İyi geceler tekir candır ne giyse yakışır.?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi geceler tekir candır ne giyse yakışır.?
Tipe bak hele ?İyi geceler tekir candır ne giyse yakışır.?Ekli dosyayı görüntüle 11786
Son fotoğrafta sana bakan kedi cins kedi cinsi CALİCOTipe bak hele ?
Evde kedim yok ama çok severim hocam
Eve alamıyoruz dışarda besliyoruz
Severim kerataları hele kedilerin 3 kağıtçı olanları dahada severim ?
Yağmurlu günlerde klimanın altina bıraktığım paspas ta yatıyorlar onların orda olması bile yetiyor bana.
ev sahibi ne zaman görse kovalıyor bugüne kadar da benim alt katın avlusuna hiç çiş yapmadılar ne hikmetse üst katın merdivenlere yapıyorlar?
Ev sahibi cinleniyor arada iyi olur aksiyon.
Yarın devam ederiz Allah'tan birşey olmazsa bu sefer yattım ben???
Ekli dosyayı görüntüle 11790Ekli dosyayı görüntüle 11791Ekli dosyayı görüntüle 11792
Yarın sorayım abiBana lazım hocam.
Cümleten hayırlı sabahlar ?Son fotoğrafta sana bakan kedi cins kedi cinsi CALİCO
Çok iyidir.
Günaydın kardeşim ???Cümleten hayırlı sabahlar ?
Evet abi O çok uysal ve gururlu ?
Hocam merkeze sordum fiyat 35$+kdv imiş kumandanın bence biyerlerden 2. El ayarlamaya çalışalım size fiyatı nekadar olursa işinize yararBana lazım hocam.
1200 1250 cıvarı ortalama orjinal ürün için fena rakam değil peki filtre vs yırtılır sa onuda ücretli şekilde temin edebilirmiyiz acaba bende onu merak ediyorum ?Hocam merkeze sordum fiyat 35$+kdv imiş kumandanın bence biyerlerden 2. El ayarlamaya çalışalım size fiyatı nekadar olursa işinize yarar
Hocam merkeze sordum fiyat 35$+kdv imiş kumandanın bence biyerlerden 2. El ayarlamaya çalışalım size fiyatı nekadar olursa işinize yarar
Klima odamızı kediler yüreğimizi ısıtıyor hocam.Tipe bak hele ?
Evde kedim yok ama çok severim hocam
Eve alamıyoruz dışarda besliyoruz
Severim kerataları hele kedilerin 3 kağıtçı olanları dahada severim ?
Yağmurlu günlerde klimanın altina bıraktığım paspas ta yatıyorlar onların orda olması bile yetiyor bana.
ev sahibi ne zaman görse kovalıyor bugüne kadar da benim alt katın avlusuna hiç çiş yapmadılar ne hikmetse üst katın merdivenlere yapıyorlar?
Ev sahibi cinleniyor arada iyi olur aksiyon.
Yarın devam ederiz Allah'tan birşey olmazsa bu sefer yattım ben???
Ekli dosyayı görüntüle 11790Ekli dosyayı görüntüle 11791Ekli dosyayı görüntüle 11792
Hocam senin 12lik kaira eğer üretim durumu değişmedi ise birebir prime 12lik modelinden prime dada clean yoktu ama beni hisset vardı bence almadan önce kaira klima nekadar midea üretimi olsada cihaz bu tür özellikleri destekliyor mu iyice öğrenip öyle hareket etmen daha iyi olurİlginiz için çok teşekkür ederim hocam fiyatı güzelmiş, ben kendi kumandasını bile kullanmıyorum google asistan ve nethome ile yönetiyorum. Benim asıl amacım parametre değiştirmek sonrasında follow me kullanabilmek ve self clean yapabilmek kaira bunları yapabilecek mi ondan emin değilim o yüzden sıfır bedeli elimde basit bir kumanda olduğu için yüksek geldi. Ben ne kadar verebilirim açıkcası kozmetik sorunlu pil kapağı kırık gibi kumandaların peşindeyim komik rakamlara temin edip memnuniyetime göre sonrasında sıfırını alabilirim.
Sahipleceksen onu sahiplen. Eski kedimin bakışına benziyor. Yakında olsa alırdım.Cümleten hayırlı sabahlar ?
Evet abi O çok uysal ve gururlu ?
Merhaba degerli arkadaslar,
Konu uzmanlarina danismak istedigim bir konu var. 6 aylik beko 31825 model klimam mevcut. İsinmak icin kullaniyorum. Balikesir Altinoluktayim, disarisi 0 ila 10 derece arasi oldugunda bu klima cok sicak uflemiyor. Derecesini 30 yapsam da oyle asiri sicak degil. Ama anlik ufleyen havayi olcen bir termometrem yok. Oda yaklasik 40m2 ve oda sicakligini 23 civarinda tutuyor bu sekilde. Yani usumuyoruz evet fakat 30 dereceye getirdigimde dogru sicaklikta uflediginden nasil emin olabilirim ? Evde ayrica baymak ve eca klimalar var fakat onlar 23 derecede gercekten sicak yapiyor.
Bir kac kez servis cagirdim ama onlar telefonla cihaza baglandilar ve uflemenin normal oldugunu soylediler ben de elimde somut bir veri olmadigi icin bir sey iddaa edemedim. Sizce bu durum normal midir, degilse ne yapabilirim ?
Tesekkurler
Adem
Merhaba AdemMerhaba degerli arkadaslar,
Konu uzmanlarina danismak istedigim bir konu var. 6 aylik beko 31825 model klimam mevcut. İsinmak icin kullaniyorum. Balikesir Altinoluktayim, disarisi 0 ila 10 derece arasi oldugunda bu klima cok sicak uflemiyor. Derecesini 30 yapsam da oyle asiri sicak degil. Ama anlik ufleyen havayi olcen bir termometrem yok. Oda yaklasik 40m2 ve oda sicakligini 23 civarinda tutuyor bu sekilde. Yani usumuyoruz evet fakat 30 dereceye getirdigimde dogru sicaklikta uflediginden nasil emin olabilirim ? Evde ayrica baymak ve eca klimalar var fakat onlar 23 derecede gercekten sicak yapiyor.
Bir kac kez servis cagirdim ama onlar telefonla cihaza baglandilar ve uflemenin normal oldugunu soylediler ben de elimde somut bir veri olmadigi icin bir sey iddaa edemedim. Sizce bu durum normal midir, degilse ne yapabilirim ?
Tesekkurler
Adem
Bende masaustu termometre var ama cok hizli olcmuyor. Onun da derecesi 23 civari. Ufleyen havayi olcen ve hizli sonuc gosteren bir cihaz lazim bana bu durumda . Rica etsem onerme yapabilir misiniz ? Ona gore siparis edeyim. Hava sicakligi 5 veya 10 derece arasi iken klima 25 e ayarli iken ufleme ne olmali misal ?Ekli dosyayı görüntüle 11806yetersiz kalması teknik sorunlardan kaynaklı olabilir. Birkaç sayfa geriye doğru mesajları incelerseniz arkadaşımızın sıfır cihazı montajlanirken gazının bir miktarını kaçırdıkları için arıza kodu çıkarıyor ve deffrost a zamansız giriyordu gazını olması gerektiği gibi ayarladilar ve sorunları çözüldü.
Bunun yanında Scop ve Sert değerleri önemli. Bu değerlerin olabildiğince yüksek olanını almaya çalışmak gerek imkan dahilinde.
Uzaktan ancak fikir verebiliriz. Ancak veriye ihtiyaç var. Emme ve üfleme sıcaklığı en önemlileri mesala. Bunu tek termometre ile de yapabilirsiniz ucuz yollu problu termometre alın inceleyin.
Tabiki edebilirsin abi neden edemiyesin ki 10 yıl yedek parça temin etmek zorunda firmalar1200 1250 cıvarı ortalama orjinal ürün için fena rakam değil peki filtre vs yırtılır sa onuda ücretli şekilde temin edebilirmiyiz acaba bende onu merak ediyorum ?
Montaj sırasında vakum işlemi yapıldı mı ve 24 saat açık mı klimaMerhaba degerli arkadaslar,
Tesekkurler
Adem
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.