Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
@Adem Helvacı adem hocam birde benim attığım görseldeki tv hakkında bilgi verirseniz sevinirim firma benden haber bekliyor alım yada iade için
Günaydın, sırayla gidiyordum zaten en sona sizin mesajınız kalmış.
AUO panel ile ilgili tavrımız bellidir, yine de merak ettiğiniz bir konu varsa sorun cevaplayalım.

Günaydın, sırayla gidiyordum zaten en sona sizin mesajınız kalmış.
AUO panel ile ilgili tavrımız bellidir, yine de merak ettiğiniz bir konu varsa sorun cevaplayalım.
Çok teşekkür ederim cevap için, şanslısınız dediğinize göre güzel bir panel bu auo doğrumu hocam? Carrefoursa dan almıştım dün mağazaya teslim edildi, panel tipine göre alıp yada iade edecektim, bu tv deki panel genel olarak nasıldır hocam cof, anakart bilgileri vs ayrıca bir. İps değil biliyorum ama yandan izlenmelerde pişman edermi

Çok teşekkür ederim cevap için, şanslısınız dediğinize göre güzel bir panel bu auo doğrumu hocam? Carrefoursa dan almıştım dün mağazaya teslim edildi, panel tipine göre alıp yada iade edecektim, bu tv deki panel genel olarak nasıldır hocam cof, anakart bilgileri vs ayrıca bir. İps değil biliyorum ama yandan izlenmelerde pişman edermi
12 COF
%2 AG Katman
AMVA3 tabanlı yani VA

Günaydın
İkisi de SDP panel
SAKAI JR645R3HA1L
SDP panel nasıl peki hocam? VA ve IPS konu hakkında bilgim mevcut ancak SDP panel konusunda pek bir bilgim yok. Sizin Sharp(SDP) panel videonuzu izledim ancak panel hakkında pek bilgi alamadım. Tercih olarak IPS istiyordum kıyaslarsak eğer IPS den iyi veya kötü diyebilir miyiz?

Slmlar Adem hocam
Panel ve cof bilgisi verebilirseniz sevinirim
İyi çalışmalar dilerim

Ekli dosyalar

• 16999563914824299506658665132543.jpg
    16999563914824299506658665132543.jpg
    103.5 KB · Görüntüleme: 14
  • 16999564371559137552206222744243.jpg
    16999564371559137552206222744243.jpg
    73.1 KB · Görüntüleme: 14
SDP panel nasıl peki hocam? VA ve IPS konu hakkında bilgim mevcut ancak SDP panel konusunda pek bir bilgim yok. Sizin Sharp(SDP) panel videonuzu izledim ancak panel hakkında pek bilgi alamadım. Tercih olarak IPS istiyordum kıyaslarsak eğer IPS den iyi veya kötü diyebilir miyiz?
panelinizin tipi uv2a
bu paneldeki cihaz va tipik özellikleri taşıyorcof sayısı, yansıma önleyici katmanı vs iyi gözüküyor. eğer odanızın yapısını karşılamıyorsa siz bilirsiniz :)

SDP benim oldukça sevdiğim panel üreticilerinden birisidir. Aslında AUO dan sonra SDP tercihim olur bile diyebilirim duruma göre.
Yapı tipi IPS değil ve IPS gibi de sonuç vermez fakat kesinlikle sizi üzmez.

SDP benim oldukça sevdiğim panel üreticilerinden birisidir. Aslında AUO dan sonra SDP tercihim olur bile diyebilirim duruma göre.
Yapı tipi IPS değil ve IPS gibi de sonuç vermez fakat kesinlikle sizi üzmez.
VA panel gibi yan taraftan bakıldığı zaman renk solması yapar mı peki? Oturma düzeni olarak yan açıdan izlemek de gerekiyor. Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum malumunuz bu ekonomide f/p ürün arıyoruz.

VA panel gibi yan taraftan bakıldığı zaman renk solması yapar mı peki? Oturma düzeni olarak yan açıdan izlemek de gerekiyor. Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum malumunuz bu ekonomide f/p ürün arıyoruz.
kesinlikle yapar.
Oranı değişse de bütün paneller IPS ler dahil, bellioranda renklerde ton sapması yapar fakat IPS lerde bu durum çok az belli olur, VA lar daha fazla belli eder. Bu panel de belli bir açıya kadar tolere edecek olsa da her şekilde VA yapı tipinde olduğunu belli eder.

kesinlikle yapar.
Oranı değişse de bütün paneller IPS ler dahil, bellioranda renklerde ton sapması yapar fakat IPS lerde bu durum çok az belli olur, VA lar daha fazla belli eder. Bu panel de belli bir açıya kadar tolere edecek olsa da her şekilde VA yapı tipinde olduğunu belli eder.
Teşekkürler hocam detaylı açıklama için. Büyük ihtimalle cihazı almayacağım VA tipinde olduğu için farklı modellere yöneleceğim. Hayırlı günler.

Teşekkürler hocam detaylı açıklama için. Büyük ihtimalle cihazı almayacağım VA tipinde olduğu için farklı modellere yöneleceğim. Hayırlı günler.
Biz teşekkür ederiz. Forumumuzun en sevdiğim yanı da bu işte, hiç kimseye ürün satma kaygımız olmadığı için biz sadece bilgiyi paylaşıp kararı size bırakıyoruz :ok

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri