Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Kurutma Makinesi Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yusufbogatepe

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Arçelik, Siemens, Samsung
Merhabalar,
İstanbul, Silivri'de ikamet ediyorum. Ben tüm beyaz eşyalarımı Arçelik grubundan aldım. 2 senedir çamaşır makinem dışında herhangi bir problem yaşamadım. Çamaşır makinesi(9141 HJ modeli) konusunda süreç 6 ay kadar sürdü ve beni çok uğraştırdılar. Silivri Arçelik servisi ciddi anlamda sorunlu bir servis. En sonunda Arçelik'te üst düzey bir yetkiliyle iletişime geçtim ve ürünü 9140 PM modeliyle değiştirdiler. Özet bir bilgi vermek istedim.

Normal şartlar altında yaz günlerinde balkonda askılıkla çok rahat kurutma yapabiliyorum fakat kışın 2 3 gün kurumadığı oluyor. Bu sebeple kurutma makinesi almak istedim. Arçelik'te 900 KM, 930KM, 940KM, 950 KMG ve 900 KMX modellerini araştırdım.
900KMX modeli ile 900 KM arasında 5000 lira civarında bir fark var. Araştırdığımda malzeme kalitesi farkı olduğunu gördüm ve KMX modelinden vazgeçtim.
900KM ile 930 ve 940 arasında 6000 civarında bir fark var. Bu fark neden var anlamış değilim. Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
930KM ve 940KM arasında sanırım sadece WIFI farkı var.
950 KMG ile bu modeller arasında ise hybrid 2.0 denilen bir kurutma teknoloji farkı var fakat fiyat farkı 930 ve 940 a yakın durumda.

Ben bu detaylarda çok boğulduğum için bilgisi olan tecrübesi olan arkadaşların konu hakkında bilgisini almak isterim. Ayrıca aynı zamanda Arçelik dışında marka önerilerine de açığım. Samsung olur, Siemens olur ne bileyim kurutma alanında kendini kanıtlamış bir firma olur. Çünkü her firma her cihaz grubunda @Adem Helvacı hocamında dediği gibi çok iyi olamayabiliyor. Yeter ki satış sonrası sorunlarda uğraştırmasınlar, çözüm odaklı olsunlar.

Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim.

İçi çelik yada paslanmaz gibi bişey

Ekli dosyalar

• IMG_2574.jpeg
    IMG_2574.jpeg
    102.7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2573.jpeg
    IMG_2573.jpeg
    137.7 KB · Görüntüleme: 27

Ekli dosyalar

• IMG_20240204_130133.jpg
    IMG_20240204_130133.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20240204_130106.jpg
    IMG_20240204_130106.jpg
    111.4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20240204_130057.jpg
    IMG_20240204_130057.jpg
    111.4 KB · Görüntüleme: 30
Konu baya bir ilerlemiş. Tüm yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ben birkaç bayiye gittim. Bilgi almaya çalıştım. Her biri farklı konuştu. Birisi içi galveniz dedi biri kapağı cam dedi biri çelik ama cilalı dedi. Gittim kapağı açtım baktım mika. Ici çelik diyenin ürününden galveniz çıktı. Ben de çok güvenemediğim için Siemens e gittim çok net konuştular ve güzel bir indirim yaptılar. O yüzden gidip Siemensden iq500 aldım. Arçelik biraz daha açıklayıcı ve kesin olması lazım bence bu kurutma makinesi konusunda.

Konu baya bir ilerlemiş. Tüm yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ben birkaç bayiye gittim. Bilgi almaya çalıştım. Her biri farklı konuştu. Birisi içi galveniz dedi biri kapağı cam dedi biri çelik ama cilalı dedi. Gittim kapağı açtım baktım mika. Ici çelik diyenin ürününden galveniz çıktı. Ben de çok güvenemediğim için Siemens e gittim çok net konuştular ve güzel bir indirim yaptılar. O yüzden gidip Siemensden iq500 aldım. Arçelik biraz daha açıklayıcı ve kesin olması lazım bence bu kurutma makinesi konusunda.
Hayırlısı olsun, bence de Arçelik kurutma ve çamaşır makinesi grubunda biraz şımardı.Birkaç işe yaramaz teknoloji buldular diye ordan buradan kısmaya çalışıyor.Bir kere kapak içi nasıl plastik olur anlamadım.Bunu yapan benim gözümde 2 dandik marka var , biri Hoover diğeri de Arçelik.Yok efendim ProScent Teknolojisi, airtouch , pet tub, hepsi gereksiz şeyler bence.Bu yüzden vestelden kurtulup düz Siemens çamaşır makinesi ve kurutma aldım.Kurutma bizimde iq500
Polonya üretimi.Arada garip garip sesler olsada bize fazla sesli gelmedi.Arçelik ve vestel daha sesli geldi arkadaşlardan gördüğümüz kadarıyla.Biz memnun kaldık umarım sizde memnun kalırsınız.Hayırlısı olsun.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri