Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Herkese selam panelimiz nedir acaba 😃
Seg 40sc5600
Screenshot_20240217_124550_Facebook.jpg

Çok teşekkür ederim ips yi alayım o zaman o daha iyidir sanırım çok sağolun Allah razı olsun
Bu hafta aldık VA panelini bilmiyorum fakat IPS denk gelmesine çok sevindim çünkü sağdan soldan açılı da çok izlenecek malum ve renklerinden çok memnunum şimdilik. Umarım siz de beğenirsiniz.

Bu hafta aldık VA panelini bilmiyorum fakat IPS denk gelmesine çok sevindim çünkü sağdan soldan açılı da çok izlenecek malum ve renklerinden çok memnunum şimdilik. Umarım siz de beğenirsiniz.
Teşekkür ederim ilk izlenim güzel insallah sorunsuz uzun süre kullanırız size de hayırlı olsun

Selamun aleyküm, yeni bir tv arayışına girdim ve forumu gördüm emeği geçen herkese teşekkürler. Bende önceden annemler için aldığım vestel tv'nin panelini merak ettim söyleyebilir misiniz lütfen ?
Biz seri numarası ile panel bilgisini bulabiliyor muyuz ?
https://www.panelook.com/ Bu siteye panel bilgisini girdiğimizde bilgileri çıkartıyor ama kendimizde direk panel bilgisini bulabilir miyiz ? Bu hafta için bir kaç mağazaya gideceğim orada anlık sorgulamak için soruyorum.

55_VESQNDAN41J2D_UHD_D_XDF0_V_230_XX - SVN:299179 - 299081
77c1048f-8d4f-407b-9bf6-24f3373bfac1.jpeg

Selamun aleyküm, yeni bir tv arayışına girdim ve forumu gördüm emeği geçen herkese teşekkürler. Bende önceden annemler için aldığım vestel tv'nin panelini merak ettim söyleyebilir misiniz lütfen ?
Biz seri numarası ile panel bilgisini bulabiliyor muyuz ?
https://www.panelook.com/ Bu siteye panel bilgisini girdiğimizde bilgileri çıkartıyor ama kendimizde direk panel bilgisini bulabilir miyiz ? Bu hafta için bir kaç mağazaya gideceğim orada anlık sorgulamak için soruyorum.

55_VESQNDAN41J2D_UHD_D_XDF0_V_230_XX - SVN:299179 - 299081
Ekli dosyayı görüntüle 12867
AUO panel

Selamlar, Vestel 65QA9700
Panel bilgisi hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Son zamanlarda Vestel de SAKAI panel kullanılmaya başlanmış, diğer panellere göre nasıldır? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• D3D7E40D-8BBF-4F2C-91C3-C4619B1C023C.jpeg
    D3D7E40D-8BBF-4F2C-91C3-C4619B1C023C.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 13
Selamlar, Vestel 65QA9700
Panel bilgisi hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Son zamanlarda Vestel de SAKAI panel kullanılmaya başlanmış, diğer panellere göre nasıldır? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
SAKAI JR645R3HA3L kodlu panel.

12 COF, %5 AG katman, UV2A (VA) tabanlı.

Yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sorum şu, Vestel 65QA9700 televizyon aldım, 3 adet panele sahipmiş, LG yada BOE DİSPLAY panel olsun istiyorum, diğer panel HKC sanırım ve VA panelmiş, satıcıya mesaj atacağım, Boe ve Lg panel olduğunu direk kutusundan yada SN kodundan anlar mıyız yardımcı olur musunuz?

Yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum ama sorum şu, Vestel 65QA9700 televizyon aldım, 3 adet panele sahipmiş, LG yada BOE DİSPLAY panel olsun istiyorum, diğer panel HKC sanırım ve VA panelmiş, satıcıya mesaj atacağım, Boe ve Lg panel olduğunu direk kutusundan yada SN kodundan anlar mıyız yardımcı olur musunuz?
Satıcıdan elindeki ürünlerin seri numaralarını alırsanız bakarız.

Hocam merhaba cmts aldıgım 55q9700 bugün teslim edildi ama paneli va geldi sanırım kontrol sağlama şansınız var mı
SN:9169822 400069
PSN:55_VESQNZAZ51FJ_P2UHD_D_D_F4_V_185_V5455

Son düzenleme:
IMG_20240219_164114.jpg
Bu cihazdan teslim aldık, panel ve ürün hakkında detaylı bilgi var mı hocam teşekkürler

Hocam bazı yerlerde VA panelde iyi diyorlar, VA gibi değil diyorlar ve kontrast değeri 5000 falan yazmışlar, bu konuda ne dersiniz acaba?
Kullanım amacınıza göre değişir. IPS panelde renkler daha canlıdır, yan açılarda solma olmaz. VA panellerde kontrast oranları yüksektir, siyah başarımı iyidir ama yan açılarda renkler solar.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri