Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Tv nin arkasındaki etikette yazılı olan
SN: 7799087 700070
diğer üstte kare kodun: 10103825 1705 700070

Tv de bozulan değişen hiç bir parça yok, sadece uydu kabloda hata varmış ben tv de sandım yeniden aratmak için fabrika ayarlarına sıfırlamış bulundum, oysa ben sadece kanalları sileceğini beklerken tamamen sıfırladı ayarlardaki menü yanılttı beni, varsayılana yı yanlış anladım.

Son durum bundan ibaret her şey guzel ama uydu yok bide aşagdaki vestel logo ısıgı yanmiyor

Ekli dosyalar

• IMG_4611.jpeg
    IMG_4611.jpeg
    67.8 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4611.jpeg
    IMG_4611.jpeg
    67.8 KB · Görüntüleme: 9

Sayın ustalarım iyi geceler olsun, foto dan sonra TV çöktü logoda takılı kalıyor. MB 91 yazılımlar dan denemek istiyorum. Seri numarası taşınma esnasında sökülmüş, çözüm var mi öneriniz ne olur. Vaktim var MB 91 yazılımları deneyebilirsin. Buradaki mb91 denedim bir kaç kere olmadı. Lütfen yardım @Adem Helvacı

Ekli dosyalar

• IMG_20231223_024149.jpg
    IMG_20231223_024149.jpg
    59.1 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba arkadaşlar
halen bir cevap beklemekteyim, kıymetli vaktinizi fazla meşgul etmeden, olumlu veya olumsuz bir cevap yazarsanız memnun olurum.
Ayrıyetten bu sorun aceba? internet hız sorunu ile alakalı olabilirmi?
Kolay gelsin hayırlı günler dilerim.

Ustam televizyona manual kanal ekleyemiyorum. Kitleniyor. Üzerinde MB130 v3.19.11 var. Yazılımın yenisi yoksa eski versiyon MB130 v3.19.08 yüklemek istiyorum. Mümkünse link gönderir misiniz.
Ustam sizden MB130 v3.19.8 kodlu smartsız karbon eski yazılımı rica ediyorum, lütfen yükleme ile ilgili tüm sorumluluk bana ait. Bunu yönlendirmek sizin için neden bu kadar zor anlayamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: gnr
Adem Bey: Ben1964 yılında radyo tamiri, veya montajı ile bu mesleğe başladım. Şuan lambalı antika radyoları tamir ediyor, FM olmayan radyolara FM takıyor, boş zamanlarımı değerlendiriyorum. Ancak müşterilerimin getirdiği TV leri de yapmak zorunda kalıyorum. Sitenizden yararlanıyorum. Verdiğiniz emek için sizi tebrik ediyorum. Hakkınızı helal edin. Yeni yılınızı tebrik eder sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim.

Adem Bey: Ben1964 yılında radyo tamiri, veya montajı ile bu mesleğe başladım. Şuan lambalı antika radyoları tamir ediyor, FM olmayan radyolara FM takıyor, boş zamanlarımı değerlendiriyorum. Ancak müşterilerimin getirdiği TV leri de yapmak zorunda kalıyorum. Sitenizden yararlanıyorum. Verdiğiniz emek için sizi tebrik ediyorum. Hakkınızı helal edin. Yeni yılınızı tebrik eder sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim.
Kıymetli ustam; PL504 PY88 ECH84 gibi lambaların olduğu dönemlerden ben de lambalı zamanlardan televizyon tamiri ile başlamıştım bu işlere. :love:
Size bir nebze bile faydamız dokunabiliyorsa büyük mutluluktur benim adıma.
Buradaki bilgiler dışında yardımcı olabileceğim her ne olursa bir mesajınız yeterlidir.
Saygılarımla ?

(Buradaki bilgiler dışında yardımcı olabileceğim her ne olursa bir mesajınız yeterlidir.)

Bu nezaketinize tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla.

Adem bey ekteki resimde görülen cihazımız açıldığında kumandanın tuşu takılmış gibi hareket ediyor sürekli hdmı 1 hdm2 TV modu wihiless modunda sirayla geziyor yazılım ile düzelir diye düşünüp üreticinin internet sitesinden seri noya göre olan yazılımı indirdim USB yi takip kumandanın ok tuşuna basarak fişi taktigim zaman softwer update eror yazısı ile karşılaşıyorum açılıp 1505 kombinasyonunu yapamiyorum tuş basılı kaldığı olarak algıladığı için acaba bu sorun için nasıl bir yol izlemeliyim.

