- Bütçe
- Max: 17.000 - 18.000 ₺
- Marka Model Bilgisi
- Vestel, Daewoo, toshiba vb..
Merhabalar, bir süredir forumunuzu takip ediyorum, Çeşitli marka ve modellerde teknik detay ve özellikler hakkında
bir çok bilgiye buradan ulaştım çok teşekkür ederim öncelikle.
Konu başlığında belirttiğim vestel marka ve modelindeki tv yi teknosadan teşhir ürünleri kısmından ( % 25 indirimli olduğu için ) almayı düşünüyorum,
Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nasıl olur acaba ?
(Forumda, belirttiğim modelin teknik detay ve özelliklerini bulamadım o yüzden konu açmak istedim, hatam varsa affola, diğer 70 ve 45 ekranda Adem Beyin üzerinde çok durduğu COF sayısı 12 ama bu modelde kaç acaba onuda bulamadım )
Yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim,
( 55-60 inch başka marka ve model tavsiyeleriniz olursa da sevinirim, yerli üretim olduğu için vestel düşünmüştüm )
bir çok bilgiye buradan ulaştım çok teşekkür ederim öncelikle.
Konu başlığında belirttiğim vestel marka ve modelindeki tv yi teknosadan teşhir ürünleri kısmından ( % 25 indirimli olduğu için ) almayı düşünüyorum,
Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nasıl olur acaba ?
(Forumda, belirttiğim modelin teknik detay ve özelliklerini bulamadım o yüzden konu açmak istedim, hatam varsa affola, diğer 70 ve 45 ekranda Adem Beyin üzerinde çok durduğu COF sayısı 12 ama bu modelde kaç acaba onuda bulamadım )
Yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim,
( 55-60 inch başka marka ve model tavsiyeleriniz olursa da sevinirim, yerli üretim olduğu için vestel düşünmüştüm )