Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bende de farkettiler abi 3 derece toleranslı çalıştığını söylediler ama bundan gree ninde haberi vardır ona göre bir yazılım yüklemiştir cihazı milyonlarca kez denemeden piyasa sürmezler diye düşünüyorum
Bende diyom işte ben yada siz yada başkası uğraşmak zorunda mı ki?
Gree düşünmeli abi

Sordum öğrenebilir misin dedim abi oda net bilmiyor görmemiş daha önce 9 luk inşallah öğrenebilir bekliyorum :)
Ozaman araştıralım
Atalarımız ne demiş hazıra konma :hihi
Hemen önce katalog değerlerine bakayım
İlk gözüme çarpan şey min ve max btu oldu 9luk aep te min 350w civarında çalışacak gibime geliyor katalogta yazdığına göre

Ozaman araştıralım
Atalarımız ne demiş hazıra konma :hihi
Hemen önce katalog değerlerine bakayım
İlk gözüme çarpan şey min ve max btu oldu 9luk aep te min 350w civarında çalışacak gibime geliyor katalogta yazdığına göre
@REMZİ96 bunların iç ve dış ünite ağırlık lari dahi aynı dostum bence yapıları da aynı dir kısma konusunda da değerleri bile aynı sadece btu sınırları farklı
7nuqm-5n2u4.jpg
awb7h-ccy1t.jpg

Bencede öyle abi bukadar mühendislik harikası bir cihazda sensörde hata yapacaklarını sanmıyorum çünkü aynı sorun u-crow da da var bu gree nin kendi çalışma prensibi bence
Böyle düşünme sebebim klimayı biraz önce bir saat ı fell de çalıştırdım tüketim 830w sabit 1 saat sürdü sonra baktım kısmıyor seti 25 den 24e çektim termostat yaptı o sırada bayiden geldiler klimayı söktüler oyüzden devam edemedim gitti g-tech im ?

Böyle düşünme sebebim klimayı biraz önce bir saat ı fell de çalıştırdım tüketim 830w sabit 1 saat sürdü sonra baktım kısmıyor seti 25 den 24e çektim termostat yaptı o sırada bayiden geldiler klimayı söktüler oyüzden devam edemedim gitti g-tech im ?
Sıkma canını canın sağolsun yeter
kurtuldun da diyebiliriz ?

9luk aep bence aynı dostum ya dış iç ünite

12lik te aynı şimdi sen kiracı sin 12lik te alsan senin için değişen birşey olmaz bence dahada iyi olabilir
çünkü 9 luk aep ve 12lik aep minimum kısma btu lari bile aynı

12lik te alsan 350w 9luk ta alsan 350w ile minimum devirde ısıtma yapacaktır
Kataloga göre bakarsak gerçek koşullarda dahada aşağı inebilir 9 luk?

@REMZİ96 kesin çözüm İ-feel e al klima hiç çalışmıyor. Çalışmazsa tüketmezde :LOL:
Bende de farkettiler abi 3 derece toleranslı çalıştığını söylediler ama bundan gree ninde haberi vardır ona göre bir yazılım yüklemiştir cihazı milyonlarca kez denemeden piyasa sürmezler diye düşünüyorum
Onu birşey bilmedikleri için öylesine söylemişler. Tolerans kısmı çalışma aralığı; sensörde 3 derece tolerans olsa klima çalışmaz.

Sıkma canını canın sağolsun yeter
kurtuldun da diyebiliriz ?

9luk aep bence aynı dostum ya dış iç ünite

12lik te aynı şimdi sen kiracı sin 12lik te alsan senin için değişen birşey olmaz bence dahada iyi olabilir
çünkü 9 luk aep ve 12lik aep minimum kısma btu lari bile aynı

12lik te alsan 350w 9luk ta alsan 350w ile minimum devirde ısıtma yapacaktır
Kataloga göre bakarsak gerçek koşullarda dahada aşağı inebilir 9 luk?
Şu sıralama ve boru mesafesini öğrensinde Adem abi ona göre karar verelim ozaman :)

HAYDAAAA oldu mu şimdi bu kaldık mı yalnız. Ben i feel de deniyorum şu an senin değerlere yakın sonuçlar var bakalım neolacak.

Termostat için klimayı 25⁰ den 24⁰ çektim 12 BTU termostat yaptı 5 dk bekle 1 dk çalış mantığını görmüş oldum ve 10dk bekledim daha sonra 25⁰ set yaptım klima bir DF ile çalışmaya başladı. ? DF kısa sürdü 1 dk şimdi stabil çalışıyor. Bakalım dünden beri termostat yapmayan makine termostat yapacak mı? 18bin olanda aynı senaryo işledi sadece DF yapmadı. Gözleme devam.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri