Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
55 ve 65 inch paneller farklı mı, benim için boyut 55inch yeterli ama görüntü kalitesi farklı mı bu iki boyut arasında? Sipariş geçeceğim karar veremiyorum, 55inch boyut ve fiyat olarak ihtiyacima uygun ama 65 inch görüntü olarak daha iyiyse fiyatına katlanıp sipariş geçeceğim, tavsiyeniz var mı? Konuyu defalarca okudum. İşin içinden çıkamadım.
Görüntü kalitesinde anlamlı bir fark olacağını sanmıyorum. Aynı seri sonuçta. 120Hz de fark eder, en basitinden MEMC ile 120 Hz (Fps) yapıyor görüntüyü, daha ne olsun. :)

55 ve 65 inch paneller farklı mı, benim için boyut 55inch yeterli ama görüntü kalitesi farklı mı bu iki boyut arasında? Sipariş geçeceğim karar veremiyorum, 55inch boyut ve fiyat olarak ihtiyacima uygun ama 65 inch görüntü olarak daha iyiyse fiyatına katlanıp sipariş geçeceğim, tavsiyeniz var mı? Konuyu defalarca okudum. İşin içinden çıkamadım.
İkisi de BOE üretimi çok fark olmaz sanırım, ama 65'lik panelin üretimi 1 sene sonra başlamış diye hatırlıyorum başlıkta bir yerde görmüştüm. Bu bir fark yaratabilir. 55'liğinden alan bir arkadaş fotolar atmış ekranda homojenite sıkıntıları gözüküyordu biraz, belki telefon fotosundan öyle çıkmıştır bir şey diyemem ama ben renkleri de çok beğenemedim. Alan arkadaşlar güle güle kullansınlar fiyat eski haline dönmüş ama vatan da fiyatı gece düşen ürünler genelde uzun süre düşüyor.

Ben mağazada 4k yayında vestelle karşılaştırdım. Aynı videoyu Takılma yok denecek kadar azdı
55ghq9500 de

Yani fark vardı 60hze göre
Güzel televizyon güle güle kullanın,, Vestel'in hangi tvsiydi, ve oynattığınız videonun formatı neydi? Ben de bu ara bir tv almayı düşünüyorum Vestel'in garanti politikasını ve müşteriye yaklaşımını daha çok beğeniyorum. Yeni seri tvlerini henüz çıkarmadı onları da bir görmek istiyorum. Firmalar genelde aynı panelleri, aynı anakart ve işlemcileri kullanıyor zaten yazılım aynı.

Ben mağazada 4k yayında vestelle karşılaştırdım. Aynı videoyu Takılma yok denecek kadar azdı
55ghq9500 de

Yani fark vardı 60hze göre
Teşekkürler ben de 55 inch tercih ettim. 6 bin liraya değer bir fark bence 65 inch ama benim ihtiyacım olmadığını düşünüyorum. İyi günlerde kullanın.

İkisi de BOE üretimi çok fark olmaz sanırım, ama 65'lik panelin üretimi 1 sene sonra başlamış diye hatırlıyorum başlıkta bir yerde görmüştüm. Bu bir fark yaratabilir. 55'liğinden alan bir arkadaş fotolar atmış ekranda homojenite sıkıntıları gözüküyordu biraz, belki telefon fotosundan öyle çıkmıştır bir şey diyemem ama ben renkleri de çok beğenemedim. Alan arkadaşlar güle güle kullansınlar fiyat eski haline dönmüş ama vatan da fiyatı gece düşen ürünler genelde uzun süre
Ben panellook adlı siteden karşılaştırdım, seri üretimleri 55 inch 2021 1.ceyrek, 65 inch 2021 2.ceyrek şeklinde görüntüledim. Kağıt üstünde boyut dışında kayda değer bir fark göremedim. Demo görüntüleri mağazada incelediğimde hafif bir tonlama farkı var gibiydi ama 55 inch kesinlikle kötü görünmüyordu. Umarım sorunsuz bir tv denk gelir.

Ben panellook adlı siteden karşılaştırdım, seri üretimleri 55 inch 2021 1.ceyrek, 65 inch 2021 2.ceyrek şeklinde görüntüledim. Kağıt üstünde boyut dışında kayda değer bir fark göremedim. Demo görüntüleri mağazada incelediğimde hafif bir tonlama farkı var gibiydi ama 55 inch kesinlikle kötü görünmüyordu. Umarım sorunsuz bir tv denk gelir.
Güle güle kullanın👍 geri dönüşleri yazarsanız bizim gibi bir çok kişi için fikir olur.

Merhabalar, ben de aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Dün gece saat 3.30'a kadar yaptığım araştırmalar sonucu Grundig 65 ghq 9500 almaya karar verdim. Bu forumda sizlerin yaptığı yorumlar benim için çok kıymetliydi, bunları okumasam neredeyse hiçbir fikir sahibi olamayacaktım çünkü bildiğiniz gibi Grundig veya vatanda bu ürünle alakalı pek bi detay verilmemiş. Ayrıca ürün başka sitelerde pek fazla satılmıyor, bu da beni bir miktar huzursuz etti açıkçası ama yeni model olduğu içindir diye kendimi teselli ettim :) Vatanda 33.000 fiyatı vardı sepette 24.750'ye düşüyordu 3 taksitle bu şekilde aldım bakalım. Bu sabah baktığımda sepette indirim yapılmıyordu. İnşallah bir sorun yaşamam, ilk televizyonum olacak inşallah beklediğim gibi çıkar. Elime ulaşınca fotoğraflarını atıp sizlere deneyimlerimden bahsetmekten onur duyarım. :) Vestel 55ug9630 almaktı niyetim aslında ama son dakika bi baktım 18.000 liraya onu alacağıma grundig 55ghq9500 yu vatan sepet indirimiyle 18.500'e satıyordu. QLED'lİ Google tvyi 500 lira farkla almak cazip geldi. Sonra almışken büyük olsun sonrasında keşke dememeliyim deyip 65 inche karar verdim. İnşallah pişman olmam. Teşekkürler, esen kalın :)

Merhabalar, ben de aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Dün gece saat 3.30'a kadar yaptığım araştırmalar sonucu Grundig 65 ghq 9500 almaya karar verdim. Bu forumda sizlerin yaptığı yorumlar benim için çok kıymetliydi, bunları okumasam neredeyse hiçbir fikir sahibi olamayacaktım çünkü bildiğiniz gibi Grundig veya vatanda bu ürünle alakalı pek bi detay verilmemiş. Ayrıca ürün başka sitelerde pek fazla satılmıyor, bu da beni bir miktar huzursuz etti açıkçası ama yeni model olduğu içindir diye kendimi teselli ettim :) Vatanda 33.000 fiyatı vardı sepette 24.750'ye düşüyordu 3 taksitle bu şekilde aldım bakalım. Bu sabah baktığımda sepette indirim yapılmıyordu. İnşallah bir sorun yaşamam, ilk televizyonum olacak inşallah beklediğim gibi çıkar. Elime ulaşınca fotoğraflarını atıp sizlere deneyimlerimden bahsetmekten onur duyarım. :) Vestel 55ug9630 almaktı niyetim aslında ama son dakika bi baktım 18.000 liraya onu alacağıma grundig 55ghq9500 yu vatan sepet indirimiyle 18.500'e satıyordu. QLED'lİ Google tvyi 500 lira farkla almak cazip geldi. Sonra almışken büyük olsun sonrasında keşke dememeliyim deyip 65 inche karar verdim. İnşallah pişman olmam. Teşekkürler, esen kalın :)
Hayırlı olsun. Sepette indirim nasıl oldu? Ben de indirim kovalıyorum. Gece mi satın aldınız?

Dün ben söyledim indirime girdiğini ama kendim alamadım kaçırdım tekrardan indirime girerse kaçırmadan alacağım

Tamam. Kusura bakmayın. Dünkü mesajları okudum şimdi. Alabilenleri tebrik ederim. Umarım tekrar fiyat düşer. Biz de faydalanırız.

Hayırlı olsun. Sepette indirim nasıl oldu? Ben de indirim kovalıyorum. Gece mi satın aldınız?
Evet gece satın aldım. Açıkçası Vatan'da gece indirimi diye birşey olduğunu da bilmiyordum. Akşam saatlerinden beri araştırıyordum geç vakitlere kalınca bu ürünün fiyatının uygunluğu dikkatimi çekmişti. Demek ki gece indirimine denk gelmişim.

Bende indirimi kaciranlardanim umarim bu gece tekrar indirime girer. samsung 55cu8500 dusunuyordum fakat 55qhg9500 indirime girdiginde arada 10 bin tl fark oluyor ve fiyat performans acisindan samsungun önüne geciyor Ceyizlik olarak almayi dusundugum icinde 3 yil garanti ve arcelik servis agi ve muadillerine gore uygun fiyati beni cezbetti. Tekrardan indirim kovalayip indirime girdiginde almayi dusunuyorum

Bende indirimi kaciranlardanim umarim bu gece tekrar indirime girer. samsung 55cu8500 dusunuyordum fakat 55qhg9500 indirime girdiginde arada 10 bin tl fark oluyor ve fiyat performans acisindan samsungun önüne geciyor Ceyizlik olarak almayi dusundugum icinde 3 yil garanti ve arcelik servis agi ve muadillerine gore uygun fiyati beni cezbetti. Tekrardan indirim kovalayip indirime girdiginde almayi dusunuyorum
Aldık ama garanti işine hiç bakmadık kaç yıl diye bende Grundig 65 inç de var onu oturma odasına takıcam 75 olanı salona kısmet se 85 inç isterdi gönül ama arada fark çok var fiyat olarak

Aynı panele Q-DEF katmanı koyduğu teorisine katılmıyorum.Vestelde qled satıyor ama 50hz..
Katılmıyorsunuz ama realite bu. Vestel 50hz satıyor çünkü 50 hz panel kullanıyor. 50 hz aynı kodlu HKC panel ile hem QLED hemde normal televizyon üretiyorlar. Aynısı 120 hz içinde geçerli.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri