Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 48000-60000 btu klima tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yusuf Çelik

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50000-150000
Marka Model Bilgisi
midea-toshiba-gree-daikin
Merhabalar arkadaşlar baharat ürünleri depoladığımız depomuz için 48000-60000 btu arası bir klimaya ihtiyacımız var. Klima neredeyse 7-24 çalışacak. Klimanın tipi çok önemli değil salon tipi, kaset tipi ya da gizli tavan tipi olabilir. Klimanın soğutmasından faydalanacağız ısıtma değerleri çok önemli değil. Hangi klimayı önerirsiniz?

Merhabalar arkadaşlar baharat ürünleri depoladığımız depomuz için 48000-60000 btu arası bir klimaya ihtiyacımız var. Klima neredeyse 7-24 çalışacak. Klimanın tipi çok önemli değil salon tipi, kaset tipi ya da gizli tavan tipi olabilir. Klimanın soğutmasından faydalanacağız ısıtma değerleri çok önemli değil. Hangi klimayı önerirsiniz?

Liste fiyatına bakmayın bayiler yüzde 20 altına verebiliyor bayiler ile net fiyat görüşün. Kullanacağın alan kaç m2

Merhaba
İşyeri olduğundan dolayı tüketici haklarınızın olmadığından bir sözleşme yapacaksınız. Şehrinizde teklif verenlerin 3-5 yıl boyunca neyi size hizmet sunacaklarına göre de tercihlerinizi yapabilirsiniz.
1 sene sonra bakım için çağırdığınızda tüm senenin arıza oluşursa parçaları bedava değişecek gibi

Merhabalar tavsiyeniz için çok teşekkür ederim bir görüşeyim. Alan 200 m2 iki katlı 100-100 ancak yukarı kat ile çok bir işimiz yok. Birde her yeri kapalı ve iki tarafı birleşik bina.

Merhaba
İşyeri olduğundan dolayı tüketici haklarınızın olmadığından bir sözleşme yapacaksınız. Şehrinizde teklif verenlerin 3-5 yıl boyunca neyi size hizmet sunacaklarına göre de tercihlerinizi yapabilirsiniz.
1 sene sonra bakım için çağırdığınızda tüm senenin arıza oluşursa parçaları bedava değişecek gibi
iş yerlerinde garanti geçerli olmuyor mu?

Tüketici ile Ticaret kanunlarındaki haklar farklıdır.
isterseniz hiçbir hak istemez indirim yaptırır, özel sigorta primi için kullanırsınız
böyle büyük işler için bayiden fizibilite için temsilci gelir.
Markadan bağımsız kim ne avantaj sağlıyor bir kriteniz olur.

Merhaba
Öyle bir bayii var mı ki ülkemizde ? Olsa bile bu bayii içinde haksızlık ben klimayı sattım üründe kullanıcı kaynaklı bir arıza oldu neden ben karşılayayımki bunu? Ürün satıldı kullanıcı ile alakalı olmayan bir sorunda ise zaten ürün garantili bunu klima hangi marka ise o karşılayacak. Zaten hiçbir garanti 2 yıldan az olamaz ortalama 3 yıl. Yıllık bakım şartı var sadece

Öyle bir bayii var mı ki ülkemizde ? Olsa bile bu bayii içinde haksızlık ben klimayı sattım üründe kullanıcı kaynaklı bir arıza oldu neden ben karşılayayımki bunu? Ürün satıldı kullanıcı ile alakalı olmayan bir sorunda ise zaten ürün garantili bunu klima hangi marka ise o karşılayacak. Zaten hiçbir garanti 2 yıldan az olamaz ortalama 3 yıl. Yıllık bakım şartı var sadece
anlayamadım siz şahis mı şirket mi faturasından bahsediyorsunuz?

bahsettikleriniz ise şahıs faturası. kanunlar bunu açık şekilde ayırmış.
Yo şirket faturasından bahsettim ben hiçbir ürünün garantisi 2 yıldan az olamaz ve bakımlar gerekli zamanlarda yapıldığı sürecede firmalar garanti sürecindeyken tamir fiyatı sunamazki montajı yapan ekip ortama bakar ve 6 ayda bir bakım yaptırın yeterli dedi mesela konu kapanmıştır 6 ayda bir bakım yapıldığı sürece neden garanti sürecindeki ürünün tamir ücreti firmaya yansıtılıyor onu anlamadım ben

Yo şirket faturasından bahsettim ben hiçbir ürünün garantisi 2 yıldan az olamaz ve bakımlar gerekli zamanlarda yapıldığı sürecede firmalar garanti sürecindeyken tamir fiyatı sunamazki montajı yapan ekip ortama bakar ve 6 ayda bir bakım yaptırın yeterli dedi mesela konu kapanmıştır 6 ayda bir bakım yapıldığı sürece neden garanti sürecindeki ürünün tamir ücreti firmaya yansıtılıyor onu anlamadım ben
Hizmeti sağlayıcı ile bu teklifi sunmuşlar, sizde ticari olarak kabul etmişsiniz.
6 ayda bir ücretini alıyor. anlaşmanızda ne yazılı ise ona karşılık parça temini ediyor.
Üretici şirketin tamamen sunduğu bir hizmet. Garanti Belgesi Yönetmeliğinden değil tekliften.
Bende Yusuf Beye onların dediklerine bağımlı değil, daha da kapsayıcı hizmet talep edersiniz dedim.
Hatta bazı hallerde yıllık mesela 3000TL bakımıma verileceğine özel sigorta yaptırmak daha avantajlı oluyoru ekledim.

Garanti Belgesi Yönetmeliği tüketici konumundakileri kapsar. Yönetmelik Tüketici Kanununa atıfta bulunur.

Hizmeti sağlayıcı ile bu teklifi sunmuşlar, sizde ticari olarak kabul etmişsiniz.
6 ayda bir ücretini alıyor. anlaşmanızda ne yazılı ise ona karşılık parça temini ediyor.
Üretici şirketin tamamen sunduğu bir hizmet. Garanti Belgesi Yönetmeliğinden değil tekliften.
Bende Yusuf Beye onların dediklerine bağımlı değil, daha da kapsayıcı hizmet talep edersiniz dedim.
Hatta bazı hallerde yıllık mesela 3000TL bakımıma verileceğine özel sigorta yaptırmak daha avantajlı oluyoru ekledim.

Garanti Belgesi Yönetmeliği tüketici konumundakileri kapsar. Yönetmelik Tüketici Kanununa atıfta bulunur.
Çok anlamadım ama sanki farklı şeylerden bahsediyoruz neyse iyi akşamlar abi anlaştık sayalım :) ??

Arkadaşlar konu başka bir yere gitti ama başka klima tavsiyesi olan varsa sevinirim. Birde aklıma takılan bir kaç şey var 48000 btu ve üzerinde seer değerleri genellikle 5.5-6 civarında 24000 btu klimalarda ise 7 seer değerine sahip makul klimalar var sizce tek bir 48 almak yerine iki adet 24 daha yüksek seer değerine sahip klima alsam enerji verimliliğini arttıra bilir miyim?

Arkadaşlar konu başka bir yere gitti ama başka klima tavsiyesi olan varsa sevinirim. Birde aklıma takılan bir kaç şey var 48000 btu ve üzerinde seer değerleri genellikle 5.5-6 civarında 24000 btu klimalarda ise 7 seer değerine sahip makul klimalar var sizce tek bir 48 almak yerine iki adet 24 daha yüksek seer değerine sahip klima alsam enerji verimliliğini arttıra bilir miyim?
200 m2 alana 2 tane 24 lüğün yeteceğini sanmıyorum hangi şehirde yaşıyorsunuz

evet sadece duvar tipini kastetmedim ancak duvar tipide olabilir. Antalyada yaşıyorum sıcak bir bölge ama klimaların takılacağı ortam güneş görmüyor her yeri kapalı.
Alan çok büyük olduğu için yorum yapmakta zorlanıyorum alt kat ve üst katın baglantısı var dimi fotoğrafı falan var mı

2 adet 24 daha iyi olur ikisi birlikte çalıştığı zaman içerideki havayı daha hızlı çevirmiş olur.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri