Merhabalar, ben de aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Dün gece saat 3.30'a kadar yaptığım araştırmalar sonucu Grundig 65 ghq 9500 almaya karar verdim. Bu forumda sizlerin yaptığı yorumlar benim için çok kıymetliydi, bunları okumasam neredeyse hiçbir fikir sahibi olamayacaktım çünkü bildiğiniz gibi Grundig veya vatanda bu ürünle alakalı pek bi detay verilmemiş. Ayrıca ürün başka sitelerde pek fazla satılmıyor, bu da beni bir miktar huzursuz etti açıkçası ama yeni model olduğu içindir diye kendimi teselli ettim

Vatanda 33.000 fiyatı vardı sepette 24.750'ye düşüyordu 3 taksitle bu şekilde aldım bakalım. Bu sabah baktığımda sepette indirim yapılmıyordu. İnşallah bir sorun yaşamam, ilk televizyonum olacak inşallah beklediğim gibi çıkar. Elime ulaşınca fotoğraflarını atıp sizlere deneyimlerimden bahsetmekten onur duyarım.

Vestel 55ug9630 almaktı niyetim aslında ama son dakika bi baktım 18.000 liraya onu alacağıma grundig 55ghq9500 yu vatan sepet indirimiyle 18.500'e satıyordu. QLED'lİ Google tvyi 500 lira farkla almak cazip geldi. Sonra almışken büyük olsun sonrasında keşke dememeliyim deyip 65 inche karar verdim. İnşallah pişman olmam. Teşekkürler, esen kalın