Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Varak yatak uyuyak ?
Cümleten hayırlı geceler dilerim ?
Ekli dosyayı görüntüle 11785
İyi geceler tekir candır ne giyse yakışır.?
20170816_164405.jpg

İyi geceler tekir candır ne giyse yakışır.?Ekli dosyayı görüntüle 11786
Tipe bak hele ?
Evde kedim yok ama çok severim hocam
Eve alamıyoruz dışarda besliyoruz
Severim kerataları hele kedilerin 3 kağıtçı olanları dahada severim ?

Yağmurlu günlerde klimanın altina bıraktığım paspas ta yatıyorlar onların orda olması bile yetiyor bana.
ev sahibi ne zaman görse kovalıyor bugüne kadar da benim alt katın avlusuna hiç çiş yapmadılar ne hikmetse üst katın merdivenlere yapıyorlar?
Ev sahibi cinleniyor arada iyi olur aksiyon.

Yarın devam ederiz Allah'tan birşey olmazsa bu sefer yattım ben???
IMG_20240122_235409.jpg
IMG_20240120_133842.jpg
IMG_20240116_142536.jpg

Tipe bak hele ?

Yağmurlu günlerde klimanın altina bıraktığım paspas ta yatıyorlar onların orda olması bile yetiyor bana.
ev sahibi ne zaman görse kovalıyor bugüne kadar da benim alt katın avlusuna hiç çiş yapmadılar ne hikmetse üst katın merdivenlere yapıyorlar?

Ekli dosyayı görüntüle 11790Ekli dosyayı görüntüle 11791Ekli dosyayı görüntüle 11792
Son fotoğrafta sana bakan kedi cins kedi cinsi CALİCO
Çok iyidir.

Hocam merkeze sordum fiyat 35$+kdv imiş kumandanın bence biyerlerden 2. El ayarlamaya çalışalım size fiyatı nekadar olursa işinize yarar
1200 1250 cıvarı ortalama orjinal ürün için fena rakam değil peki filtre vs yırtılır sa onuda ücretli şekilde temin edebilirmiyiz acaba bende onu merak ediyorum ?

Hocam merkeze sordum fiyat 35$+kdv imiş kumandanın bence biyerlerden 2. El ayarlamaya çalışalım size fiyatı nekadar olursa işinize yarar

İlginiz için çok teşekkür ederim hocam fiyatı güzelmiş, ben kendi kumandasını bile kullanmıyorum google asistan ve nethome ile yönetiyorum. Benim asıl amacım parametre değiştirmek sonrasında follow me kullanabilmek ve self clean yapabilmek kaira bunları yapabilecek mi ondan emin değilim o yüzden sıfır bedeli elimde basit bir kumanda olduğu için yüksek geldi. Ben ne kadar verebilirim açıkcası kozmetik sorunlu pil kapağı kırık gibi kumandaların peşindeyim komik rakamlara temin edip memnuniyetime göre sonrasında sıfırını alabilirim.

Tipe bak hele ?

Ekli dosyayı görüntüle 11790Ekli dosyayı görüntüle 11791Ekli dosyayı görüntüle 11792
Klima odamızı kediler yüreğimizi ısıtıyor hocam.

İlginiz için çok teşekkür ederim hocam fiyatı güzelmiş, ben kendi kumandasını bile kullanmıyorum google asistan ve nethome ile yönetiyorum. Benim asıl amacım parametre değiştirmek sonrasında follow me kullanabilmek ve self clean yapabilmek kaira bunları yapabilecek mi ondan emin değilim o yüzden sıfır bedeli elimde basit bir kumanda olduğu için yüksek geldi. Ben ne kadar verebilirim açıkcası kozmetik sorunlu pil kapağı kırık gibi kumandaların peşindeyim komik rakamlara temin edip memnuniyetime göre sonrasında sıfırını alabilirim.
Hocam senin 12lik kaira eğer üretim durumu değişmedi ise birebir prime 12lik modelinden prime dada clean yoktu ama beni hisset vardı bence almadan önce kaira klima nekadar midea üretimi olsada cihaz bu tür özellikleri destekliyor mu iyice öğrenip öyle hareket etmen daha iyi olur
Yazılım ları tamamen aynı olmayabilir ?

@Adem Helvacı abiye soralım bakalım
Adem abi kaira 12lik ile Prime 12lik aynı diye biliyorum self clean ı midea kumandası ile kaira klima da çalıştırmak mümkünmüdür acaba ?

Merhaba degerli arkadaslar,

Konu uzmanlarina danismak istedigim bir konu var. 6 aylik beko 31825 model klimam mevcut. İsinmak icin kullaniyorum. Balikesir Altinoluktayim, disarisi 0 ila 10 derece arasi oldugunda bu klima cok sicak uflemiyor. Derecesini 30 yapsam da oyle asiri sicak degil. Ama anlik ufleyen havayi olcen bir termometrem yok. Oda yaklasik 40m2 ve oda sicakligini 23 civarinda tutuyor bu sekilde. Yani usumuyoruz evet fakat 30 dereceye getirdigimde dogru sicaklikta uflediginden nasil emin olabilirim ? Evde ayrica baymak ve eca klimalar var fakat onlar 23 derecede gercekten sicak yapiyor.

Bir kac kez servis cagirdim ama onlar telefonla cihaza baglandilar ve uflemenin normal oldugunu soylediler ben de elimde somut bir veri olmadigi icin bir sey iddaa edemedim. Sizce bu durum normal midir, degilse ne yapabilirim ?

Tesekkurler

Adem

Konu uzmanlarina danismak istedigim bir konu var. 6 aylik beko 31825 model klimam mevcut. İsinmak icin kullaniyorum. Balikesir Altinoluktayim, disarisi 0 ila 10 derece arasi oldugunda bu klima cok sicak uflemiyor. Derecesini 30 yapsam da oyle asiri sicak degil. Ama anlik ufleyen havayi olcen bir termometrem yok. Oda yaklasik 40m2 ve oda sicakligini 23 civarinda tutuyor bu sekilde. Yani usumuyoruz evet fakat 30 dereceye getirdigimde dogru sicaklikta uflediginden nasil emin olabilirim ? Evde ayrica baymak ve eca klimalar var fakat onlar 23 derecede gercekten sicak yapiyor.

Bir kac kez servis cagirdim ama onlar telefonla cihaza baglandilar ve uflemenin normal oldugunu soylediler ben de elimde somut bir veri olmadigi icin bir sey iddaa edemedim. Sizce bu durum normal midir, degilse ne yapabilirim ?

Tesekkurler

Adem
Screenshot_2024-01-23-20-50-44-840_com.android.chrome.jpg
yetersiz kalması teknik sorunlardan kaynaklı olabilir. Birkaç sayfa geriye doğru mesajları incelerseniz arkadaşımızın sıfır cihazı montajlanirken gazının bir miktarını kaçırdıkları için arıza kodu çıkarıyor ve deffrost a zamansız giriyordu gazını olması gerektiği gibi ayarladilar ve sorunları çözüldü.

Bunun yanında Scop ve Sert değerleri önemli. Bu değerlerin olabildiğince yüksek olanını almaya çalışmak gerek imkan dahilinde.

Uzaktan ancak fikir verebiliriz. Ancak veriye ihtiyaç var. Emme ve üfleme sıcaklığı en önemlileri mesala. Bunu tek termometre ile de yapabilirsiniz ucuz yollu problu termometre alın inceleyin.

Tesekkurler

Adem
Merhaba Adem
Üfleme değerleri olsaydı iyi olurdu. Ortam ölçen ateş ölçer bile iş görürdü az çok tahmin yapabilirdik.

Ekli dosyayı görüntüle 11806yetersiz kalması teknik sorunlardan kaynaklı olabilir. Birkaç sayfa geriye doğru mesajları incelerseniz arkadaşımızın sıfır cihazı montajlanirken gazının bir miktarını kaçırdıkları için arıza kodu çıkarıyor ve deffrost a zamansız giriyordu gazını olması gerektiği gibi ayarladilar ve sorunları çözüldü.

Bunun yanında Scop ve Sert değerleri önemli. Bu değerlerin olabildiğince yüksek olanını almaya çalışmak gerek imkan dahilinde.

Uzaktan ancak fikir verebiliriz. Ancak veriye ihtiyaç var. Emme ve üfleme sıcaklığı en önemlileri mesala. Bunu tek termometre ile de yapabilirsiniz ucuz yollu problu termometre alın inceleyin.
Bende masaustu termometre var ama cok hizli olcmuyor. Onun da derecesi 23 civari. Ufleyen havayi olcen ve hizli sonuc gosteren bir cihaz lazim bana bu durumda . Rica etsem onerme yapabilir misiniz ? Ona gore siparis edeyim. Hava sicakligi 5 veya 10 derece arasi iken klima 25 e ayarli iken ufleme ne olmali misal ?

Bu arada servis gaz kontrolunu yapti hatta tekrar vakum ve gaz islemi yapti.

Tesekkurler

Adem
Montaj sırasında vakum işlemi yapıldı mı ve 24 saat açık mı klima

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri