Mecburmusun diye sormak isterim.Ustalar bi araya gireyim Arçelik 15325 Split Klima bu klima için ne dersiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mecburmusun diye sormak isterim.Ustalar bi araya gireyim Arçelik 15325 Split Klima bu klima için ne dersiniz?
Burada önemli olan şey rakamsal değerler,Klimada arıza olabilir mi abi 20 m2 bir ev izolasyon yok en üst kat
Kim bilir ne gibi kıytırık bir yerden çıkacak çoook merak ediyorum kardeşim.Abi servis gelip baksın dedi Turgut müdür bi söksün geri taksın dedi iç üniteyi bence düzelir dedi bir arıza olacağını sanmıyorum dedi
Amanınn çok güzel bir püsükmüş bayılıyom bunlara yaa?
18325 olanını yakınım kullanıyor ancak bütçe varsa kesinlikle farklı bir marka/modele yönelmenizi öneririm. 12'lik Baymak bile Arçelik 18325'den daha verimli soğutma ve ısıtma yapıyor. Midea ile hiç karşılaştırmıyorum bile.Ustalar bi araya gireyim Arçelik 15325 Split Klima bu klima için ne dersiniz?
Hocam şimdi onun fiyatı 18 bin vardır yazıktır abi Parana mümkün ise Airfel bütçe varsa midea xreme başka aklıma para edecek ürün gelmiyor benimUstalar bi araya gireyim Arçelik 15325 Split Klima bu klima için ne dersiniz?
Abi aklıma şu geliyor ithal ürünler uzun yoldan geliyor yükle indir bindir şimdi bunları açıp kontrol de edemezler böyle durumlarda çok çıkıyor oda şansa işteKim bilir ne gibi kıytırık bir yerden çıkacak çoook merak ediyorum kardeşim.
Benim başkonda kendilerine yer kurduğum bir dişi kedücük var, yavrulamıştı ama bütünkendi yavruları telef ve yok oldu,Amanınn çok güzel bir püsükmüş bayılıyom bunlara yaa?
Eşimin alerjisi olmasa böyle bir duman rengini eve aliveririm sahiplenirim maalesef şimdilik sokaktaki kedilerle kendimi avutuyorum sevdiren sevdiriyor kednini sevdirmeyenin de canı sağolsun ?
Gelsinler bakalım abiKim bilir ne gibi kıytırık bir yerden çıkacak çoook merak ediyorum kardeşim.
Ölçeyim abi biara gidipBurada önemli olan şey rakamsal değerler,
İç ortam
dış ortam
üfleme
Abi bu sefer coşmuşsunuz veya ben çok uzak kalmışım muhabbetten yahu 21 inci sayfada bırakmışım, 38 de gelmişim@Adem Helvacı abi duman olmuş telefon bildirim lerden?
Eline diline sağlık geriden bütün sorularımızı yanıtlamış sın ?
Size o konularla ilgili yeri zamanı gelince neler anlatacağım nelerAbi aklıma şu geliyor ithal ürünler uzun yoldan geliyor yükle indir bindir şimdi bunları açıp kontrol de edemezler böyle durumlarda çok çıkıyor oda şansa işte
Doğrudur abiValla ben duyamamış veya anlamamışımdır diye ilterişe dinlettim o da duymamıştı o videoda ama sonraki yolladıklarında bariz belliydi.
Hemen anlat abi biz çok meraklanırız?Size o konularla ilgili yeri zamanı gelince neler anlatacağım neler![]()
Haier üretimi diye biliyorum bu klimaları ama @mbirol ustamız Haier ürünleri daha iyi bilir.Daha önce oturduğum kiralık yerde VITOCLIMA 230-S/HE HIGH SEASONAL SERISI klima vardı inşaat firması takmış bununla ilgili bilgisi olan varmı gayet iyi performansı vardı ama sizler gibi detaylı olarak bilmediğim için sormak isterim,
AazzzzzsssooonraaaaaaaHemen anlat abi biz çok meraklanırız?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.