Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Cam buğulanmasını nasıl önler yada azaltırız acaba ?
Salonun kapısı ve camları klimadan çok su atıyor her gün havalandırma yapıyoruz günlük suları siliniyor yine aynı ?
Normal abiciğim o. Dışardaki atmosfer basıncı ile iç ortamdaki basınç ve sıcaklıklar arasindaki fark çok olduğu için buğu yapması normal. Lakin tavan ve taban köşelerinde rutubet ve küflenme oluyorsa o sıkıntı

@ByCilo abi otomatik fanda dikkatimi çekti 430w dan aşağı inmedi diyebilirim inmiş ama geri çıkmış diğer yandan havada iyi soğuk eksilerde değil ama zehir gibi bir soğuk var
birde fan seviyesi tahminimce %45 50 civarından aşağı indirmedi şuan durum stabil zehir gibi devam??
Bende otomatik fan yaptım dün gece üfleme ısısı pek değişmedi üfleme şiddeti de aynı %80 gibi sert üflüyor değişik bir algoritma yürütüyor bu cihazlar her anı birbirini tutmuyor ?

Bende otomatik fan yaptım dün gece üfleme ısısı pek değişmedi üfleme şiddeti de aynı %80 gibi sert üflüyor değişik bir algoritma yürütüyor bu cihazlar her anı birbirini tutmuyor ?
Bende gece geri manuel 45e çektim ?
Otoda ölçtüm 38° üflüyor ve 430w çekiyor
Manuel fandada zaten en düşük 37 üflüyor tam bir kırık yaa ?
Manuel yapınca 380e çekip hiç sapmamış ve üfleme aynı ?
oto bana zarar abi 50w neyden kötü ?

Bende gece geri manuel 45e çektim ?
Otoda ölçtüm 38° üflüyor ve 430w çekiyor
Manuel fandada zaten en düşük 37 üflüyor tam bir kırık yaa ?
Manuel yapınca 380e çekip hiç sapmamış ve üfleme aynı ?
oto bana zarar abi 50w neyden kötü ?
Temizlik sonrası 12bin olan 38⁰ lerde üfleme yapıyordu Sabah 33⁰ üflüyor acaba bu kadar düşmesi normal mi? Üflemeyi 18bin olanda 37⁰lere manuel 22 sette düşürmeyi başardım. ?

Temizlik sonrası 12bin olan 38⁰ lerde üfleme yapıyordu Sabah 33⁰ üflüyor acaba bu kadar düşmesi normal mi? Üflemeyi 18bin olanda 37⁰lere manuel 22 sette düşürmeyi başardım. ?
Abi aep ile xrem ayni algoritma mı bilmiyorum ama ben 37° den aşağı görmedim hiç
tabi senin mt ile benim oda mt farklı ondan da olabilir ?

Haftasonu ilaveten yağış geliyor hava yine soğuyor ve 25 ocaktan itibaren duble soğuklar geliyor kışın babasını ozaman göreceğiz ?
O halde filtre temizliğini 5gün erkene çekip soğuğu karşılamam lazım ?
Böylelikle klimaların performansını exra görmüş olacağız ?

Haftasonu ilaveten yağış geliyor hava yine soğuyor ve 25 ocaktan itibaren duble soğuklar geliyor kışın babasını ozaman göreceğiz ?
O halde filtre temizliğini 5gün erkene çekip soğuğu karşılamam lazım ?
Böylelikle klimaların performansını exra görmüş olacağız ?
Dün ekstra CL mod yaptım 12bin e ay sonu 18bin e yaparız bu şekilde klima hep temiz kalıyor en fazla cross fan kirlenir onun için her sene bakıma gerek var mı ?

Dün ekstra CL mod yaptım 12bin e ay sonu 18bin e yaparız bu şekilde klima hep temiz kalıyor en fazla cross fan kirlenir onun için her sene bakıma gerek var mı ?
Abi kışın değilde yazın belli ediyor bakım olayı kışın sürekli kuru sıcak ama yazın nemi yiyince oradaki toz vs nem acayip koku yapıyor kokuyu yapan petekler değilde iç tava diye düşünüyorum suyun akıp gittiği yer
cros fanda cabası oda nem ile tozu toplayıp kokuya yardımcı oluyor yani sonuç olarak ana koku kaynağı resimdeki işaretli cros fanın takıldığı iç suyun döküldüğü tava bölümü dediğin gibi petekler cl ile temizleniyor ?
IMG_20240117_132606.jpg

Normal abiciğim o. Dışardaki atmosfer basıncı ile iç ortamdaki basınç ve sıcaklıklar arasindaki fark çok olduğu için buğu yapması normal. Lakin tavan ve taban köşelerinde rutubet ve küflenme oluyorsa o sıkıntı
Halil abi önümüzdeki günlerde esas oğlan soğuklar gelince senin Mitsubishi nin performansını burada paylaşırsan seviniriz.
Hava -10 15 leri bulurmu bilmiyorum ama tüketimden ziyade sert soğuklarda davranışı nedir eksi havalarda 24 saatte kaç kez df yapıyor df de kaç dk kalıyor bunlar çok önemli şeyler
Tüketimi ezberledik sayılır ?

Aynı zamanda Maraştada eksileri -7 10 15 leri görürsek bende gerçek zamanlı olarak performans ve klimanın davranışını paylaşım yapacağım

bir sorum olacak, klima mı kullanıyorsunuz ısınmak için? yoksa kombi mi

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri