Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi İki buzdolabından hangisi ? Bosch mu LG'mi ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

DursunKiyak

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
37000
Marka Model Bilgisi
BOSCH KGN86VWE0N, LG GTL569PQAM
Merhabalar, evime buzdolabı alacağım. Bu iki ürün arasında kaldım.

1) BOSCH - KGN86VWE0N
2) LG - GTL569PQAM

İsimlerin üzerine tıklayıp dolapları inceleyebilirsiniz. Ayrıca 37 bin tl ye kadar bütçem var. Farklı önerileriniz de olursa duymayı isterim.

Şimdiden teşekkür ederim...

40-42 bin TL civarına çıkıp Bosch KGP76AWC0N almanız daha doğru olur. Panasonic kompresörlü ve markanın en az elektrik tüketen iki modelinden biridir.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim Murat Bey. Ancak hem o kadar bütçem yok hem de önermiş olduğunuz buzdolabı bizim için biraz dar kalmakta
O zaman LG'nin o modelini herhangi bir LG ya da başka teknoloji marketlerinde inceleyin. Eğer LG marka kompresör ile üretilmişse alırsınız.

O zaman LG'nin o modelini herhangi bir LG ya da başka teknoloji marketlerinde inceleyin. Eğer LG marka kompresör ile üretilmişse alırsınız.
Murat Bey tekrardan merhaba, LG'nin kompresör bilgisine ulaşamadım ancak Bosch'un kompresör bilgisine ulaştım. Aşağıya fotoğrafları bırakıyorum. Sizce hem kompresör hem de genel kalitesi iyi mi ? Görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Merhabalar, evime buzdolabı alacağım. Bu iki ürün arasında kaldım.

1) BOSCH - KGN86VWE0N
2) LG - GTL569PQAM

İsimlerin üzerine tıklayıp dolapları inceleyebilirsiniz. Ayrıca 37 bin tl ye kadar bütçem var. Farklı önerileriniz de olursa duymayı isterim.

Şimdiden teşekkür ederim...
Yerli üretim Bosch kesinlikle almayın yerli üretimde pas sorunu yaşadığım için söylüyorum. Yerli üretim değilse Bosch doğru tercih olur.

Murat Bey tekrardan merhaba, LG'nin kompresör bilgisine ulaşamadım ancak Bosch'un kompresör bilgisine ulaştım. Aşağıya fotoğrafları bırakıyorum. Sizce hem kompresör hem de genel kalitesi iyi mi ? Görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum...

Embraco ise tamamdır alınabilir.

Hocam baktım şimdi ama yerli üretim yazıyor, ithali var mıdır bilemedim genel olarak her yerde yerli üretim yazıyor. Yazmayan satıcılarda da yerli üretim olma ihtimal yüksek
Yıllardır beyaz eşya olarak Bosch kullanıyoruz. 10Yılın üzerinde kullandığımız makineler var ama ilk aldığım yerli üretim çamaşır makinesi 3 yılda pas yaptı aynı yerden çıkan makine hala başka bir yerde taş gibi çalışıyor. Ben yıllarca metal sanayide çalıştım iç piyasaya nerede dandik rulo varsa onlar verilirdi ihracat ruloları kalite ve menşei olarak üst seviyede olurdu. Bence dikkate alın derim.

Yıllardır beyaz eşya olarak Bosch kullanıyoruz. 10Yılın üzerinde kullandığımız makineler var ama ilk aldığım yerli üretim çamaşır makinesi 3 yılda pas yaptı aynı yerden çıkan makine hala başka bir yerde taş gibi çalışıyor. Ben yıllarca metal sanayide çalıştım iç piyasaya nerede dandik rulo varsa onlar verilirdi ihracat ruloları kalite ve menşei olarak üst seviyede olurdu. Bence dikkate alın derim.
Tamamdır hocam söylemeniz iyi oldu dikkat edeceğim, teşekkür ederim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri