Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TOSHIBA 50UA2363DT TCL 50P633

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ömer AYDIN

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
10.000-12.000
Marka Model Bilgisi
TOSHIBA 50UA2363DT TCL 50P633
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Bu iki televizyon arasında kaldım annemin babamın evine almak istiyorum. Başka önerilere açığım fiyat 10-12 bini geçmezse sevinirim. Öncelikle uygulama kurabilmek adına Android olmasını istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bugün yarın almam lazım ilgilenenlere şimdiden selam olsun ?

Geçen hafta Migros'tan 50P635 aldım.P633 ile aynı televizyondur(aşağıdaki linkte @Adem Helvacı nın da anlattığı gibi).Tv'nin görüntü kalitesi ve siyahlarından memnun kaldım.Youtube daki 4k Hdr videolarda renkler şov yapıyor.13.899 TL'ye aldığım bu TV bu fiyata göre oldukça uygun bence.Ayrıca bu hafta Tv'nin fiyatı 12.999 TL'ye düştü.Bu da güzel bir avantaj
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Geçen hafta Migros'tan 50P635 aldım.P633 ile aynı televizyondur(aşağıdaki linkte @Adem Helvacı nın da anlattığı gibi).Tv'nin görüntü kalitesi ve siyahlarından memnun kaldım.Youtube daki 4k Hdr videolarda renkler şov yapıyor.13.899 TL'ye aldığım bu TV bu fiyata göre oldukça uygun bence.Ayrıca bu hafta Tv'nin fiyatı 12.999 TL'ye düştü.Bu da güzel bir avantaj
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi televizyon fiyatına göre dikkat çekiyor ancak ben TOSHIBA 50UA2363DT ile arasında kaldım @Adem Helvacı hocamın yorumunu özellikle bekliyorum. Diğer arkadaşlardan da kullananların tecrübelerini bekliyorum muhakkak.

Merhaba migrosta 55p635 serisi 14000 tl a tavsiye edermisiniz piyasada 16000 binden aşağıya satılmıyor ama ürün nasıl migrosta görüntü olarak teşhir ürünü inceledim yan acılarda belirgin bir görüntü bozulmadı yapmıyor ama işletim sistemi nasıl

Merhaba migrosta 55p635 serisi 14000 tl a tavsiye edermisiniz piyasada 16000 binden aşağıya satılmıyor ama ürün nasıl migrosta görüntü olarak teşhir ürünü inceledim yan acılarda belirgin bir görüntü bozulmadı yapmıyor ama işletim sistemi nasıl
Bende aynı ürün ile TOSHIBA 50UA2363DT arasında kaldım o yüzden yardım istemiştim bekliyorum bakalım birisi cevap yazar mı diye.

Anne baban sadece tv izleyecekse android dezavantaj olur, zamanla kasma da yapar. Ona göre karar ver.

Anne baban sadece tv izleyecekse android dezavantaj olur, zamanla kasma da yapar. Ona göre karar ver.
Ancak bana Android lazım 3. Parti uygulamalar kurmak için. Kasma donma yapar ise Android box ile devam ederler. Panel ses gibi konularda hangisi önde ise onu seçmem lazım ikisininde fiyatı aynı çünkü.

Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Bu iki televizyon arasında kaldım annemin babamın evine almak istiyorum. Başka önerilere açığım fiyat 10-12 bini geçmezse sevinirim. Öncelikle uygulama kurabilmek adına Android olmasını istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bugün yarın almam lazım ilgilenenlere şimdiden selam olsun ?
hocam ne yaptınız aldınız mı tv yi ? bir arkadaşım da toshiba 50UA2363DT almayı düşünüyor. aldıysanız memnun musunuz ? beğenmediğiniz yönleri var mı ?

hocam ne yaptınız aldınız mı tv yi ? bir arkadaşım da toshiba 50UA2363DT almayı düşünüyor. aldıysanız memnun musunuz ? beğenmediğiniz yönleri var mı ?
Bi arkadaşım TOSHIBA 50UA2363DT kullanıyormuş rica ettim onu test ettim denedim işin açığı beğenemedim. Kendi evimde TCL C728 kullanıyorum ve memnunum biraz riske girerek yine TCL 50P633 satın aldım Bimden. Gayet doğru kadar vermişim TOSHIBA 50UA2363DT den daha güzel. ekran parlaklığı renkleri kesinliği menüler arasında geçiş hızı bence daha iyi. Birde kumandası toshibanın çok dandik geldi bana bunun kumandası kendi kumandam kadar kaliteli olmasa da toshibadan daha kaliteli. Yani bu iki ürün arasında ben TCL 50P633ü tavsiye ederim.

Bi arkadaşım TOSHIBA 50UA2363DT kullanıyormuş rica ettim onu test ettim denedim işin açığı beğenemedim. Kendi evimde TCL C728 kullanıyorum ve memnunum biraz riske girerek yine TCL 50P633 satın aldım Bimden. Gayet doğru kadar vermişim TOSHIBA 50UA2363DT den daha güzel. ekran parlaklığı renkleri kesinliği menüler arasında geçiş hızı bence daha iyi. Birde kumandası toshibanın çok dandik geldi bana bunun kumandası kendi kumandam kadar kaliteli olmasa da toshibadan daha kaliteli. Yani bu iki ürün arasında ben TCL 50P633ü tavsiye ederim.
teşekkürler . kendisinin hediye çeki varmış a101 de geçerli ondan oradan almak istiyor ya da teknosadan orada da geçerliymiş çek.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri