Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Sakai kaliteli bir üreticidir. IPS panellere nazaran renginde belki bir tık zayıflık olabilir. Sakai ile alakalı bir durum değil VA panel ile alakalıdır. 20 derece ile sorun yaratır mı gözle görmek gerekebilir ama sanmıyorum o kadardan sorun olacağını.
Görüşlerin ve bilgi için teşekkür ederim.

Merhaba Bu Tv'nin Panel Bilgilerini Öğrenbilirmiyim

Ekli dosyalar

• IMG_20240118_133027.jpg
    IMG_20240118_133027.jpg
    60.3 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba belirttiğim ürünün panel bilgilerini öğrenmek istiyorum . bugün geldi Toshiba 65UA2263DT SN: 9091021300061

Ekli dosyalar

• Toshia panel.jpeg
    Toshia panel.jpeg
    82.4 KB · Görüntüleme: 26
Teşekkürler hocam ortalama bir panel yazılarınıza baktığımda ışık kontras dinamik aralık düşük tutuğumuzda uzun süre ledler gider umarım arçelik a48 lb 6539 smart tv vardı hep düşük ayarlarda kullandım günün yarısı çalışıyor 9 yıldır hiç bir arıza vermedi elektronik yarısı kalite yarısı şans bence

Merhaba kolay gelsin Adem Bey bu ürünü yeni aldım panel bilgilerini kaç cof olduğunu öğrenmek istiyorum. Toshiba 65UA2263DT SN: 9091021300061

Ekli dosyalar

• Toshia panel.jpeg
    Toshia panel.jpeg
    82.4 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba kolay gelsin Adem Bey bu ürünü yeni aldım panel bilgilerini kaç cof olduğunu öğrenmek istiyorum. Toshiba 65UA2263DT SN: 9091021300061
SAKAI JR645R3HA1L

Benim size kod paylaşma nedenim, bu bilgilerin bize özel olduğunu zannetmeyip kendi gözünüzle görmenizdir.

Yukarıdaki kodu, Aşağıdaki siteye girdiğinizde her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu da kodun girilmiş hali

Vestel 50" 50Q9500TE Smart QLED TV aldım. SN:9086033

PANEL Nosu 50_VESQNZCZ51F_P5UHD_D_D_F4_V_185_V4299

BOARD NAME MB185

Benim merak ettiğim konu vestel 50Q9500TE Smart QLED tv nin özelliklerinde;

Desteklediği HDMI 3 adet port var.1.3-1.4-2.0 girişleri olduğu yazıyor.

Ancak

Desteklediği diğer özelliklerinde; 1-HDMI Enhanced Audio Return Channel (eARC)

2-Dolby Vision -HDR10+

Bu özellikleri HDMI 2.0 desteklemiyor. Ancak Bu tv de desteklediği yazıyor.

Bu TV de HDMI 2.1 desteğini var mı yok mu bu konu hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim.

Destekliyorsa HDMI 2.1 kablosu alacağım. Desteklemiyorsa almayacağım.

Vestel 50" 50Q9500TE Smart QLED TV aldım. SN:9086033

PANEL Nosu 50_VESQNZCZ51F_P5UHD_D_D_F4_V_185_V4299

BOARD NAME MB185

Benim merak ettiğim konu vestel 50Q9500TE Smart QLED tv nin özelliklerinde;

Desteklediği HDMI 3 adet port var.1.3-1.4-2.0 girişleri olduğu yazıyor.

Ancak

Desteklediği diğer özelliklerinde; 1-HDMI Enhanced Audio Return Channel (eARC)

2-Dolby Vision -HDR10+

Bu özellikleri HDMI 2.0 desteklemiyor. Ancak Bu tv de desteklediği yazıyor.

Bu TV de HDMI 2.1 desteğini var mı yok mu bu konu hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim.

Destekliyorsa HDMI 2.1 kablosu alacağım. Desteklemiyorsa almayacağım.
Innolux panel.

Anakart girişlerinde HDMI 2.1 desteği yok maalesef. Dijital platformlardan açtığınız DTS, D. ATMOS gibi özellikleri destekleyen filmlerde aktif olur sadece. 2.1 kablo almanıza gerek yok.

merhabalar toshiba 55UA3D63DT MODEL TV SATIN ALDIM.
SN: 9127830300126
paneli hakkinda bilgi verirseniz sevinirim VA panel ise iade etmelimiyim?
seri nosunu zor okudum sevgili kargo firmasi uzerine kağıt yapıştırmış. ayrıca kutucuk icerisindede 2311 yaziyor.
teşekkürler

merhabalar toshiba 55UA3D63DT MODEL TV SATIN ALDIM.
SN: 9127830300126
paneli hakkinda bilgi verirseniz sevinirim VA panel ise iade etmelimiyim?
seri nosunu zor okudum sevgili kargo firmasi uzerine kağıt yapıştırmış. ayrıca kutucuk icerisindede 2311 yaziyor.
teşekkürler
AUO T550QVN10.0 kodlu panel
12 COF, AMVA3 (VA) tabanlı, %2 AG katman

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri