Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Vestel 50U9400 4K Tv Ekran Kırıldı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sefaburhan

Meraklı
Meraklı
Bütçe
10.000 - 12.000
Marka Model Bilgisi
Vestel Onvo Arçelik vb.
Merhabalar baslikta belirttigim uzere vestel 50U9400 model tv mizin ekrani kirildi. Yetkili servisten 7388 TL ekran degisimi fiyati verdiler. Tv mizin garantisi yoktur. Smart uygulamalarini cok begenmedigimiz icin android box kullaniyoruz. 4K yayin izlemiyoruz. Ama bizim icin goruntu kalitesi önemli. Bu tvnin yerini tutabilecek 10-12 bin TL civarlari tv oneriniz olur mu yoksa tamir mi ettirmeliyim değerli cevaplarinizi rica ediyorum.

Murat bey cevabiniz icin tesekkur ederiz. Peki bunun 50 inç olanindan farki varmi panel kalitesi gibi mesela. 50 inç olanin fiyati daha uygun biz hali hazirda zaten 50 inç kullaniyorduk. Boyut harici bi farki yoksa onu tercih edebiliriz.

50 inç olanında HKC panel vardı FSA yapı tipinde 5000:1, 12 cof

Murat bey tesekkurler son olarak bisey daha sormak istiyorum. Mevcut cihazimizin yani vestel 50u9400 ün ve önerdiginiz tvlerin panellerini karsilastirsak hangisi daha kalitelidir.
Hep aynı paneller kullanılmış neredeyse. VA tabanlı HKC hepsi kalite farkı olmaz. Panel konusunda mevcut televizyonunuzun panel bilgisini paylaştım.

Techwood 55tec9500ua modelini n11 vsoutlet mağazasından 11.117 TL ye world karta 4 taksit ile satin aldım.
Kurulum yapıldığında deneyimlerimi tekrar buradan paylasacağım. İlginiz icin tekrar tesekkur ederim.

Techwood 55tec9500ua modelini n11 vsoutlet mağazasından 11.117 TL ye world karta 4 taksit ile satin aldım.
Kurulum yapıldığında deneyimlerimi tekrar buradan paylasacağım. İlginiz icin tekrar tesekkur ederim.
hocam merhabalar,

kararsızlıktan bir türlü seçim yapamadım. Techwood ve Toshiba arasında kaldım ama ilk izlenimleriniz nasıl?

hocam merhabalar,

kararsızlıktan bir türlü seçim yapamadım. Techwood ve Toshiba arasında kaldım ama ilk izlenimleriniz nasıl?
Merhaba ürün henüz kargoda ve önce yetkili servise gelecek daha sonra kurulum olacak. Ayın 17si servise tahmini teslimat. Konu açıp destek isteyebilirsiniz panel özellik karşılaştırması yapabilir forumdaki yetkililer. Benim ekranı kırılan tv imde vesteldi ve bu yeni aldığımda vestel urunu ayni zamanda panelleri de ayni ayarda olduğu için çok kafa karışıklığı durumuna düşmedim. Önceki tv min ekran kalitesinden memnundum yan açıdan görünümü falan kotu değildi. Bundan da memnun kalacağımı düşünüyorum. Ha eski TV oled vb olsaydı bu beni üzerdi.

hocam merhabalar,

Hocam tv geldi kuruldu. 50 inçe gore boyutu baya fark etti o bakimdan hosuma gitti. Panel goruntu kalitesi olarak eski tv mizle vestel 55u9400 kiyas yapinca iyi olmadigini dusunuyorum renkler falan çok cırtlak geldi bana. Onun haricinde kumanda plastik kalitesi düşük. Android tarafi guzel calisiyor. Sesi guzel. Cok vakit geciremiyorum şu siralar tv karsisinda hala inceleme aşamasindayim simdilik bu kadar soyleyebilirim baktikca yada sorunuz varsa yazarim tekrar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri