Öncelikle hayırlı günler kardeşime karne hediyesi olarak tablet arıyorum bütçem 3000 lira civarı normal kullanım bir tablet arıyorum çoğunlukla oyun oynanacak şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın teşekkürlerVay be uzun zamandır tablet arayanı görmemiştim. Samsung Galaxy TAB A8 işinizi görecektir.
Tab A8 bizde 2 tane var 3 yıldır kullanıyor benim kızlarım ve hiç bir sıkıntı yaşamadık şuana kadar sadece şarj usbBiraz geç cevap verdim kusura bakmayın teşekkürler
@NBKpro @Murat ALA @adilkahraman ne dersiniz?Merhaba, ben de 4500 liraya kadar bir cihaz bakıyorum daha çok epub ve pdf gibi dokümanları okumak için alacağım. Hangilerini önerirsiniz?
Samsung TAB A9+ alınabilir.Merhaba, ben de 4500 liraya kadar bir cihaz bakıyorum daha çok epub ve pdf gibi dokümanları okumak için alacağım. Hangilerini önerirsiniz?
Honor pad x8, çok güzel ürün. Ben çok memnun kaldım severek kullanıyorum içerik tüketimi için. Fakat 3000tl civarına oyun beklentiniz çok üst düzey olmasın.Öncelikle hayırlı günler kardeşime karne hediyesi olarak tablet arıyorum bütçem 3000 lira civarı normal kullanım bir tablet arıyorum çoğunlukla oyun oynanacak şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
Teşekkür ederim bu modele bakayım. Tek eksi yanı şarj adaptörü yokmuş ama buluruz bir çareSamsung TAB A9+ alınabilir.
Samsung kaldırdı maalesef şarj adaptörlerini. 2 gün önce Galaxy A54 aldım ayrıca 500 TL verip orijinal şarj adaptörü aldım.Teşekkür ederim bu modele bakayım. Tek eksi yanı şarj adaptörü yokmuş ama buluruz bir çare![]()
Merhaba. Galaxy Tab A9 plus tableti aldım. Tam beklentimi karşıladı diyebilirim. Media Markt'taki görevliler şarj aleti yok, isterseniz alın diye dikteli şekilde uyardılar, şimdilik almadım. Satmak istedikleri orijinal alet 25w, tabletin kılavuzunda min.10 max.15w arası bir şarj aleti kullanın diyor. Telefonumun şarj aleti 10w gücünde. kendi şarj aletini almalı mıyım yoksa telefonumun şarj aletini kullansam sorun olur mu?Samsung TAB A9+ alınabilir.
Sizdeki şarj aleti nedir? Cihaz ne desteklerse max onu alır şarj aletinden. İsterseniz 1000w bağlayın. Aldığım telefon 25 w destekliyor (Galaxy A54) bende Samsung'un 25w şarj adaptörünü aldım kullanıyorum.Merhaba. Galaxy Tab A9 plus tableti aldım. Tam beklentimi karşıladı diyebilirim. Media Markt'taki görevliler şarj aleti yok, isterseniz alın diye dikteli şekilde uyardılar, şimdilik almadım. Satmak istedikleri orijinal alet 25w, tabletin kılavuzunda min.10 max.15w arası bir şarj aleti kullanın diyor. Telefonumun şarj aleti 10w gücünde. kendi şarj aletini almalı mıyım yoksa telefonumun şarj aletini kullansam sorun olur mu?
Realme C21Y telefonumun şarj aleti. Emin olamadığım için sormak istedim, ona göre orijinal şarj aletini alayım dedim.Sizdeki şarj aleti nedir? Cihaz ne desteklerse max onu alır şarj aletinden. İsterseniz 1000w bağlayın. Aldığım telefon 25 w destekliyor (Galaxy A54) bende Samsung'un 25w şarj adaptörünü aldım kullanıyorum.
Siz bilirsiniz alıp almamak konusunda size kalmış. Şarj aletiniz 15 W üstü bir değerse cihaz zaten max 15 W çekecek. Kaliteli bir adaptör ise almanıza gerek yok gibi.Realme C21Y telefonumun şarj aleti. Emin olamadığım için sormak istedim, ona göre orijinal şarj aletini alayım dedim.
Cevap için teşekkür ederim. Telefonumun şarj aleti fena değil 1 senedir kullanıyorum 5000 amper bataryayı 2 saatte dolduruyor. Olmazsa orijinal aleti alabilirim.Siz bilirsiniz alıp almamak konusunda size kalmış. Şarj aletiniz 15 W üstü bir değerse cihaz zaten max 15 W çekecek. Kaliteli bir adaptör ise almanıza gerek yok gibi.
Geç gördüm kusura bakmayın, bende tercihimi @Murat ALA gibi A9+ dan yana kullanırdım, snapdragon 695 gayet güzel işlemci, 8 GB ram olan modelini alınız derim, Huawei Google play olmadığı için tercih edilmesi durmuyor, honor fena değil ama bence tablette ilk sıra Apple sonrasında Samsung.Cevap için teşekkür ederim. Telefonumun şarj aleti fena değil 1 senedir kullanıyorum 5000 amper bataryayı 2 saatte dolduruyor. Olmazsa orijinal aleti alabilirim.
Merhaba. Öneriniz için teşekkür ederim. Galaxy Tab A9+ aldım ama 4 gb olanından. Gönül isterdi ki 8gb ram alayım ama bütçemi aşıyordu.Geç gördüm kusura bakmayın, bende tercihimi @Murat ALA gibi A9+ dan yana kullanırdım, snapdragon 695 gayet güzel işlemci, 8 GB ram olan modelini alınız derim, Huawei Google play olmadığı için tercih edilmesi durmuyor, honor fena değil ama bence tablette ilk sıra Apple sonrasında Samsung.
@Adem Helvacı hocam eğitimden döndüm, artık buralarda olacağım İnşallah
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.