor. Bir ara o siyah malzemeden aramıştım ama ya çok pahalıydı yada bulamamıştım.
Yeni aldiğım bulaşık makinesinde sadece 20-30 cm var. Gerisi açık mesela.Sanıyorum ismi ''bitüself'' arabalarda vs. sıkça kullanılıyor. Fiyatı yüksek bir ürün.
Bizim 15-16 senelik Arçelik 62191 I bulaşık makinesinin arkası komple mebran kaplı. Geçenlerde kapağını hızlı açmıştım kilidi takılı kalmıştı onu düzeltmek için söktüm makineyi içi komple yalıtım yünüyle kaplı. Yalıtımı bence çok iyi. Zaten zamanının en pahalı makinelerindendi. Şimdi nerdeee böyle işçilik.Yeni aldiğım bulaşık makinesinde sadece 20-30 cm var. Gerisi açık mesela.
Ekli dosyayı görüntüle 9368
Hocam belli ki izolasyonları yok makinenin.Bende de 3 programlı 10 yıldan fazladır kullandığımız Bosch bulaşık makinası var.Ben bizim makinaya sesli çalışıyor demiştim,onda bile bu kadar ses yok.Yeni bir modelde böyle yüksek ses bana da ilginç geldi.
Valla harikasınız.12 senelik bosch bulaşık makinasının ön kapak içi fotosunu paylaşıyorum, tamir esnasında çekmiştim. Aynı zamanda makinanın yan, üst taraflarında sünger mevcut. Büyük ihtimal siyah renkli izolasyon malzemesinde sıkıntı vardır. @Adem Helvacı Ekli dosyayı görüntüle 9345
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.