Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Tv Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ramazan Yayla

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
Max 17.000 TL
Marka Model Bilgisi
Toshiba, Regal
Hepinize merhabalar,

Regal 55R857UQR
Toshiba 55QL5D63DT
Toshiba 55UA5D63DT

Bu 3 üründen hangisini tercih etmeliyim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)

Hepinize merhabalar,

Regal 55R857UQR
Toshiba 55QL5D63DT
Toshiba 55UA5D63DT

Bu 3 üründen hangisini tercih etmeliyim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)

Panel, qled olması ve 55ua5d63dt cihazındaki android harici diğer tüm özelliklere sahip olması sebebiyle 55QL5D63DT cihazını almaya karar verdim. Umarım hatalı davranmamışımdır :) @Adem Helvacı @Murat ALA

Selamın aleyküm düğün yaptım bütçem kısıtlı ihraç ürünü buldum 43UA3E63DG TOSHİBA panel bilgisini öğrenmek istiyorum ihraç ürün önerir misiniz ?

Vestel,regal,Toshiba dışında üretilen Vestel ürünlerinde pixellence, real vision plus, tru picture engine gibi geliştirmeler bulunmaz bunların içeriği memc,micro dimming gibi görüntü kalitesini iyileştiren unsurlar. Tabi tv üstünde bulunan panel ve yapı tipine bağlılar ips panel de ne kadar verebilirse o kadar kontrast kaynaklı ya da düşük kalite va yapı tipli bir 9,5 ms tepki süresi (gtog) varsa ne yapabilir memc hlg ya da super resolution gibi gibi

Vestel,regal,Toshiba dışında üretilen Vestel ürünlerinde pixellence, real vision plus, tru picture engine gibi geliştirmeler bulunmaz bunların içeriği memc,micro dimming gibi görüntü kalitesini iyileştiren unsurlar. Tabi tv üstünde bulunan panel ve yapı tipine bağlılar ips panel de ne kadar verebilirse o kadar kontrast kaynaklı ya da düşük kalite va yapı tipli bir 9,5 ms tepki süresi (gtog) varsa ne yapabilir memc hlg ya da super resolution gibi gibi
Bu terimlerin bir çoğunu anlamıyorum yinede teşekkürler

Hayırlı olsun, qled biraz daha avantajlıdır, iyi yapmışsınız
Sağolun. Epey sitesindeki bilgiler ile inceleriz de ki bilgiler birbirinden farklıydı. (Örneğin subwoofer özelliği gibi. İnclerizde var epey de yok gözüküyor.) Hatta epey de 55UA5D63DT modelinin teknik puanı 60 iken aldığım cihazın 57. Fakat buradaki bilgilere itimat edip bu ürünü satın aldım. Trendyol gönderirse İnşallah bakacaz ?

Sağolun. Epey sitesindeki bilgiler ile inceleriz de ki bilgiler birbirinden farklıydı. (Örneğin subwoofer özelliği gibi. İnclerizde var epey de yok gözüküyor.) Hatta epey de 55UA5D63DT modelinin teknik puanı 60 iken aldığım cihazın 57. Fakat buradaki bilgilere itimat edip bu ürünü satın aldım. Trendyol gönderirse İnşallah bakacaz ?
merhabalar memnun kaldınız mı cihazdan beklentilerinizi karşıladı mı bende bu cihazdan sipariş verdim

merhabalar memnun kaldınız mı cihazdan beklentilerinizi karşıladı mı bende bu cihazdan sipariş verdim
Cihaz beklentileri karşılayacak şekilde. Mi Stick cihazım olduğu için işletim sistemi olarak herhangi bir problem yaşamıyorum. Normal tv kanallarınıda kablo tv den izlediğimiz için hep hdmi kullanıyorum. Ancak tv'nin kendi işletim sisteminde de uygulamalarda netflix, prime, youtube... gibi hesaplarım açık bazen oradan da giriyom herhangi bir kasma donma yaşamadım.
Ekran kalitesi de muazzam zaten bu fiyata qled lg panelli bi ekran çok hoş.
Sesi de ben daha 13 14 seviyelerinin uzerine cikamadım çok güzel sesi.
Hdr 10 var fakat hdr 10+ yok sanırım prime da düz hdr olarak gözüküyor. Ama dolby vision-atmos destekli oldugunu gordum.
Tasarım olarak da ince çok şık duruyor.
Kısacası tek eksiği içinde kendiliğinde android olmaması ancak dediğim gibi beklentiler dahilinde var olan tüm özellikleri kusursuz çalışan bir cihaz.

Buradan da bu cihazı alma aşamamda bana bilgileriyle destek olan başta @Fikoloji , @Murat ALA , @Adem Helvacı abilerime ve diğer tüm arkadaşlara bol bol teşekkürlerimi sunuyorum.

Cihaz beklentileri karşılayacak şekilde. Mi Stick cihazım olduğu için işletim sistemi olarak herhangi bir problem yaşamıyorum. Normal tv kanallarınıda kablo tv den izlediğimiz için hep hdmi kullanıyorum. Ancak tv'nin kendi işletim sisteminde de uygulamalarda netflix, prime, youtube... gibi hesaplarım açık bazen oradan da giriyom herhangi bir kasma donma yaşamadım.
Ekran kalitesi de muazzam zaten bu fiyata qled lg panelli bi ekran çok hoş.
Sesi de ben daha 13 14 seviyelerinin uzerine cikamadım çok güzel sesi.
Hdr 10 var fakat hdr 10+ yok sanırım prime da düz hdr olarak gözüküyor. Ama dolby vision-atmos destekli oldugunu gordum.
Tasarım olarak da ince çok şık duruyor.
Kısacası tek eksiği içinde kendiliğinde android olmaması ancak dediğim gibi beklentiler dahilinde var olan tüm özellikleri kusursuz çalışan bir cihaz.

Buradan da bu cihazı alma aşamamda bana bilgileriyle destek olan başta @Fikoloji , @Murat ALA , @Adem Helvacı abilerime ve diğer tüm arkadaşlara bol bol teşekkürlerimi sunuyorum.
Görsel bekliyoruz ? hayırlı olsun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri