Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi KLİMA - DEMİRDÖKÜM KİON 12.BTU - DİJİTSU DJT12000 KLİMA??

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

OZANSEN

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15000,00 TL - 20.000,00 TL
Marka Model Bilgisi
demirdöküm kion 12.000 btu
Merhaba Ben klima almak istiyorum fakat bu iki klima arasında kaldım.

Demir döküm çok ciddi indirimde bugün itibari ile 15.000,00 TL bakır boru kullandıklarını söylüyorlar vakumlama işlemi de yapılıyor servisin yaygın olması da artısı Fakat kompresörü vs. hakkında hiç bir bilgim yok.

Dijitsu modeli forumdan öğrendiğim kadarıyla donanım olarak çok iyi Üretici Midea olduğunu biliyorum. Fakat servis kalitesi hakkında çok olumsuz değerlendirmeler var fiyatı da 16.000,00 TL civarında

Bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler.

Demirdöküm Kion, Arçelik-LG üretimi bir klima. Dijitsu'yu yanlış hatırlamıyorsam Midea'ydı. İki ürün arasından seçim yapsam gözüm kapalı Kion derim. Üretici Arçelik-LG satış servis yılların Demirdöküm'ü, bakır boru ile montaj yapıyorlarsa ve her şey dahil 15.000 TL ise alınır bence. Tabi vakumu ihmal etmemek gerek. Tabii yaşadığınız il-ilçe, klimayı koyacağınız odanın m2 si, apartmanın yalıtım durumu da önemli klşma oraya yeter mi yetmez mi diye. Ben sadece ürünleri yorumladım.

Şikayet var sitesi sahibinden den farklı değil. Önemli olan satılan ürün sayısı içinden kaçı olumsuz sonuçlanmış o önemli. Biri 10 bin klima satar 100 olumsuzluk olur diğeri 1000 satar 90 olumsuzluk olur ama orada olumlu ve memnun olanları gotemedigin için 90 olumsuzluk görünen sana daha cazip gelir.

Demirdöküm Kion, Arçelik-LG üretimi bir klima. Dijitsu'yu yanlış hatırlamıyorsam Midea'ydı. İki ürün arasından seçim yapsam gözüm kapalı Kion derim. Üretici Arçelik-LG satış servis yılların Demirdöküm'ü, bakır boru ile montaj yapıyorlarsa ve her şey dahil 15.000 TL ise alınır bence. Tabi vakumu ihmal etmemek gerek. Tabii yaşadığınız il-ilçe, klimayı koyacağınız odanın m2 si, apartmanın yalıtım durumu da önemli klşma oraya yeter mi yetmez mi diye. Ben sadece ürünleri yorumladım.
Merhaba Murat bey cevabınız için teşekkürler

Şöyle anlatayım kullanmak istediğim yer salon ortalama 25m2 yalıtımlı bir oda yanlız salon ve mutfak birleşik mutfak cihazlarının sicakliğıda var.Pencere sayısı az olduğu için ciddi sıcak oluyor yazlari.

İnternette yaptığım araştırmalarda çok memnun olanlarda var
Arçelik beko altus klima alınmaz diyip. Midea gree dakin üretimi urunlerine yonlendirende çok

Fakat bütçem belli fiyat performans bir klima bakıyorum bu ürün donanım olarak kağıt üzerindeki değerlerini karşılıyormu kuşkuda olduğum durum bu açıkçası. Maks. Min. btu İç aksamı bakır mi vs gibi.

Dijitsu klimanın donanım olarak çok güçlü olduğunu okumuştum bu forumda 14bin BTU degerlerine kadar cikabiliyormus. Ama servis konusu kotü kuruluma bile aylarca gelmiyorlar kullanıcıların belirttikleri ne gore.

Bunun dişinda başka ürünlere gozatmaya çalışıyorum

Şöyle anlatayım kullanmak istediğim yer salon ortalama 25m2 yalıtımlı bir oda yanlız salon ve mutfak birleşik mutfak cihazlarının sicakliğıda var.Pencere sayısı az olduğu için ciddi sıcak oluyor yazlari.

Arçelik beko altus klima alınmaz diyip. Midea gree dakin üretimi urunlerine yonlendirende çok

Fakat bütçem belli fiyat performans bir klima bakıyorum bu ürün donanım olarak kağıt üzerindeki değerlerini karşılıyormu kuşkuda olduğum durum bu açıkçası. Maks. Min. btu İç aksamı bakır mi vs gibi.

Dijitsu klimanın donanım olarak çok güçlü olduğunu okumuştum bu forumda 14bin BTU degerlerine kadar cikabiliyormus. Ama servis konusu kotü kuruluma bile aylarca gelmiyorlar kullanıcıların belirttikleri ne gore.

.

Son düzenleme:

Bence alabilirsiniz kaybedecek çok şey yok 15 bin montaj dahil bir saniye düşünmen. Daha iyisini alabiliyorsam imkan varsa durum değişir. 🤗

Kion klimalar Arçelik-LG üretimi. Üstte belirtilmiş zaten. Arçelik 12325A - Beko 31225A - Altus ALK1250 model klimalarla aynı ürün.

Bakır borulu şekilde montaj yapılacağı da söylenmiş. Fiyata bakınca zaten o fiyata klima almak bile mümkün değil.

Ben bir sakınca görmüyorum.

Merhaba Ben klima almak istiyorum fakat bu iki klima arasında kaldım.

Demir döküm çok ciddi indirimde bugün itibari ile 15.000,00 TL bakır boru kullandıklarını söylüyorlar vakumlama işlemi de yapılıyor servisin yaygın olması da artısı Fakat kompresörü vs. hakkında hiç bir bilgim yok.

Dijitsu modeli forumdan öğrendiğim kadarıyla donanım olarak çok iyi Üretici Midea olduğunu biliyorum. Fakat servis kalitesi hakkında çok olumsuz değerlendirmeler var fiyatı da 16.000,00 TL civarında

Bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler.
Demirdöküm kion modeli nerede 15,000 TL ben hiç bir sitede bulamadım ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri