Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buzdolabı önerisi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELTeacher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ELTeacher

Yeni Üye
Yeni Üye
Herkese merhabalar. Yeni ev eşyası alma aşamasındayız. Sizlerden ve @Adem Helvacı hocamdan buzdolabı önerisi istiyorum. Bütçe olarak 25 civarı diyebilirim. Buzluk kısmı altta olması tercihlerimiz arasında ama zorunlu değil.

Üstten donduruculu olarak
Arçelik 578557 EB

Alttan donduruculu olarak
Arçelik 283721 EB

@Adem Helvacı da kendi tavsiyelerinde bulunsun onu da bekleyelim. Ne alırsanız alın +4 yıl ek garantiyi muhakkak yaptırın.

Son düzenleme:
Günaydın diyorum öncelikle, Buzdolabı söz konusu olduğuna yerli üreticilerden tecrübesine ve geçmişine güvendiğim Arçelik, İthal ürünlerde ise bütçe müsaitse SHARP, daha ekonomik ürün aranıyorsa Samsung ancak kesinlikle RB serisi OLMAMALI.

Ekonomik Samsung için aşırı stabil ürün olan RT46K6000 RT50K6000 gibi ürünleri çok satın aldırdık ve hep teşekkür geri dönüşleri geldi. Yıllardır önerdiğim şu dolaplardan bugüne kadar geri dönüp de ''Beni üzdü' diyeni olmadı. Eğer ''Şart değil'' derseniz alttan donduruculu olmaması sizina dınıza da avantaj teşkil eder zira ustalarımızın ilginç bir şekilde kombi tipi buzdolaplarının standart dolaplara oranla daha yoğun arıza yaptığı geri bildirimleri mevcut.

Dolabın şahını satınalmak isterseniz size önereceğim ürün SHARP SJ XG690 olur :ok

Günaydın diyorum öncelikle, Buzdolabı söz konusu olduğuna yerli üreticilerden tecrübesine ve geçmişine güvendiğim Arçelik, İthal ürünlerde ise bütçe müsaitse SHARP, daha ekonomik ürün aranıyorsa Samsung ancak kesinlikle RB serisi OLMAMALI.

Ekonomik Samsung için aşırı stabil ürün olan RT46K6000 RT50K6000 gibi ürünleri çok satın aldırdık ve hep teşekkür geri dönüşleri geldi. Yıllardır önerdiğim şu dolaplardan bugüne kadar geri dönüp de ''Beni üzdü' diyeni olmadı. Eğer ''Şart değil'' derseniz alttan donduruculu olmaması sizina dınıza da avantaj teşkil eder zira ustalarımızın ilginç bir şekilde kombi tipi buzdolaplarının standart dolaplara oranla daha yoğun arıza yaptığı geri bildirimleri mevcut.

Dolabın şahını satınalmak isterseniz size önereceğim ürün SHARP SJ XG690 olur :ok
Adem hocam bu ürünler Türkiye ye gelir mi hem desibel olarak hem de enerji tüketimi olarak mükemmel ürünler kullanılan motorun sesi neredeyse yok gibi

Bosch MKK69GNIAA (Yeni Etiket A sınıfı 104 kWh/annum 29 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1525 Euro
Bosch KGN39AIAT (Yeni Etiket A sınıfı 104 kWh/annum 29 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1435 Euro
Bosch KGE398XBA (Yeni Etiket B sınıfı 119 kWh/annum 38 dB Doddurucu 94L Soğutucu 249L) 800 Euro
Bosch KGN39VXBT (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 950 Euro
Bosch KGN39VIBT (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 890 Euro
Bosch KGN39AIBT (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1035 Euro
Bosch KGN49AIBT (Yeni Etiket B sınıfı 142 kWh/annum 35 dB Dondurucu 129L Soğutucu 311L) 1260 Euro
Bosch KGN39EIBF (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1260 Euro
Bosch KGN392LBF (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1150 Euro
Bosch KGE398IBP (Yeni Etiket B sınıfı 119 kWh/annum 38 dB Doddurucu 94L Soğutucu 249L) 795 Euro

1678351674883.png

Adem hocam bu ürünler Türkiye ye gelir mi hem desibel olarak hem de enerji tüketimi olarak mükemmel ürünler kullanılan motorun sesi neredeyse yok gibi

Bosch MKK69GNIAA (Yeni Etiket A sınıfı 104 kWh/annum 29 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1525 Euro
Bosch KGN39AIAT (Yeni Etiket A sınıfı 104 kWh/annum 29 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1435 Euro
Bosch KGE398XBA (Yeni Etiket B sınıfı 119 kWh/annum 38 dB Doddurucu 94L Soğutucu 249L) 800 Euro
Bosch KGN39VXBT (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 950 Euro
Bosch KGN39VIBT (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 890 Euro
Bosch KGN39AIBT (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1035 Euro
Bosch KGN49AIBT (Yeni Etiket B sınıfı 142 kWh/annum 35 dB Dondurucu 129L Soğutucu 311L) 1260 Euro
Bosch KGN39EIBF (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1260 Euro
Bosch KGN392LBF (Yeni Etiket B sınıfı 129 kWh/annum 33 dB Dondurucu 103L Soğutucu 260L) 1150 Euro
Bosch KGE398IBP (Yeni Etiket B sınıfı 119 kWh/annum 38 dB Doddurucu 94L Soğutucu 249L) 795 Euro

Ekli dosyayı görüntüle 972
Oğluma sorayım, listeyi aktardım olduğu gibi, bakalım kendisi bilgi alabilecek mi.

Feedback olarak vermem gerekirse 7 sene önce Lg aldım alttan donduruculu inanılmaz memnunum. Çok sessiz, iyi soğutuyor, elektrik faturasını düşürdü ve hiç arıza yapmadı. Benim aldığımın model no su değişmiş sanırım. Tutacak yeri olmaması da çok kullanışlı oluyor. Model olarak buna benziyor: LG GC-B569NLLM

@Adem Helvacı önerdiğiniz SHARP SJ XG690 82cm benim alanım max 80cm buraya uygun modeli var mı teşekkürler

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri