Acayip olmuş abi ya tamda yorgun bir anda görünce acayip söylendim?Evaparatör kirli gibi görünüyor. Kirli ise enerjiyi kesip bir su tutmakta fayda var.
Tatilimde bir temizlemem lazım sert havalarda en azından yardımcı olur klimaya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Acayip olmuş abi ya tamda yorgun bir anda görünce acayip söylendim?Evaparatör kirli gibi görünüyor. Kirli ise enerjiyi kesip bir su tutmakta fayda var.
Abi hakikaten acayip bir makina yaa psikolojisi bozuk olabilir ?Bu G-TECH de bir acayip geçenlerde set 25 yaparım 1400w ları görür kaç gündür çalışmazdı set 28 yapıp verdim turboya gömleği kaç dakikada kurutacak diyeçok fonksiyonlu kullanayım dedim. şimdide 1100w ı yukarı çıkmıyor. Bu iyi ama geçenlerde zoru neyde 1400 lerde geziyordu.
Termostattan çıkıp tekrar çalışınca birkaç kez gördüm önceleriAbi hakikaten acayip bir makina yaa psikolojisi bozuk olabilir ?
1400 w ler yeni açılmış klima davranışı gibi ?
Günaydın kardeşim yavaş yavaş soğuklar geliyor. Bizim burası yağışlı şuan hava 16⁰ ve günün en yüksek derecesi gece 10⁰ lerde Çarşamba günü 0⁰ leri bizde göreceğiz. ?Günaydın ahaliii ?
Yenice -1 leri gördük bu gece ??️
4 btu 1,2 kw eder O da azami kendini 120 ile290w(sogutma ve ısıtma) a kadar kisabilecegini söylüyor. 10 btu 3 kw eder O da 780 w ile 3000 w arası gidip geleceğinin belirtisi.Benimde breezeless e nin 18 liği dikkatmi çekti. Çünkü kataloğ verisi olarak 18 lik xtreme 10-11 bin Btü nün altına kısamadığı yazıyor bu durum hoşuma gitmiyordu ama Bre E 4 btü ye kadar kıstığı yazıyor ve xtreme ile arasında çok az bir fiyat farkı var oyüzden 18 likte önerim aep ye gücü yetmeyenlere breezeless E 18 olacak gibi duruyor
10 sn 290 a kadar gördüm ondan sonra tekraren 340 350 leri gördüm dedi bana. Cihaz 22 ye setli şekilde min . 290w a inebiliyor 10 sn de olsaHmm bizim 12lik lerdede 120w yazıyor ama öyle değildir
muhtemelen bizde yazan termostat sonrası anma gücü girişi dir kalkışı 120 yada 100 w ile yapıyor dur
330w altını görmedim ben daha
Ama şuda var ben 12bin ligi 20mt odada yüksek setler ile kullanıyorum belkide müsade etmiyor dur makina
adem abideki bre 300w altını görmüş olabilir ?
Ama bak yazın benim 12lik dibine kadar iniyor 85 95w arası geziniyor kıstığı zaman
Olmaz abi. Benim 24 lük max. 20 amper çekiyor şebekeden seninki de max. 14 amper çeker. 16 A senin icin yeterliBunda 16A yazıyor 18binlik sigorta 20A bir sorun olur mu ?
Birak yaksın. Senin klima kış performansı en iyi olanlarından. -20 de banamisin demez. Hele u crown olsaydı ne demek istediğimi anlardınız. Tek kötü yönü tüketimi yüksek olmasıTermostattan çıkıp tekrar çalışınca birkaç kez gördüm önceleri
Evet öyledir4 btu 1,2 kw eder O da azami kendini 120 ile290w(sogutma ve ısıtma) a kadar kisabilecegini söylüyor. 10 btu 3 kw eder O da 780 w ile 3000 w arası gidip geleceğinin belirtisi.
Bre daha zor aep daha basit ve ulaşılabilir. İç ünite daha uzun evap lar daha sık. Temizlemesi daha zor. Dış ünite 3 kg daha ağır ......vs@Adem Helvacı abi merhaba
12lik aep değilde 12lik bre kullanmış olsaydım ne gibi bir kaybım olabilir di sanırım yapıları aynı dış ünite kg ları falan
birtek geriye elektronik valf kalıyor şu hava yönlendirme ve yazın esintisiz soğukluk olayı için kafaya taktım bre i
Acaba temizliği çok zormudur bre iç ünite nin![]()
İç ünite de hafif ağır mış şimdi baktım da tam bir yatak odası kliması abi esintisiz soğukluk işi güzel olur gibime geliyorBre daha zor aep daha basit ve ulaşılabilir. İç ünite daha uzun evap lar daha sık. Temizlemesi daha zor. Dış ünite 3 kg daha ağır ......vs
Elektrikli rezistansı bulunan bir klima ?Burda hangi klima çalışır acaba?
İtme yapmaya çalışan kompresör durunca oluşan geri yönlü basınç sesi olabilir mi? ?Bir konu hep dikkatimi çekmiştir oda defrost a girmeden önce gelen cofff diye gelen ses ve df geçmesi acaba ne sesidir bu ?
Abi set 30 da fan 1. Kademede iken üfleme ve emme sıcaklıklarını paylaşır mısın22 set çalışırken aldığım sıcaklık değerleri bu şekilde sırada Wattmetre var ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.