Ekli dosyalar

• IMG_20240111_085735.jpg
    IMG_20240111_085735.jpg
    41.4 KB · Görüntüleme: 7
Merhaba bugün Vestel 65Q9900 Qled TV me bu yazılım uyarısı geldi lakin bu yazılımla ilgili bilgi yok içeriği nedir yenilikler nedir eksikleri nedir araştırma sonucu bir şey bulamadım zira bazen yazılımlar TV 'yi, iyi yapalım derken daha kötü yapıyor düşüncesinden yazılımı yüklemedim. Çünkü TV den şuan memnunum acaba bu yazılım ne gibi bir iyileştirme barındırıyor bilgi verirseniz seviniriz. Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• IMG_20240112_015535.jpg
    IMG_20240112_015535.jpg
    39.9 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba bugün Vestel 65Q9900 Qled TV me bu yazılım uyarısı geldi lakin bu yazılımla ilgili bilgi yok içeriği nedir yenilikler nedir eksikleri nedir araştırma sonucu bir şey bulamadım zira bazen yazılımlar TV 'yi, iyi yapalım derken daha kötü yapıyor düşüncesinden yazılımı yüklemedim. Çünkü TV den şuan memnunum acaba bu yazılım ne gibi bir iyileştirme barındırıyor bilgi verirseniz seviniriz. Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.
Vestel paylaşmaz genelde güncelleme içeriğini.

Şuan lık yüklemeye gereği duymadım. zaten TV yi görüntü olarak kullanıyorum TV box ve ayrı uydu alıcısı kullanıyorum. TV nin kendi uygulamalarını hiç kullanmıyorum. Ve böylelikle daha uzun ömürlü olur yorulmaz düşüncesinden gidiyorum. Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 aylık 70u9600 tv sahibiyim 180e g31 anakart var.. dün otomatik bir güncelleme geldi, yükledim başka da şansım yoktu zaten iptal yoktu ya şimdi yükle yada sonra şeklinde.. yüklendi açıldı ama 1 günlük test sonrası görüntü sanki daha tatsız geldi ve eski ilk geldiğinde var olan yazılıma geri yüklemek istedim görüntüden memnundum.. media playerda sıkıntılar vardı belki düzeltmeler yapılmıştır diye yüklemiştim ama hiçbir iyileşme olmadığı gibi donup kaldı tv kısa kesiyorum..

180e g31 için 1.48.1.0 ı buldum indirdim usb ya attım kurdum ama tv baya uzun bir yükleme işlemi sonrası kapandı çok uzun süre sonra açıldı ses var görüntü yok.. 1 dk kadar bekledim kapattım tekrar açtım, vestel logosu ekrnaa geliyor açılıştaki ama sonra tv açılmıyor tekrar başa sarıyor altta kırmızı ışık yanıp sönüyor tekrar vestel logosu geliyor açılmıyor başa sarıyor böyle devam ediyor.. yardımlarınızı istiyorum acil lütfen gerekli fotoları atacağım hem otomatik yazılım uyarısı verdiği zamandan hemde seri nosunu

Ekli dosyalar

• 20240112_153739.jpg
    20240112_153739.jpg
    93.9 KB · Görüntüleme: 18
  • 20240112_150353.jpg
    20240112_150353.jpg
    48.7 KB · Görüntüleme: 15
  • 20240112_145841.jpg
    20240112_145841.jpg
    70.1 KB · Görüntüleme: 15
  • 20240111_173846.jpg
    20240111_173846.jpg
    32.8 KB · Görüntüleme: 18
  • 20240111_173751.jpg
    20240111_173751.jpg
    51.9 KB · Görüntüleme: 20
Murat bey merhaba bu yazılım her TV yi açtığımda yüklensinmi diye soruyor acaba bunu tamamen silmenin bir yöntemi varmı acaba, TV ilk kurulum yaptım herşeyi baştan kurulum yaptım güncellemeyi kapattım ama yinede soruyor yardımcı olursanız sevinirim bu konuda teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.

Murat bey merhaba bu yazılım her TV yi açtığımda yüklensinmi diye soruyor acaba bunu tamamen silmenin bir yöntemi varmı acaba, TV ilk kurulum yaptım herşeyi baştan kurulum yaptım güncellemeyi kapattım ama yinede soruyor yardımcı olursanız sevinirim bu konuda teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
Neden güncellemek istemiyorsunuz ki? Zaten Android değil çok bir şey değişmez. Yüklenene kadar ısrar eder. Çözüm internet bağlantısını kesmek.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri