Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Sessizlik hakim dostlar biraz enerji. 🙂
Resimlerde 18binlik klimanın sürekli termostat yaptığını görüyoruz. Bu durum 18 binlik Xtreme'in inverterden ziyade on of klima gibi davranmasına sebebiyet veriyor. 12bin Xtreme üflemeyi 32⁰ ye kadar kısıp o şekilde dengeyi koruyor. 18 bin 22⁰ set 12bin 23⁰set kullanıyorum. 🤔
Bu kadar olmasa da şu on off gibi davranma durumu özellikle dereceyi düşük tuttuğumuz (Benim gibi) durumlarda kendisini çok belli ediyor.
Hele bir de bende BRE klimada flap ana kapağı (Malum 2 adet yatay kanat var birisi büyük birisi küçük) 2 motorlu olduğu için yukarı kaldırdığında o sesi duymamanız mümkün olmuyor. Şöyle örnek vereyim, gece bazında yani akşam haberlerini de evde izlediğimiz düşünürsek 19:00 ile 01:00 arasında abartısız en az 10 15 kere dur kalk yapıyordur.

Soğutma modunda hiç kendisini hissettirmeyen bu termostat konusu ısıtma modunda ne yazık ki bizler için handikapa dönüşme durumunda.

Burada kompresörlerin min btu değerleri ve uygulanan mühendislik devreye giriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Eskiden çelik gövdeli Simtel elektrikli süpürgelerimiz vardı, temizlik işi haricinde üstteki hava çıkış bölümü sayesinde boya badana bile yapılabiliyordu o geldi aklıma :D

Eskiden çelik gövdeli Simtel elektrikli süpürgelerimiz vardı, temizlik işi haricinde üstteki hava çıkış bölümü sayesinde boya badana bile yapılabiliyordu o geldi aklıma :D
1000010525.jpg

Bu mu yoksa :D

Zamanının en sağlam makineleri 😃
Abi sene 1981 , yer Eskişehir Gökmeydan mahallesi, babamın tv tamir tükkanına Sivrihisar, Mihalıççık vs diye hatırladığım bazı yakın yerleşim yerleri dahil her yerden akın akın televizyon yağıyor tamire.

Benim PL504 PY88 ECH84 gibi lambaları değiştirmeyi öğrendiğim tüplü tv lerin kapağını açıp bu süpürge ile ben temizliyordum 😀

Emiş değil Üfleme bölümünü kullanıp kapının önünde temizliyorduk o zamanlar, hey gidi beee 🤩

Abi sene 1981 , yer Eskişehir Gökmeydan mahallesi, babamın tv tamir tükkanına Sivrihisar, Mihalıççık vs diye hatırladığım bazı yakın yerleşim yerleri dahil her yerden akın akın televizyon yağıyor tamire.

Benim PL504 PY88 ECH84 gibi lambaları değiştirmeyi öğrendiğim tüplü tv lerin kapağını açıp bu süpürge ile ben temizliyordum 😀

Emiş değil Üfleme bölümünü kullanıp kapının önünde temizliyorduk o zamanlar, hey gidi beee 🤩
Televizyon tamiri çıraklık tecrübemiz var abim bende yaz tatillerinde boş kalmadım aynı şekilde çok temizlemişimdir. 🤣

Çok yüksek güçlüsünu bence alma yanlışlıkla çaprazdan suyu vurdurursan içindeki yaprakciklar yamulur. Sonra bide onları Düzeltmeye uğraşırsınız.

İyi kimyasal ile basınca gerek olmadan yine temizlik yapılır ama hava akış yönüne doğru su fiskirtilirsa üzerindeki pislik derinlere giriyor. En iyisi içten dışa şu fiskitrmak ama oda bayaaaaaaaa zor.
Yamultacak kadar güçlüsü var mı ki bilmiyorum bide kimyasal dökecek kadar kirleneceğini sanmıyorum bizimkinin oyüzden sirkeli su ile temizlemek yatıyor kafama şimdiden pompayı alıyım dedim bilginiz pompa varsa

47 dakikadan sonra Kondanser ve Evaparatör ün neden tek sıra olmaması gerektiğini açıklıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

47 dakikadan sonra Kondanser ve Evaparatör ün neden tek sıra olmaması gerektiğini açıklıyor.
Kardeşim 47. Dakikaya direk geçelim mi? 😃

İzledim ama üfleme sıcaklığı falan onu anladım tek sıra çift sıra ile ilgili birşey anlamadım 😂

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri