Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yeni Arçelik NEO 10120 IMP Çamaşır Makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Sametylmz

Meraklı
Yeni Üye
Merhaba bu aralar reklamlarda yeni yeni gözükmeye başlayan arçelik otonom çamaşır makinesi hakkında düşünceleriniz nelerdir? (25 kuruş testi yapılması lazım :)
Ürünün Birkaç Özellikleri,
Sıvı Deterjan Dozajlama Sistemi
Var
Motor Tipi
ProSmart™ Inverter
Tambur Deseni
Özel Tasarım Tambur Teknolojisi
Elektronik Su Kontrol Sistemi
Var
Bağlantı
Wi-Fi
Dinamik Rezistans
Var
Gösterge Tipi
I7S
Kalan Zaman Göstergesi
Var
Zaman Programlama Özelliği
0-24 Saat
İç Aydınlatma
Var
Su Taşma Emniyet Sistemi
Var
Dengesiz Yük Kontrolü
Var
Çocuk Kilidi
Var
Su Tüketimi (1 Çevrim)
47 L
Ağırlık
76 kg

Ekli dosyalar

• arcelik-10120-imp-10-kg-1200-devir-a-enerji-camasir-makinesi_80803.jpg
    arcelik-10120-imp-10-kg-1200-devir-a-enerji-camasir-makinesi_80803.jpg
    27.2 KB · Görüntüleme: 25
  • arcelik-10120-imp-10-kg-1200-devir-a-enerji-camasir-makinesi_80803.jpg
    arcelik-10120-imp-10-kg-1200-devir-a-enerji-camasir-makinesi_80803.jpg
    27.2 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba, ben bu model makineyi bir ay kadar önce aldım ve kullanıyorum. Yıkama, temizleme ve diğer fonksiyonlarından oldukça memnunum ancak sıkma esnasında çamaşırların çeşidi ve doluluk oranından bağımsız olarak 10 yıllık makine gibi titreşim meydana geliyor. Ayaklar ayarlı ve makine kendi başına bu kadar ağırken tir tir titremesi normal mi değil mi bilmiyorum. Servise kontrol ettireceğim. Ürün sınıfının en üst modeli olmasına rağmen bu konudaki beklentilerimi maalesef karşılayamadı. Eğer makinenin doğal hali buysa 25 kuruş testi yerine üzerinde ayran yapılır mı testi yapabilirsiniz.

Merhaba, ben bu model makineyi bir ay kadar önce aldım ve kullanıyorum. Yıkama, temizleme ve diğer fonksiyonlarından oldukça memnunum ancak sıkma esnasında çamaşırların çeşidi ve doluluk oranından bağımsız olarak 10 yıllık makine gibi titreşim meydana geliyor. Ayaklar ayarlı ve makine kendi başına bu kadar ağırken tir tir titremesi normal mi değil mi bilmiyorum. Servise kontrol ettireceğim. Ürün sınıfının en üst modeli olmasına rağmen bu konudaki beklentilerimi maalesef karşılayamadı. Eğer makinenin doğal hali buysa 25 kuruş testi yerine üzerinde ayran yapılır mı testi yapabilirsiniz.
Video çekip paylaşırsanız yorumlayabiliriz vaziyeti.

Kapsamlı inceleme yaparsanız alacak olanlara faydası dokunur.

Vay arkadaş şu işi çözemediler bir türlü.

Ben artık kendi yöntemimi üretmeye karar verdim dostlar. Makine nasılsa dolap içerisinde duruyor o nedenle her iki yan duvara 1cm kalınlığında sünger kaplamaya ve makineyi içine yerleştirmeye karar verdim zira bıktım artık bu titreyen ve yürüyen makinelerden.

Merhaba

Makine zemin olarak seramik mi, parke mi?

Video çekip paylaşırsanız yorumlayabiliriz vaziyeti.
Bende de bu şekilde satıcı ile görüştüm servis gelip bakacak

bende ki titreşim ile birlikte sanki makinede çekiç sesi geliyor

hemde bu ilk kullanım da

anlayamadım yani ilk sıfır makinede amortisör arızası yada rulman arızası mi olur bilemedim üretim hatası mı onu da bilmiyorum ama yıkamasi ve sıkması gayet iyi onda problem yok çokça da beğendim
1.
genelde ayaktandan kaynaklanıyor diyorlar ama ayaklarında bir sıkıntı yok.
2. Kurulum anında arkasında sökülmemis olan vidalardan da olabileceği söyleniyor oysa servis onu soktu
Sadece satıcı parke üzerinde olması sebebiyle olabilir bu durum bir müşterimizde de aynı sıkıntıyı yaşadık denildi videosunu paylaşayım ama bana çokta normal gelmedi yine de siz bu işin bir bileni olarak umarım bana yol gösterirseniz teşekkür ediyorum

Ben artık kendi yöntemimi üretmeye karar verdim dostlar. Makine nasılsa dolap içerisinde duruyor o nedenle her iki yan duvara 1cm kalınlığında sünger kaplamaya ve makineyi içine yerleştirmeye karar verdim zira bıktım artık bu titreyen ve yürüyen makinelerden.

Ben 950 KWG ARÇELİK ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ ALDİM SERVİS KURULUMUNU YAPTIĞINDA KAPAĞIN KIRIK OLDUĞUNU ÇATLAMIŞ OLDUĞUNU TESPİT ETTİ
SATICI İLE GÖRÜŞTÜM
BU ÜRÜNÜN DUSUP DÜŞMEDİĞİ HUSUSUNDAKİ ENDİŞELERİMİ DİLE GETİRDİM KUTU DA Kİ HASARİ GÖSTERDİM 10 CM BİR HASAR OLSADA NETİCEDE BUNU KENDİSİNE ATTIM
SATICI BUNDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR DEDİ AMA DÜŞME DURUMU OLAMAZ DEDİ
BEN YİNE DE DEĞİŞİM İSTİYORUM DEDİM KULLANMADİM MAKİNEYİ
SATİCİ BİZZAT SERVİS İLE İLETİŞİME GECİP SERVİS FİSİNDE DEĞİŞLİKLİK YAPILMASINI ÜRÜNÜN DEĞİŞECEĞİNİ DİLE GETİRDİ SONRA DA BANA BUNU BİLDİRDİ
BENDE KENDİSİNE COK TEŞEKKÜR ETTİM
YORMADİ KİSACASİ
BU YÜZDEN ADEM ABİNİN DE DEDİĞİ GİBİ SSH GÖZ ÖNÜNDE TUTULARAK ARÇELİK EN İYİSİ
Ama tabi ben değişimin satıcı tarafından değilde servis tarafından yapıldığıni satıcıdan öğrendim
Aslında servis bana isterseniz değişim yapalım bende makine düştü mi dedim hayır dediler
İyi niyetim gereği yani bir kapak için değişime gerek yok dedim sağına soluna baktım problem yoktu
Ama tabi servis gittikten 10 dkk sonra içim rahat etmedi 😅 neyse en iyisi biz değişim yapalım dedim böylece değişim yapıldı
Kısacası Arçelik üzmüyor insanı
Bir kullanıcı tecrübesi olarak paylaşım yapayım dedim hem foruma katkı olsun hemde kafası karışık olanlara bir nevi gönül rahatlatıcı bir mesaj olsun dedim
Tabi şu da var elektronik ürünler de her ne kadar iyisine denk gelmek şans işi ise de ayni şekilde sevisine de denk gelmek bir anlamda şans işi buna dikkat etmek gerekir
Şu hakikate inanırım niyeti olanı Allah zayi etmez o yüzden niyet hayır akıbet hayır 🤗🌹❤️

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-21-00-46-38-670_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-02-21-00-46-38-670_com.whatsapp.jpg
    40.1 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2024-02-21-00-46-40-722_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-02-21-00-46-40-722_com.whatsapp.jpg
    39.6 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2024-02-21-00-46-45-125_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-02-21-00-46-45-125_com.whatsapp.jpg
    47.7 KB · Görüntüleme: 18
10 yıl önce Arçelik'in yeni çıkardığı hava yoğuşturmalı kurutmalı makinesini (9146 YK) aldık. Çok mağdur etmese de, kalan sürenin geriye sarıp döngüye girdi tuhaf sorunları oldu. Anakartı, sensörleri değişti, iki üç sefer motor bozuldu (yazılımı kartı gitti daha doğrusu) değişti falan. Şimdi güzel kullanıyorum, sıkıntı yok çok şükür. Aynısını bir yıl sonra kardeşime aldık, onun motorunu Askoll yerine kendi üretimleri Atlas motora çevirdiler. Hiç sıkıntı yok. Sonra anakartı ekranı güncellediler falan, yıllarca satıldı.

Demek istediğim, köklü donanım tasarım farkı olan yeni cihazları alırken biraz çekinmek lazım. Sanki biraz denek hayvanı oluyoruz. Kurutmalı kadar karışık bir sistem ama şahsen güvenesim yok.

Bir de, yapay zeka imiş, lekeyi çamaşırı algılayıp ona göre program seçiyormuş, deterjanı kendi ayarlıyormuş falan. Güldürmesinler. Çamaşır yıkama ile ilgilenenler o işin öyle olmayacağını bilir. Her duruma uygun yıkama durulama süresi, gereğinden fazla ihtiyat paylı dozajlama ile dayayıp geçiyorlar.

Tipi güzel, eyvallah. Ama şahsen bunu alacağıma oturmuş sağlam marka yahut model alırdım. Wifi varsa kafi.

İşe yarıyor mu abi 😁 acaba bu tedbirlerle beraber makineyi duvara uzun tijlerle sabitlemek işe yarar mı. Ama bazı vestel makineler görüyorum benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var dercesine garbın afakını saran çelik zırhlı duvarı aşmaya çalışıyor 🤣

Ben 950 KWG ARÇELİK ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ ALDİM SERVİS KURULUMUNU YAPTIĞINDA KAPAĞIN KIRIK OLDUĞUNU ÇATLAMIŞ OLDUĞUNU TESPİT ETTİ
SATICI İLE GÖRÜŞTÜM
BU ÜRÜNÜN DUSUP DÜŞMEDİĞİ HUSUSUNDAKİ ENDİŞELERİMİ DİLE GETİRDİM KUTU DA Kİ HASARİ GÖSTERDİM 10 CM BİR HASAR OLSADA NETİCEDE BUNU KENDİSİNE ATTIM
SATICI BUNDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR DEDİ AMA DÜŞME DURUMU OLAMAZ DEDİ
BEN YİNE DE DEĞİŞİM İSTİYORUM DEDİM KULLANMADİM MAKİNEYİ
SATİCİ BİZZAT SERVİS İLE İLETİŞİME GECİP SERVİS FİSİNDE DEĞİŞLİKLİK YAPILMASINI ÜRÜNÜN DEĞİŞECEĞİNİ DİLE GETİRDİ SONRA DA BANA BUNU BİLDİRDİ
BENDE KENDİSİNE COK TEŞEKKÜR ETTİM
YORMADİ KİSACASİ
BU YÜZDEN ADEM ABİNİN DE DEDİĞİ GİBİ SSH GÖZ ÖNÜNDE TUTULARAK ARÇELİK EN İYİSİ
Ama tabi ben değişimin satıcı tarafından değilde servis tarafından yapıldığıni satıcıdan öğrendim
Aslında servis bana isterseniz değişim yapalım bende makine düştü mi dedim hayır dediler
İyi niyetim gereği yani bir kapak için değişime gerek yok dedim sağına soluna baktım problem yoktu
Ama tabi servis gittikten 10 dkk sonra içim rahat etmedi 😅 neyse en iyisi biz değişim yapalım dedim böylece değişim yapıldı
Kısacası Arçelik üzmüyor insanı
Bir kullanıcı tecrübesi olarak paylaşım yapayım dedim hem foruma katkı olsun hemde kafası karışık olanlara bir nevi gönül rahatlatıcı bir mesaj olsun dedim
Tabi şu da var elektronik ürünler de her ne kadar iyisine denk gelmek şans işi ise de ayni şekilde sevisine de denk gelmek bir anlamda şans işi buna dikkat etmek gerekir
Şu hakikate inanırım niyeti olanı Allah zayi etmez o yüzden niyet hayır akıbet hayır 🤗🌹❤️
Yeni makine geldi mi?

Nasıl memnun musunuz ürünlerden?
Evet kurutma Makinesi gayet güzel

çamaşır makinesi de güzel yıkıyor temiz aynı şekilde güzel de sıkıyor ama ses ve titreşim problemi var sıkma anında çamaşır içinde iken çekiç sesi gibi ses geliyor ve aşırı titriyor ama içinde çamaşır olmadığı vakit çok az bir titreme oluyor ve çekiç sesi de gelmiyor

bulaşık Makinesi de gayet güzel kurutma ve yıkamasi da gayet memnun ediyor

Nasıl memnun musunuz ürünlerden?
Kurutma ve bulaşık makinesini zaten burada ki tavsiye üzerine aldım hamd olsun için rahat ve memnunum ama çamaşır Makinesini tavsiye üzerine almadım ama iyi olacağını düşündüm evet iyi ve güzel şık ve kaliteli işini yapıyor ama sıkma anı hariç memnuniyetsizliği yok diye bilirim çok kullanışlı rahat

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri