Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
Bende alacagim 55 kücük mü kalir acaba almisken 65 mi alsam
Aklınız hep bir büyüğünde kalacaksa bence 6 bin tl çok büyük bir fark değil. Ben kocaman ekranın odanın ana eşyası haline gelmesini sevmiyorum. 55 inch her türlü yeterli. Ama bu beklentiyle alakalı. Ben 55 inch almama rağmen 6 bin tlnin büyük bir fark olmadığını düşünüyorum.

Vatandan aldığım tvyi hiç teslim almadan iade etsem sorun yaşar mıyım, şu an kafam çok karıştı, bilginiz var mi 65 inch olani alsam tekrardan?

Kurulum yapmadan iade edebilirsiniz diye biliyorum. Müşteri hizmetlerine bir danışın problem çıkarmamaları lazım

Dün kaçırmıştım. Bu gece indirime girince 55” olandan bende aldım. Hepimize hayırlı olsun umarım hepimiz memnun kalırız.

Alanlara hayırlı olsun. 55" modelini almak isterdim de 9 10 yıllık FHD Beko var meret bozulmuyorki yenisini alsam...

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..
aynı markanın aynı gibi görünen tvsi 9550 çok daha pahalı neden acep...

Adem bey rica etsem bu 55 ve 65 inç tv hakkindaki görüşünüzü yazarmisiniz.

konuyu okudunuzmu bilmiyorum ama paneli, nano qled oluşu, ve 120 hz oluşu hakkindaki dusuncenizi cok merak ediyorum.sanirim panel boe imis.

dün bende bu tvnin 55 inçini almaya niyetlendim ama cok elzem ihtiyacim olmadigin icin vazgectim simdilik.

@Adem Helvacı

Dün gece vatan pc indirimi ile 55 inc olani 18750 den aldim. Yazin evlenecegim icin 6-7 ay boyunca kutuda duracak ama fiyatlarin cok yukselecegini dusundugum icin indirim yakalamisken erken almak istedim ilk defa internetten elektronik cihaz aliyorum umarim kargo sürecide sıkıntısız gecer

Merhaba Sayın freeee, ben 55inch modelini aldım teslim edilen dış kutuda sizinki gibi beyaz plastik bantlar mevcut değil, bu ürün teşhir midir? Bir problem mi var? Bilginiz var mi?

Merhaba Sayın freeee, ben 55inch modelini aldım teslim edilen dış kutuda sizinki gibi beyaz plastik bantlar mevcut değil, bu ürün teşhir midir? Bir problem mi var? Bilginiz var mi?
Bende 55 inc olani aldim evde kimse olmadigi icin cumartesi teslim istedim kargoda bekliyor suan umarim vatan pc yüksek indirim yapip teshir ürünleri göndermemistir

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri