Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
  • IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342

peki sizce Grundig 65 GHQ 9500 QLed mi yoksa LG QNED756RA mı LG 2 bin tl daha pahalı tercihiniz ne olurdu​

Grundig 65 GHQ olurdu, oldu da :) Zira bu iki cihaz aynı klasmanda değil. LG 60 Hz Grundig 120 Hz. Büyüklük, hdmi 2.1, dolby vision iq, elac hoparlörler ve android tv vb farkları düşünülünce Grundig döver.

Grundig 65 GHQ olurdu, oldu da :) Zira bu iki cihaz aynı klasmanda değil. LG 60 Hz Grundig 120 Hz. Büyüklük, hdmi 2.1, dolby vision iq, elac hoparlörler ve android tv vb farkları düşünülünce Grundig döver.
Arcelik müşteri hizmetleri ile iletişim kurdum hatta teknik ekip aradı panel bilgisi sordum ama ürünlerin hepsinin karma panel kullanıldığını ve ürünün seri numarasi üzerinden panel bilgisi verebileceklerini ilettiler

Arcelik müşteri hizmetleri ile iletişim kurdum hatta teknik ekip aradı panel bilgisi sordum ama ürünlerin hepsinin karma panel kullanıldığını ve ürünün seri numarasi üzerinden panel bilgisi verebileceklerini ilettiler
aynen hocam ben de bugün aradım aynısı söylediler 120 hz doğru ama panel olarak seri numarasını iletirseniz bilgi verebiliriz dediler.

Arkadaşlar Grundig GHQ 9500 mü yoksa TCL 65C645 mi?

Ana özellikleri kıyaslayınca aralarındaki (panel tipi vs hariç) tek bariz fark TCL'nin 60 Hz, Grundig'in ise 120 Hz olması. TCL'de de MEMC olduğu için uydu ve video izlemede bariz bir olumsuzluk olmaması gerekiyor. Esasen oyunda da ciddi bir fark olacağını sanmıyorum, eğer çok özel ihtiyacınız yoksa.

TCL'nin servis ve garanti işi benim için çekince. Yine de fiyat uygunsa alınabilir. Ben de GHQ 9500 sipariş etmeden önce TCL C645 değerlendirdim. Servis işi dışında ayak yapısı almamak için sebep oldu. Duvara asmam kesinlikle, o ayaklar yüzünden bir de yeni tv ünitesi gerekecekti. Direkt eledim. Grundig toplamda çok daha makul maliyete geldi. (29.199 TL)

Bu arada, perşembe günü sipariş verdiğim ürünün Cuma günü faturası kesildi. Taşıyıcı UPS görünüyor ama hala ne sms ne de takip kodu geldi. Ürün "lojistik firmasına teslim edildi" aşamasında bekliyor. Bilgisi fikri olan?

Bugün Arçelik servisi yeni Tv yi getirdi. Şaşırdım açıkçası o kadar memnun kaldım ki. Hiç ısrar etmeden kendileri değişim yada iade mi diye sormuştu…keşke bütün servisler böyle olsa.

servis elemanlarıyla beraber kontrol ettik. Bunda sıkıntı yok abim..

Ekli dosyalar

• IMG_2536.jpeg
    IMG_2536.jpeg
    22.6 KB · Görüntüleme: 279
  • IMG_2525.jpeg
    IMG_2525.jpeg
    64.5 KB · Görüntüleme: 276
  • IMG_2535.jpeg
    IMG_2535.jpeg
    23.8 KB · Görüntüleme: 249
  • IMG_2537.jpeg
    IMG_2537.jpeg
    18.4 KB · Görüntüleme: 238
  • IMG_2528.jpeg
    IMG_2528.jpeg
    73.7 KB · Görüntüleme: 219
  • IMG_2527.jpeg
    IMG_2527.jpeg
    59.3 KB · Görüntüleme: 211
  • IMG_2526.jpeg
    IMG_2526.jpeg
    49.9 KB · Görüntüleme: 209
  • IMG_2529.jpeg
    IMG_2529.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 207
  • IMG_2530.jpeg
    IMG_2530.jpeg
    19.1 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG_2534.jpeg
    IMG_2534.jpeg
    15.7 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG_2533.jpeg
    IMG_2533.jpeg
    21.7 KB · Görüntüleme: 193
  • IMG_2531.jpeg
    IMG_2531.jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 269
ben tv den memnun kaldım açıkcası. panel va değil kesinlikle yan acılardan herhangi bir sorun yok. izleme mesafesi de önemli malum. ben 3 metreden seyrediyorum..
kardeş tv nin koli duruyormu barkod atabilir misin bende bu tv yi takip ediyorum 29600 düştüğü zaman alıcam servisi aradım benden barkod istedi ona göre paneli söyleye biliriz dediler bide tam karşıdan ve yandan resim çekip atabilirmisin teşekkür ederim

Bende şuan 55GEU7830B var, Series X kullanımımdan dolayı 120Hz tv arıyordum, TCL 65C745 aklımdaydı aslında. Bugün MediaMarktta canlı göreyim derken çalışan arkadaşlar almış olduğunu ürünü gösterdi ve aklım oldukça karıştı. Servis durumlarından ötürü aklım Ghq9500’a kaymadı değil

pencere Tvnin sağında kalıyor. Direk pencere karşısına konulursa sıkıntı olabilir. Ekran görüntüsü açısından onu dikkate alın..

Ekli dosyalar

• IMG_2561.jpeg
    IMG_2561.jpeg
    55.3 KB · Görüntüleme: 192
  • IMG_2560.jpeg
    IMG_2560.jpeg
    52.1 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_2559.jpeg
    IMG_2559.jpeg
    52.5 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_2558.jpeg
    IMG_2558.jpeg
    55.5 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_2557.jpeg
    IMG_2557.jpeg
    46.2 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_2556.jpeg
    IMG_2556.jpeg
    44.8 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_2555.jpeg
    IMG_2555.jpeg
    59.4 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_2554.jpeg
    IMG_2554.jpeg
    65.5 KB · Görüntüleme: 175
  • IMG_2553.jpeg
    IMG_2553.jpeg
    84.5 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_2550.jpeg
    IMG_2550.jpeg
    57.7 KB · Görüntüleme: 224
Hayırlı akşamlar hocam, yeni playstation 5 aldım yaklaşık 1 aydır da TV araştıması yaptım. O kadar çok yorum var ki yalan yanlış insan bir şey seçmekte zorlanıyor. Ben de yukarıdaki arkadaş gibi TCL C645 ya da TCL C 745 arasında kalmıştım.Benim istediğim arada film izler arada oyun oynarım. Tabi siz yeni aldınız ama yine de biraz daha detaylı bahseder misiniz özelikle 120 Hz durumu gerçek hz mi acaba ? 745 ile hem boyut hem fiyat farkı var değer mi değmez mi ? çok kararsız kaldım. :(

Fırsat beklemek mantıklı olur mu acaba yoksa teknosa da şuan 32.999 bazı kartlara da 8e varan vade farksız taksit avantajı da var da bilemedim açıkcası

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Konu 'Klima Tavsiyesi ve konumlandırma önerisi'
Merhabalar, izmirde 3+1 75 m2, ev için klima ve konumlandırma önerisi istiyorum. Daire çatı katı çatı var ve içi yalıtımlı bina dış mantolama var, sadece yazın soğutmada kullanacağım Adem helvacı beyin youtube da kanalına rastladım ve bir aydan fazladır izliyorum sayesinde çok bilgi edindim kendisine teşekkür ediyorum. Bazı klima satışı yapan servis ve bayilerle görüştüm 2 tane al diyende var 1 tane al diyende ciddi kafa karışıklığı yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum, daire krokisi ekledim.
Konu 'Mutfağım için Klima'
Geçen sezon konu açmıştım ama tam netleştiremedik. Yaz için şimdiden taktırmak istiyorum. @Adem Helvacı yardımlarını bekliyorum. Tüm detayları yazıyorum. Ön Bilgiler: Şanlıurfa Dükkan Üstü 1.Kat Bina 2 Yıllık İzolasyon var(Orta diyelim) Pencereler Çift Cam Soğutmada kullanılacak. Beklentiler ve Detaylar: Oturma odamda Kaira 12K kullanıyorum ancak sıcaklar bastırınca oda içinde 4+ kişi olunca soğutamıyor. Mutfağın ısı faktörü fazla olduğundan buraya da 12K yetmeyebilir veyahut üst segment...
Arkadaşlar selamlar.Arçelik Grundig grubunun panel bilgilerini devlet sırrı gibi saklamasından ötürü Adem hocamızın ve diğer arkadaşların bu grupta tv önerisi yapmaması nedenini anlıyorum ancak bu televizyon çok ilgimi çekti bugün teslim aldım pazartesi kısmetse servisi bekliyorum kurulum için.. Daha önce Grundig tv kullanmış biri olarak fiyatına göre sunduğu özellikleri çok iyi bulduğum için panel bilgisi olmamasına rağmen risk alarak bu ürünü aldım. Öncelikle bu ürün gerçek yenileme hızı...
Merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim. Adem abi mail attım ama yoğunluktan görmedin sanirim Öncelikle gerek videolarla gerek mesajlarla bizlere yardımcı olduğun için sana ve buradaki tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür ederim. Yardim istediğim bir konu var. Şanlıurfa da yaşıyorum 4. Kat güney doğu cephe 2+1 dairemde, yaklaşık 27-28 metrekare güney ve doğuda iki penceresi olan Amerikan mutfak salonumda 12000 BTU gree pular marka klimam var ve soğutma yetersiz kaliyor. Onu yatak odasına takıp...
Merhabalar Adem bey. Osmaniye Kadirlide ikamet ediyorum. Evimiz müstakil 2 katlı. Alt kat salon için klima alacağım inşallah. Yazları malum çukurova bölgesi çok sıcak oluyor. Oda ölçüleri 5.75 uzunluk, 3.15 genişlik, 2.80 yükseklik. Evin güney cephesinde 3 katlı bitişik bina var, alt kat olduğu için de öğle saatlerine kadar serin oluyor. Fakat 1-2 gibi güneş dönmeye başlayınca pencereden içeriye tamamen güneş alıyor ve salon aşırı sıcak oluyor. Kaç btu, hangi markanın hangi modellerini...
Merhaba arkadaşlar Hayırlı Bayramlar Diliyorum Evimde Asus N16 Modem kullanıyorum evimde ki İnternet 35 mgbt fiber alt yapı yok Evimdeki internet hızında bir sorun yok modem ışıklarının hepsi yanmasına rağmen kablosuz da bağlı tüm cihazlar gün içerisinde 1 veya 2 kez tamamen gidiyor ( yaklaşık 2 aydır ) tüm ışıklar yanıyor olmasına rağmen o sorunu yaşadığım da TTNet i aradım bir çok kez gerekli kontrolleri yapıp bir kaç yapmamı istedikleri şeyler oldu ama bizden yana bir sorun gözükmüyor...
Merhaba, Daha önce evimin özelliklerini paylaşarak Multi klima tavsiyesi istemiştim ancak gelen yorumlar ve çevremden aldığım geri bildirimler dolayısıyla split klima tercih etmeye karar verdim. 135m2 evimde (Bursa) müteahhit salon ve yatak odasına klima borularını bırakmış, daire sıfır. Yatak odası ve dış unitlerin olduğu balkon güney cephesi, bu nedenle çok da güneş alıyor. Klimayı büyük çoğunlukla yaz aylarında soğutma için kullanacağız. Karı koca çalıştığımız için haftasonları hariç...
Yeni bir buzdolabı almaya karar verdim tercihen 580 litre üstü bütçe 50 55 Bin ayrılmayi düşünüyorum aslında şu lg lin sebilli modeli hoşuma gidiyor ama hanım alttan doncuruculu istiyor model LG No Frost Buzdolabi | 592 Litre Kapasite - GR-F802HLHU Ama sanırım çok eski bir model YouTube’da izlediğimde yedi yıl öncesine dayanan videoları var ben daha yeni bir model istiyorum ve eşim de alttan donduruculu bir model istiyor sizce bosch 8 serisi nasıl veya önere bileceğiniz birkaç alternatif...
Merhabalar arkadaşlar Mardin Kızıltepe yazın aşırı sıcak oluyor 50 dereceyi bulan sıcaklıklar oluyor. Odanın ölçüleri 5.5m ye 4m yani 22 m² ev iki katlı müstakil oda üst katta bir tarafi güneye bir tarafı doğuya bakıyor güneye bakan tarafında 2 metre yakınında duvar var. Bütçem 35-42 arası hangi klimayı alabilirim. Surekli açık olmayacak şekilde kullanılacaktır

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri