Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 75 inç TV

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Baykan

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
55000
Marka Model Bilgisi
philips- Samsung- LG
merhaba

75 inç Tv alacağım ama sakız çeşidi daha azdır herhalde .. Aklım aldığınca ayırmaya çalıştım..
En mükemmel görüntü kalitesi olmasa da ortaüst diyebileceğimiz kalitede bir görüntü ( Oled lerdeki çalışma süresi konusundaki çekinceleri dinlemiştim. ) bu yüzden düz LCD bile olabilir, Qled ısrarım yok..
Philips , LG, Toshiba, Samsung , Beko tecrübelerimiz var.. Görüntü kalitesi konusundan kişisel sıralamamız Phlipis- Samsung - LG- Beko... tabii toshibayı sıraya bile koymuyorum.
Türkcell Tv ve İP Tv kutularım var.

Nihai olarak, 75" ve görüntü kalitesi ve de 55 bin Tl yi geçmemeye çalışıyorum.. Hatta tabii ki daha azı..
Samsung 75CU8000 = 40.000 tl
Samsung 75Q60 C = 50.000 tl
Philips 75PUS 8108 = 50.000 tl
Philips 75PUS 8808 = 57.000 tl
ve diğer Philipler 8801-8805-8807-8848 Niye bu kadar çeşit çıkartırlar çok bencilce??
LG den seçemedim.. elimde kullandığım , panelinde ışıklar çıkmaya başlamış 10 küsür yıllık bir LG LA860Va var renk açısından philipse göre daha soluk olduğundan hanımı LG ye yaklaştıramadım.

Biraz uzun oldu ama, bunlar arasından veya başka bir öneriniz var mı? direk şunu al kardeşim diyebileceğiniz bir model..

Selam Saygılar

Bende oyumu 75PUS8808'den yana kullanıyorum. Gece indirimleri ile güzel bir fiyatta yakalanabilir. P5 görüntü motoru güzel görüntü işliyor, ambilght artısı da var.

aceleniz yoksa 3 ay daha bekleyin yeni seriler gelecek bekleyemem derseniz ben lg nin 75qned816re modelini almaya karar verdim samsunglar va panel olmasıdan ve şikayetlerinden vazgeçtim philipste ise üetim işçiliği ve servis sıkıntı

O liste arasında kesinlikle Philips 75PUS8808 alınır ama Philips'in servis sorununu hatırlatmam gerekir.
Liste dışında bir öneriniz varmı? şart değil o markalar..
Samsung 75cu8000 şu an 37 bin tl ye alabiliyorum ama sanki seçmemem gerekiyor hissine kapıldım valla..

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri