Bizim guruba extra indirimli cihaz vermedikten sonra sana yönlendirme yok.Midea satış yetkim var artık beyler Midea klima ihtiyacı olanları bana yönlendirin@muhammet göl @ByCilo @İRFAN

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizim guruba extra indirimli cihaz vermedikten sonra sana yönlendirme yok.Midea satış yetkim var artık beyler Midea klima ihtiyacı olanları bana yönlendirin@muhammet göl @ByCilo @İRFAN
Teşekkürler abiHayırlı olsun dostum sevindim ?
Eyvallah abi Allah razı olsunVurdu vee gol olduu ?
hayırlı uğurlu olsun inşallah dostum bol kazançlar dilerim ilk adresimiz sensin ?
Abi elimden geleni yaparım tabiki ?Bizim guruba extra indirimli cihaz vermedikten sonra sana yönlendirme yok.![]()
Ben sana indirimli veririm abi merak etme ?@REMZİ96 daha dün sitede BRE fiyatı 46 bindi bugün 50bin olmuş?
Arkadaş aynı volume düğmesi gibi oldu bu fiyatlar çok yükseltme yaw senden bilirik ha???![]()
Şimdi usulca zam düğmesinden elini çek bakalımBen sana indirimli veririm abi merak etme ?
Günlük max 22 kw sadece 18 xtreme için mi abi yoksa iki klima toplamı mıBu arada evde 13 saat kadar olmadığımız dönemde klimaların tüketimlerini gözlemledim sadece klimalar ve buz dolabı 13 saatte 12 kW harcamış. Buradan yola çıkarak iki klima günlük maksimum 22 kW tüketim sergiliyor. Rakamsal olarak 45TL günlük ısınma maliyeti evin her yerinin ısınmasını da hesaba katarak doğalgaz karşısında ciddi bir üstünlük sağlıyor. ?
Sabah 8de bir foto daha aldım tahminlerim de yanılma olmadı ?
Hmm Gelişmeleri gelişmeden almaya başladıkYeni klimalar var listede sayfada gözükmüyor ama brezeles e nin 18 liği var bide renkli modeller var 12 lik ve 18 lik![]()
Abi klima alacaklar elini çabuk tutsun fiyatlar uçup gidecek yazın dolar 40Şimdi usulca zam düğmesinden elini çek bakalım
Şaka bir yana 2024 te zam gelmeyen tek madde soluduğumuz hava olacak gibime geliyor ?
Erken Kalkanın yol alacak hali bile kalmayabilir ?
Benimde breezeless e nin 18 liği dikkatmi çekti. Çünkü kataloğ verisi olarak 18 lik xtreme 10-11 bin Btü nün altına kısamadığı yazıyor bu durum hoşuma gitmiyordu ama Bre E 4 btü ye kadar kıstığı yazıyor ve xtreme ile arasında çok az bir fiyat farkı var oyüzden 18 likte önerim aep ye gücü yetmeyenlere breezeless E 18 olacak gibi duruyorHmm Gelişmeleri gelişmeden almaya başladık
renkli leri merak ettim bak şimdi ?
Yaza kalmaz fiyatlar ki?Abi klima alacaklar elini çabuk tutsun fiyatlar uçup gidecek yazın dolar 40
Söküp takmayı mı düşünüyor G techi@İRFAN abi ne yaptın gelişme varmı senin inat klimadan
Hele paylaş bizde iştaha gelek iki söküp takak tadı yok böyle![]()
Evet abi maalesefYaza kalmaz fiyatlar ki?
Dolar denen bela varken bizde ürünler de ithal olunca ??
Sensörün yerini değiştirmeyi düşünüyorduSöküp takmayı mı düşünüyor G techi![]()
Mantıklı bir seçimBenimde breezeless e nin 18 liği dikkatmi çekti. Çünkü kataloğ verisi olarak 18 lik xtreme 10-11 bin Btü nün altına kısamadığı yazıyor bu durum hoşuma gitmiyordu ama Bre E 4 btü ye kadar kıstığı yazıyor ve xtreme ile arasında çok az bir fiyat farkı var oyüzden 18 likte önerim aep ye gücü yetmeyenlere breezeless E 18 olacak gibi duruyor
İki klima toplam kardeşim ? evde olmayınca net rakamlar ortaya çıktı. Dolap ve su ısıtıcı araya girdi ama onlar bizden olsun. ?Günlük max 22 kw sadece 18 xtreme için mi abi yoksa iki klima toplamı mı
Adem abi kompresöre ulaşıp gerçek değerleri yazıyor ben midea nın söylediğine dayanarak söyledim abi teknik özelliklerde yazana dayanarak söyledim ?Mantıklı bir seçim
Btu hesabı nasıldı yaa arada adem abi yazıyor du wat ile hesap ediliyor du acaba![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.